Nu avem ce pierde!Trebuie sa jucam fara teama!Doar suntem Steaua! ![]()
Nu avem ce pierde!Trebuie sa jucam fara teama!Doar suntem Steaua! ![]()
Azi vreau un singur lucru. Sa-i vad pe baieti cum lupta, cum mor cu aia de gat. Sa vad 11 fiare.
S-ar putea sa pierdem, dar dupa meci sa ne priveasca cu repect si nu cu mila.[/b]
Ar fi bine totusi sa l bage pe Carlos titular....suntem cat de cat mai in siguranta :roll:
nici gand! intradevar Carlos este mai bun ca Cernea dar face prea multe gefe si acum mai are si moralul scazut.poate ne trezim cu un auto-gol din partea lui :lol:
are mai multa experienta si in UEFA si in Liga Campionilor...ce e prost la Carlos ca nu e portar constant...nu stii niciodata la ce sa te astepti de la el..
Eu zic ca ar fi motivat acuma...numai asa sa le dea peste nas celor care nu au crezut in el din primul moment...ziaristii au avut grija sa-l desfiinteze de la prima lui greseala ... vina nu e doar a lui....ci si a lor...
nu sunt fana Carlos ..o sa razi dar mie imi place NESU... :wink:
Azi vreau un singur lucru. Sa-i vad pe baieti cum lupta, cum mor cu aia de gat. Sa vad 11 fiare.S-ar putea sa pierdem, dar dupa meci sa ne priveasca cu repect si nu cu mila.[/b]
Corect.. sa vedem o Steaua asa cum o stiam .. o Steaua ca la meciul cu Kiev !
Vorbe magice ! FORZA Steaua!
s-a stabilit echipa:scrie pe gsp...e bine ca-i Nicolita fundas stinga fiinca face mai multa treaba acolo decit la mijloc si e prost ca oprita e titular pe stinga care dupa parerea mea nu e jucator de c.l.
oricum macar sa iasa bine...forta baieti
FORTAAA Steaua!!!
Echipa pe care Cosmin Olăroiu o va trimite în teren în meciul din această seară cu Real Madrid este următoarea: Cernea - Nicoliţă, Goian, Ghionea, P. Marin - Opriţa, Ov. Petre, Paraschiv, Boştină - N. Dică, V. Badea
sursa: gsp
Echipa perfecta in acest moment in afara de Badea. Sper sa joace Thereau.
:wink:
bafta Steaua in seara asta ...
stiu este un meci mai mult decat greu ... un meci infernal care ne intra in suflet si ne bantuie mintea ...
nu numai faptul ca jucam iarasi cu o echipa care deja ne-a scos din cap si ultima dorinta de a mai visa ci atmosfera dupa stadion care va fi infioratoare ... cea provocata de fani madrileni va fi greu de suportat ... :wink: dar baietii nostri sunt deja obisnuiti cu atmosfera asta si trebuie de acea sa facem un scor bun ...
...
bafta si multa sansa baietii avem incredere in voi ... ne mandrim cu voi indiferent de rezultat 8) o iubire ros albastra pt campiona noastra
steagcruce2
:!: gol Dica si Thereau sau Vali Badea
EUROPA Steaua.....
Zama are dreptate.. degeaba atat optimism.. dupa meci o sa fim iar tristi cateva zile... dar viata merge inainte !
Macar sa ne bata cu 1-0 ..si nu mai mult
Echipa pe care Cosmin Olăroiu o va trimite în teren în meciul din această seară cu Real Madrid este următoarea: Cernea - Nicoliţă, Goian, Ghionea, P. Marin - Opriţa, Ov. Petre, Paraschiv, Boştină - N. Dică, V. Badea
Nu prea vad cu ochi buni titularizarea lui Cernea. :? Cu toate gafele lui, Carlos avea destula experienta in meciurile europene. Asa, Cernea va juca primul sau meci din CL (ala cu Gorica nu se pune, evident) contra lui Real Madrid, pe un stadion cu 80.000 de spectatori 8O
Sper insa sa ma insel si el sa profite de sansa asta si sa faca un meci mare. ![]()
Cat despre meciul propriu-zis...De obicei sunt optimista, dar de data asta nu-mi fac mari sperante. Ce-o fi o fi...Vreau insa sa vad mult curaj si daruire din partea alor nostri, sa nu-i dezamageasca pe cei 15-20.000 de suporteri romani care vor veni la meci. Si nici pe restul de acasa.
Forza Steaua! steag2
Mandra ca sunt stelista!
Sa speram ca nu ne vom face de ras si sa pierdem mai rau ca la Bucuresti. Cei 15000 de romani de pe Bernabeu au datoria sa ii impinga de la spate pe jucatori. Daca intram la fel de motivati si fara emotii ca la Kiev avem sanse.
FORZA Steaua!
steaua_ro
nu fi asa de pesimist...putem realiza ceva...
FORZA Steaua HAI EGALU' ce sa mai speram....
Incepe meciul!
Doamne Ajuta!
Doamne...de-am tine-o tot asa...
Forza Steaua frumos joc..
Hai ca se poate!!
care stie un radio care transmite live meciu...ca nu am TV in camin:((
e meci de infarct...du-te repede intr-un bar ceva cu TV...nu se poate sa pierzi asa ceva...echipa e.. minunata....Hai Steaua..!!!!
Cernea...ESTI MARE!
bravo, Banel kafka, esti tare!...
pacat
Pt ce a facut Oli in meciul asta eu nu il [uit] in veci. Thereau omul meciului 3 partide la rand si Oli a considerat ca nu e demn de primul 11. Cred ca ai gresit Oli! Pacat. Mare pacat!
corect!
corect!
nu neaparat dar imediat dupa golul raelului trebuia bagat.