apropo de aia care tineti cu inter, lazio, Milan... voi folositi justificari absurde, penibile pe alocuri. Deci, ce sens are expresia ''Tin cu X pentru ca ...'' ? Ca sa nu mai zic ca cei de la Lazio considera ca suntem tigani, eu nu pricep de ce tineti cu o echipa doar pt ca suporterii ei sunt mai ultra' decat altii ?
Nu stiu daca ma intelegeti, dar sa ne uitam la noi, cei care suntem stelisti. Adica noi suntem stelisti pt ca in momentul in care ''ne-am fi decis sa devenim stelisti'' am facut-o pt ca aveam galeria cea mai tare ? Sau pt ca aveam cele mai multe cupe sau campionate? Hmmm, eu nu prea cred asta. Fratilor, nu pot spune ca ne-am nascut stelisti, dar ar fi inadmisibil sa spuneam ca am ''ales'' Steaua... Bine, aici nu ii luam in considerare pe aia care tin cu Steaua de la 19 ani sau pe aia care ''s-au apucat de stelism'' doar pt ca invata langa stadion... Oare cati dintre noi stiau, la varsta de 4-5-6 ani ce e ala un campionat; sau o cupa, sau o CCE ? Eu as zice ca niciunu'... :roll:
In concluzie, nu va inteleg pt ca voi tineti cu o echipa pentru ca ... , dar v-as intelege daca de la 10 ani ati fi fost cu unchiul vostru la stadion, sau v-ati fi uitat la meciurile echipei respective inca din ''frageda pruncie''
ps: si eu am vazut, pe net si in realitate, membri ale unor grupuri de la noi cu obiecte care aveau alta sigla decat a noastra