Mai, sunt sali si sali in tara asta. Din fericire, am avut ocazia sa vad multe dintre ele. Cluj, Mures,Medias , Timisoara, Sibiu, Ploiesti, Pitesti fiind pe lista mea. Dar nu asta vreau sa scot in evidenta ci faptul ca oamenii sunt diferiti de la sala la sala. Daca la Sibiu, Cluj sau Mures, oamenii chiar stiu baschet si e o atmosfera frumoasa, indiferent de meci sau adversar, la Ploiesti sau la Pitesti oamenii sunt ... "diferiti". Nu vreau sa par ipocrit, in orice sala se injura, dar eu nu am auzit un **** strigat de o sala intreaga la Mures, Cluj sau Sibiu. Cel putin nu mi-a fost dat sa aud. In schimb la Pitesti, in special , se injura in masa foarte tare.
Vorbind cu Bogdan Popescu, intr-un interviu, el sublinia salile si orasele in care baschetul e traditia si atmosfera e frumoasa. De altfel, are si zob dreptate intr-un anumit sens. In Romania, se face diferenta intre sali prin bilet. Daca la Sibiu, Cluj, Mures, Oradea se intra exclusiv cu bilet sau abonament, in alte sali (Timisoara, Ploiesti, Pitesti) se intra liber, iar atunci inevitabil iti poate intra orice specimen.
Una peste alta, foarte bine ca se vorbeste de baschet ![]()