Se joaca doua meciuri manie si poimanie de la ora 18.
Se joaca doua meciuri manie si poimanie de la ora 18.
nu era vorba ca ne scade feredatia 4 puncte si jucam 3 meciuri in deplasare, deci primele 2 la ei?
oricum, singurul lucru pe care mi-l doresc este ca jucatorii sa fie platiti. ar fi pacat sa faca lucruri buna in play-off si sa joace pe burta goala, mai ales strainii care au venit sa munceasca in Romania.
CSA Steaua - BC Mures 83 - 75
Play Off , Sferturi - Meci 2
CSA Steaua - BC Mures , Joi - 18:00
Astia jucatori adevarati care joaca pe gratis la Steaua nu ca la fotbal.
Bine baieti ! Forza CSA !
Nu le-a mai dat banii din decembrie..au spus ca joaca de placere in plm
La sf campionatului se va incheia parteneriatu cu Turabo..
Pentru toti acesti sportivi ar trebui sa aveti un maxim de respect. Ei sunt sportivi, nu jucatori. Ei joaca din placere, nu pentru bani. Desi majoritatea au restante financiare de 3-4 luni, ei continua sa joace la capacitate maxima, pentru ei, pentru Steaua, din respect. Ei chiar merita sustinerea noastra!(iar baschetbalistii de la Steaua nu sunt un exemplu singular, multi sportivi fiind in aceeasi situatie)
Mandru ca pot pleca ragusit meci de meci de la sala.
CSA !
Tot respectul pentru acesti baieti si pentru Smith chiar daca nu mai vrea sa joace.
Tot respectul pentru ei!Merita sa imbrace tricoul Stelei!
Ieri cand am inceput sa cantam si-au revenit si au inceput sa joace din ce in ce mai bine ![]()
Tot respectul pentru acesti baieti si pentru Smith chiar daca nu mai vrea sa joace.
Smith, a avut o mica "cearta" cu impresaru si nu-l mai lasa sa joace
Tot respectul pentru ei!Merita sa imbrace tricoul Stelei!Ieri cand am inceput sa cantam si-au revenit si au inceput sa joace din ce in ce mai bine
Exact ![]()
Astia de la federatie sunt chiar prosti, in loc sa programeze meciurile samabata si duminica ca sa vina mai multa lume la meciuri le programeaza in cursul saptamani.
Astia de la federatie sunt chiar prosti, in loc sa programeze meciurile samabata si duminica ca sa vina mai multa lume la meciuri le programeaza in cursul saptamani.
S-a vazut si la ultimu meci cu Mures..nu prea a fost lume..
televiziunile...
Sunt in grafic baietii. Dupa 3 reprize, conducem cu 64-51 (25-19, 26-24, 13-8) and counting...
Cand e primul meci din semifinale,si cu cine?
Semifinalele sunt programate tot in sistemul "cel mai bun din cinci meciuri", la datele 29-30 aprilie, 4-5 si 8 mai. Finalistele sezonului vor juca sapte meciuri in lupta pentru titlul national, meciurile fiind programate (dacă se vor juca toate), la datele 14-15, 21-22, 28 mai, 1 si 5 iunie.
Cred ca se va trage la sorti, nu stiu exact.
Sa ivadam Ploiestiul.
Ce sa se traga la sorti?? jucam cu Asesoft!
Ne paste vreo actualizare a clasamentului concursului de pronosticuri?