as vrea sa batem dar nu prea cred ca vom bate:|
Borcea va fi prezent la meci...
O rugaminte pentru stelistii care merg la meci! Va rog eu: daca il vedeti sa-i spune-ti niste vorbe dulci si daca va fi in fata unora nu ezitati sa-l executati!
Ar fi interesant sa rasune "Santiago Bernabeu" de laude la adresa lui... ![]()
Suporterii sunt sceptici,fotbalistii sunt resemnati deja ...oare cate goluri vom primi ? :roll:
@MadFroG
Asta e mentalitatea falimentara romaneasca... Poate Oli nu e resemnat si face o minune...
Ar fi bine totusi sa l bage pe Carlos titular....suntem cat de cat mai in siguranta :roll:
Mai e o zii !! Sper sa invingem
dar si un egal ar fii execelent
Insa sansele sunt cam mici ![]()
Deja am intrat in spasme,nu mai am rabdare poate Dumnezeu ne va zambi si facem un egal.....FORzA Steaua
eu sunt optimista (foarte optimista)...am incredere in ei si cred ca o sa ne faca o mare surpriza si anume ii vom bate...nu pot sa dau un scor..dar o presimtire (de obicei simt ceva inainte de fiecare meci)iar acum simt ca putem sa-i batem..macar sa ne spalam rusinea..ei nu sunt invicibili iar noi nu suntem chiar ultima echipa...repet am incredere in ei si de data asta cred ca o sa fie bine...
steagcruce2
sunt o stelista convinsa...si sunt alaturi de ei si la bine si la greu...FOOORRRRZZZAAA SSSTTTEEEAAAUUAAAA....
vom bate o sa avem un public fenomenal , extraordinar
Te contrazic...am fost de cateva ori pe Nou Camp!Nimic nu se compara cu acel stadion! :wink: Ma rog,nu zic ca stadionul lui Real nu e frumos,Doamne fereste...
Eu nu am fost nici o data pe nici unu dintre ele dar din contrariu...camp nou este foarte mare dar asta nu inseamna ca este mai frumos decat bernabeu...ba de fapt santiago bernabeu este mult mai frumos decat camp nou si o recunsc mai fiind fan si al barcelonei si urand realul :lol: pentru ca joaca cu Steaua
si nu inteleg ce are capm nou de e mai fromos...nici nu prea imi pasa ca sa fiu sincer... dar de abia m-am inregistrat si nu prea am ce scrie :lol:
sper totusi sa facem un egal...
macar atat ar fi bine...
si despre portar l-as vrea titular p Carlos... ca totusi .. dak in mecu trecut am primit 4 goluri cu Carlos in poarta.. cu Cernea sigur primeam vro 5 sau mai multe :lol:
so...as vrea un 11 care sa arate cam asa...
Carlos
Nesu Goian Ghionea P.Marin
Banel Lovin Paraschiv Oprita
Dica V.Badea
Ar fi bine totusi sa l bage pe Carlos titular....suntem cat de cat mai in siguranta :roll:
nici gand! intradevar Carlos este mai bun ca Cernea dar face prea multe gefe si acum mai are si moralul scazut.poate ne trezim cu un auto-gol din partea lui :lol:
Cernea e bun si el ..avem incredere in el :roll:
Ori ce ar fi maine seara,sa nu uitam ca numai Steaua putea sa ne duca sa jucam un meci pe cel mai important stadion al lumii,impotriva celei mai galonate echipe din istorie.
Cand altii se lupta in mizerie,noi jucam in cea mai importanta competitie a lumii,iar de acest lucru trebuie sa fim mandri.
Din acest moment nu mai avem de ce sa ne fie frica,sper sa vad o rautate in joc din partea noastra,pentru ca din spate 20.000 de suflete ii vor sustine ,chiar la Real in templu.
Forza Steaua si sa speram ca vom fi fericiti maine seara.
Cu siguranta dak juca si Mirel cu Vasilica mijlocul nostru era mult mai bun ,oricum o sa se termine 0-0 :twisted: .cLaR ?
Forza Steaua !!!!!!!!!
as vrea sa batem dar nu prea cred ca vom bate:|Suporterii sunt sceptici,fotbalistii sunt resemnati deja ...oare cate goluri vom primi ? :roll:
orice e posibil
....poate poate facem un egal sau ii batem ca au o zi proasta galacticii ![]()
Sa ne iasa noua totul si lor nimic si numai asa putem spera la un rezultat bun, desi ma indoiesc... Cat as fi eu de suporter patimas dar acumn sunt cat se poate de realist. Nici Barca nu a reusit macar un egal pe Santiago Bernabeu...
In speranta de a nu va face sa radetzi prea rau o sa imi dau o parere.....
Steaua va face mult mai multe puncte in deplasari...Speriatzi-va de ce va fi in seara asta
Am citit pe www.sportulromanesc.ro ca Dinamo le-a dat bani alora de la Poli Iasi pentru egalul cu noi. A recunoscut un jucator de-al lor, ceea ce inseamna ca, potrivit regulamentelor, Dinamo ar trebui sa fie depunctata pentru ca a dat bani la adversare
Despre acest subiect se discuta in alta parte. Moderatorii
Baieti, spuneti-mi va rog un site pe care as pot sa sa privesc in direct meciul. :?:
Singur eu sunt din Moldova, Chisinau si la noi un singur program transleaza Liga: Moldova 1, iar astazi din pacate o sa transleze meciul dintre Arsenal-CSKA. :evil:
Va rog spuneti-mi vreun site. Astept Raspuns.
Steaua toata Moldova tine cu voi.
Daca joaca ca data trecuta ne-o luam .... Data trecuta au intrat pe teren gandindu-se ca joaca cu Real Madrid , cu niste galactiti , nu cu o echipa de fotbal.......Daca facem asa si diseara....ne-o luam.Tre` sa fie Carlos , Dica , Badea si Bostina in forma si ii batem . Nu trebuie sa ne fie frica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!P
u
tem sa ii batem . In cupa au facut egal cu o echipa de Divizia C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
steagcruce2 [/b]
-------------------------Carlos----------------------
Nesu(Ca va juca)--Goian----Ghionea--------Petre Marin
---------------Nicolita---------Paraschiv------------
-----------------------Bostina-----------------------
-----------------------Dica--------------------------
----------------Badea-----------Thereau--------------
Ar fi cea mai buna echipa , una ofensiva , cu perspectiva , si una sigura pe ea nu ca Saban , Ovidiu Petre , etc. ![]()
steagcruce2
Eu as incepe cu alta formula:
----------Carlos(Cernea)
--P. Marin - Goian - Ghionea - Nesu
--Nicolita - Paraschiv - Ov. Petre - Bostina
-------Dica
------------------Thereau
Schimbari: Oprita <-> Bostina, Badea <-> Thereau, Lovin <-> Ov. Petre
Tot ce vreau e ca Steaua sa joace dezinvolt si sa nu intre cu teama.. asa nu va iesi cu siguranta acelasi rezultat ca la Bucuresti
Am pus 20 de mil. pe victoria Stelei.
Gol pentru echipa favorita...senzatie de neuitat, bilet la pariloto...master...... :lol: :lol: :lol: :lol:
110% Stelist.
Din pacate din tur pe acelasi meci am facut bani frumosi am jukat la pauza final :idea: :!:
Ma stiu toti prieteni drept oracol vb dupa meci ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()