A castigat U Cluj finala cu cos de la jumatatea terenului in ultima secunda! Vai de plm!
A castigat U Cluj finala cu cos de la jumatatea terenului in ultima secunda! Vai de plm!
vreau video. Am cautat peste tot si nu gasesc nimic. Vreau sa vad si eu video cosul...
eu l-am prins in direct, la TV...a fost crima, de dupa jumatatea terenului...adica in jumatatea proprie de teren, intre linia de 3 si jumatatea terenului. a fost pauza cateva secunde, nici comentatorilor nu le venea sa creada, pe mine m-a pufnit un ras isteric. ma bucur ca s-a facut oarecum dreptate, desi as fi preferat ca Steaua sa se lupte acolo pentru medaliile de campion.
vreau video.
vreau bere ![]()
Asta inseamna traditie, nu ce au pisatii aia de asehoti. Si noi am fi umplut o sala ca polivalenta (sa tinem cont si cati ani au trecut de la ultimu titlu al lui u ).. semifinala de la handbal a fost speciala . au venit oameni care pe stadion nu mai mergeau de ani buni.
din pacate in viitorul nu foarte indepartat vom avea sali, in schimb echipele. sporturile acestea vor muri treptat treptat, situatia fiind inversa pana acum cativa ani.
Ce imi bine imi pare.
Bogdane, aici gasesti tot finalul :
Fantastic mod de a castiga un titlu.
Fantastic !
Mie mi-a placut comentariul
a fost pro-Cluj tot meciul, se si vedea cum se bucurau la punctele inscrise de U. Mai da-i in MM pe ajutatii aia de federatie de la Ploiesti.
http://www.sport365.ro/Blaturi_in_baschetu...i_-n136713.html
mai sunt prinsi si pe stenograme...
Pai comentariul a fost facut de Emil Hossu (care e ok, nu prea tragea cu nicio echipa) si de Ionel Banu.
Na Banu asta, e din Cluj si e mare U-ist. Cred ca e cel mai subiectiv comentator din intreaga lume. Mai nasol e ca nu prea stie atat de mult baschet, pe cat ar trebui sa cunoasca un comentator ![]()
Am observat
Omul avea boala pe unul dintre arbitri: Grigoras ala. As vrea sa comentez si eu atunci meciurile Stelei la TVR 3 Bucuresti ca asa nu ma pricep nici eu foarte mult si tot subiectiv sunt, daca pe criteriile astea se angajeaza la TVR ![]()
Multi avem boala pe arbitrul Grigoras. Si nu numai ![]()
Se mai aud ceva vesti legate de Steaua? Ce se intampla cu echipa, cu jucatorii, cu sponsori?
Sunt ceva vesti. Se pare ca sunt ceva sponsori interesati, iar deocamdata se cauta forma potrivita pentru a fi multumita toata lumea.
eu l-am prins in direct, la TV...a fost crima, de dupa jumatatea terenului...adica in jumatatea proprie de teren, intre linia de 3 si jumatatea terenului. a fost pauza cateva secunde, nici comentatorilor nu le venea sa creada, pe mine m-a pufnit un ras isteric. ma bucur ca s-a facut oarecum dreptate, desi as fi preferat ca Steaua sa se lupte acolo pentru medaliile de campion.
aceeasi reactie am avut-o si eu. burlacu dupa ce a fost eliminat s-a dus la banca si se certa cu arbitrii. un coleg mai micut a venit sa il potoleasca si cand a pus mana pe el, asta mare i-a tras una de a iesit ala mic din cadru
ce mai coleg
Bai frate, nu te mai poti duce cu copilu' la meci ca acesti huligani, dupa ce au semanat soc si groaza la Galati, cand au invadat terenul dupa meciul cu Timiosara, il invadeaza si la baschet.... De necrezut unde-am ajuns... Astept comunicatul jandarmeriei si lista cu interzisii.
Ultima faza filmata de TVR 3:
sa stii ca imediat au intrat stewarzii pe teren, au venit si scutieri, si chiar au trantit la pamant cativa suporteri care vroiau sa intre in teren si erau mai firavi ![]()
**** lor, **** taranilor care nu inteleg sa lase oamenii sa se bucure...
Serios?
Super tare ideea lu'ala sa dea cu torta in sala,bine ca aveau aerisire...hehehe
Serios?
da
vreau video. Am cautat peste tot si nu gasesc nimic. Vreau sa vad si eu video cosul...
Fiind un norocos ca traiesc in Ardeal, astazi pe TVR Cluj am vazut toata partida.
Un meci slab, dublat de niste arbitrii dobitoci, cu un final exceptional.
Nu pot sa nu scot in evidenta ca stewardzii sunt la fel de tarani peste tot in lumea asta. Desi initial au "invadatat" terenul copiii din spatele panourilor, acesti demni purtatori de veste reflectorizante au inceput sa arate ce pot. Au bruscat tot ce au prins, camerele prinzand de altfel si un body check adresat unui pricajit de suporter. Muriti bai ![]()
Cel mai bun si complet site de baschet european, eurobasket.com a facut topurile sezonului recent incheiat din Romania.
Jucatorul anului : Kyndall Dykes (U Cluj)
Fundasul anului : Kyndall Dykes (U Cluj)
Extrema anului : Louis Darby (Energia Rovinari)
Pivotul anului : Zoran Krstanovic (U Cluj)
Debutantul anului : Jason Forte (BC Mures)
Cel mai imbunatatit jucator : Adrian Gutoaia (Asesoft)
Strainul anului : Kyndall Dykes (U Cluj)
Jucatorul Bosman al anului : Zoran Krstanovic (U Cluj)
Cel mai bun jucator roman al anului : Titus Nicoara (Gaz Metan)
Cel mai bun jucator defensiv al anului : Yamene Coleman (BC Miercurea Ciuc)
Antrenorul anului : Marcel Tenter (U Cluj)
Echipa sezonului : JuJuan Cooley (BC Mures), Kyndall Dykes (U Cluj), Louis Darby (Energia Rovinari), Titus Nicoara (Gaz Metan), Zoran Krstanovic (U Cluj)
Echipa secunda a anului : Jarrett Howell (Gaz Metan), Branko Cuic (U Cluj), Deven Mitchell (Gaz Metan), Cortney Scott (CS Otopeni), Aleksandr Mladenovic (BC Mures)
Alte mentiuni : Catalin Burlacu (Asesoft), Jason Forte (BC Mures), LeRoy Dawson (Poli Iasi), Clevin Hannah (BC Miercurea Ciuc), Kenneth Simms (Craiova)
Echipa anului interna : Adrian Tudor (Asesoft), Levente Szijarto (Asesoft), Andrei Capusan (BC Mures), Titus Nicoara (Gaz Metan), Virgil Stanescu (Steaua)
Echipa anului externa : JuJuan Cooley (BC Mures), Kyndall Dykes (U Cluj), Louis Darby (Energia Rovinari), Jason Forte (BC Mures), Kenneth Simms (U Cluj)
Echipa defensiva a anului : JuJuan Cooley (BC Mures), Kyndall Dykes ( U Cluj), Nikola Stojakovic (Craiova), Michael Harrison (CSU Sibiu), Yamene Coleman (BC Miercurea Ciuc)
Liderii statisticilor :
Puncte/meci
1. Leroy Dawson (Poli Iasi) - 22.5
2. Clevin Hannah (BC Miercurea Ciuc) - 21.2
3. Kyndall Dykes (U Cluj) - 20.2
4. Zoran Krstanovic (U Cluj) - 19.9
5. Branislav Tomic (CSM Bucuresti) - 19.9
...
24. Virgil Stanescu - 14.9
43. Josh Jackson - 12.5
61. Theron Smith - 10.7
71. Bogdan Popescu - 9.5
75. Robert Turner - 9.4
Recuperari/meci :
1. Kenneth Simms (Craiova) - 11
2. Yamene Coleman (BC Miercurea Ciuc) - 10.5
3. Mario Bennett (CSM Bucuresti) - 9.6
4. Rafal Bigus (Energia Rovinari) - 9.4
5. Zoran Krstanovic (U Cluj) - 9.1
...
8. Virgil Carutasu - 7.7
20. Virgil Stanescu - 6.5
26. Theron Smith - 5.9
67. Hristo Nikolov - 3.87
68. Bogdan Popescu - 3.84
Pase decisive/meci :
1. JuJuan Cooley (BC Mures) - 8.25
2. Clevin Hannah (BC Miercurea Ciuc) - 6.1
3. Rade Dzambic (BC Timisoara ) - 6
4. Adrian Tudor (Asesoft) - 5.24
5. Jarrett Howell (Gaz Metan) - 5.21
...
18. Ivan Tomeljak - 3.4
31. Andrei Mandache - 2.6
51. Hristo Nikolov - 2
53. Josh Jackson - 1.95
54. Virgil Stanescu - 1.95
Interceptii/meci :
1. Nikola Stojakovic (Craiova) - 2.46
2. JuJuan Cooley (BC Mures) - 2.41
3. Maurice Gennie (BCM Pitesti) - 2.41
4. Michael Harrison (CSU Sibiu) - 2.35
5. Jarrett Howell (Gaz Metan) - 2.15
...
22. Andrei Mandache - 1.67
52. Virgil Carutasu - 1.11
53. Hristo Nikolov - 1.10
67. Ivan Tomeljak - 1
70. Gregor Hafnar - 0.95
Capace/meci :
1. Michael Harrison (CSU Sibiu) - 1.81
2. Chad Eichelberger (BCM Pitesti) - 1.61
3. Arturas Masiulis (CSU Sibiu) - 1.50
4. Aleksandr Mladenovic (BC Mures) - 1.42
5. Kenneth Simms (Craiova) - 1.28
...
18. Virgil Carutasu - 0.74
42. Virgil Stanescu - 0.39
53. Gregor Hafnar - 0.29
54. Robert Turner - 0.29
63. Bogdan Popescu - 0.22
In zilele urmatoare, pe site-ul www.Steaua.ro/baschet vom posta un articol cu statisticile complete ale tuturor jucatorilor stelisti + o analiza completa a sezonul recent incheiat.
Dvs veti face analiza, Maye? ![]()
Probabil ca da.
Vrei sa ma ajuti? ![]()
Ar fi o provocare interesanta ![]()
Esti binevenit, atunci! Scrie orice vrei, oricum vrei si trimite-i rezultatul fie lui Costi, fie lui Maye, fie mie...
ORICINE altcineva crede ca are ceva de zis, sa urmeze aceeasi pasi. MULTUMIM!