As vrea sa lamuresc un aspect de la bun inceput:nu sunt stelista, nu sunt o impatimita a meciurilor de fotbal, le urmaresc doar ocazional si mai mult, doar pe cele mai importante.As puncta insa cel mai important aspect, aspect care m-a determinat sa-mi fac un cont pe acest site:SUNT ROMANCA!
Acestea fiind spuse as adauga faptul ca un sentiment ciudat m-a determinat aseara sa stau sa vad fiecare secunda a meciului.Si cu fiecare secunda care se scurgea, imi crestea inima.Baietii nostri erau ca niste lei, ca niste fiare neimblanzite jucand parca cu-n singur gand "Totul sau nimik!"Imi simteam inima batand nebuneste vazandu-i cum infrunta vedete de talia lui Beckam si a lui Carlos...
In minutul fatidic timpul a stat in loc si am plans odata cu Banel si daca n-ar fi fost imposibil din punct de vedere spatial eu m-as fi dus si l-as fi ridicat pe Banel, ba mai mult i-as fi sters lacrimile si i-as fi spus:"Nu mai conteaza,Banel,oricum Romania te iubeste!" >Spun asta cu tot sufletul si cu toata fiinta mea.Pentru ca a luptat si a dat ce avea mai bun.Si nu merita ce i s-a intamplat.Nu-l puneti la zid , pentru ca pe mine baietii astia m-au facut sa fiu mandra ca sunt romanca!Ajutati-l sa se ridice, stergeti-i lacrimile si alinati-i sufletul ranit.A fost o greseala pe care sunt sigura ca si-ar da ani din viata daca ar putea ca s-o repare.
Ridica-te ,Banele, fiindca tu ai putut si mai inainte sa razbesti din conditii grele si sa devi ceea ce esti!Romanii toti, stelisti sau nu, au incredere in tine,au incredere in voi toti baieti minunati.Nu va lasati doborati de nenoroc.
N-as vrea sa inchei inainte de a spune ca, de departe, omul meciului a fost portarul Cernea.Nu-i minimalizati valoare si nici nu-l lasati sa plece de la Steaua.Cautati portari in toata lumea fara sa va dati seama ca posedati o piatra rara chiar in curtea proprie.Ar fi pacat sa-l pierdeti dupa ce Carlos a jucat atata "volei" in poarta Stelei iar un portar VALOROS precum Cernea a fost nevoit sa rabde de pe banca rezervelor!Felicitari Cernea, felicitari intregii echipe!
LA ANUL VOM FI NEINVINSI!FORZA Steaua!!!!