FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai bun portar al Stelei din anul 2000 pana in prezent

«12349»
sorin_77723.10.2006 14:02

Si la mine creditul care il acordam lui Carlos a disparut subit dupa meciul de acasa cu Real... Cernea sa apere in campionat si in Liga INDIFERENT si Toma in cupa Romaniei...

Oli baga-l si pe Toma... Incearca-l si pe baiatul ala ca nu avem ce pierde acum... Ce a fost de pierdut am pierdut cu "ajutorul" lui Carlos...

focus23.10.2006 15:40
Oli baga-l si pe Toma... Incearca-l si pe baiatul ala ca nu avem ce pierde acum... Ce a fost de pierdut am pierdut cu "ajutorul" lui Carlos...

Desi Carlos a facut mai multe gafe, sa recunoastem ca am pierdut intr-un numar de jocuri mai mic decat numarul gafelor pe care le-a facut.Mai mult am pierdut timp fiind nervosi din cauza gafelor.

Daca facem o recapitulare observam ca:

In meciul cu Real, ori cu 3 ori cu 4 goluri, ar fi fost aceeasi treaba.

In meciul cu Lyon , a gafat , dar cred ca orice om cu capul pe umeri si-a dat seama ca nu aveam nici o sansa dupa jocul prestat si daca totusi nu si-au dat seama atunci, dupa meciul nostru cu Real si partida de aseara Real-Barcelona, cred ca si-au dat seama acum.

Dupa meciul cu Rapid din Cupa UEFA, am pierdut iar numai timp ...si in meciul cu Rapid din campionat dupa cum am jucat chiar ca nu meritam mai mult.

Singurele greseli care ne-au costat au fost cele cu Boro...numai ca in meciuri de astea apararea nu inseamna doar portar.

Asa cum a mai spus cineva pe forum, problema portarului e putin falsa pentru ca in primul rand noi trebuie sa rezolvam problema cu eficacitatea atacantilor in fata portii.Dupa cum ati observat, in meciurile importante daca dam un gol e performanta.

In plus nici apararea nu ne prea ajuta, indiferent de portar.In ultimul timp, am primit mai multe goluri din faze fixe, dar noi continuam sa sustinem sus si tare ca avem aparare.

Bogdan4Steaua23.10.2006 15:47

Cernea a fost slab ieri. Va amintiti ce meci a facut Carlos anul trecut impotriva celor de la Galati? Este destul de riscanta titularizarea lui Toma pentru ca riscam sa pierdem si locul 2. In iarna este imperativ sa aducem nu unul, ci doi portari. Si nu ma gandesc la portari slabi.

focus23.10.2006 16:18
Cand ai un portar SIGUR in spate, iti garantez eu ca altfel joaca si apararea...Dar cand stii ca aproape orice sut pe poarta e pericol...Si cum ziceai, am primit gol din faze fixe..mmm..aici nu este implicat si portarul ?

Cand ai un portar nesigur,in mod normal, apararea ar trebui sa fie cu ochii in 4, ceea ce nu prea a fost cazul. Cand apararea stie ca aproape orice sut pe poarta e pericol, ce face? Lasa spatii ca in meciul cu Real, fundasii nu mai sar la cornere? Dimpotriva, trebuie actionat exact pe dos.

Mai degraba pare sa fie molipsitor, daca unul nu joaca bine, ceilalti fac la fel. Dar asta nu mai e echipa profesionista.

puyol23.10.2006 16:55

si ce vrei? sa luam portari slabi ca sa fie fundasii mai atenti? pai ´coincidenta´ face ca echipele bune sa aibe portari buni. Chelsea (cech), barça(valdes care e destul de bun) Lyon(coupet), real(casillas),etc.

nu suntem de acord cu folosirea lui Carlos din mai multe motive. o greseala a unui fundas, mijlocas, atacant, nu e chiar atat de evidenta ca greseala unui portar. asa e. dar greseala unui portar, de cele mai multe ori costa un gol. asa ca postul de portar e singurul post dintr-o echipa care nu are de-aface cu tactica pe care o foloseste echipa respectiva. si portarul poate sa joace bine, chiar daca echipa, per ansamblu, merge rau. uitativa la casillas. de 3 ani incoace, madridul nu joaca nimic. casillas tot un superportar a ramas.

iar daca al nostru portughez face 10 interventii bune, nu are nici un drept sa le compenseze cu 10 gafe

Fl0r1nsteaua23.10.2006 17:10

Cel mai bun portar din 2000 pana in prezent cred ca este Hamutovski...pacat ca a plecat de la Steaua... :(

focus23.10.2006 18:14
si ce vrei? sa luam portari slabi ca sa fie fundasii mai atenti? pai ´coincidenta´ face ca echipele bune sa aibe portari buni. Chelsea (cech), barça(valdes care e destul de bun) Lyon(coupet), real(casillas),etc.  

Ai interpretat prost!!! Eu vorbesc de prezent.Si in prezent daca portarul joaca prost, fundasii la fel si invers.O echipa profesionista nu face asa ceva.Si mai ales ca avem si un antrenor cu pretentii pe banca.

Noi facem o analiza simpla ca fiecare suporter, dar un antrenor trebuie sa poata face o analiza mai complexa.El trebuie sa vada greseliele in lant, in asa fel portarul sa nu aiba rolul salvatorului decat in ultma instanta.Nu am afirmat ca portughezul nu a gresit (si te poti uita si la posturile anterioare), dar golul de la Galati nu a fost din greseala unui singur om, la fel si cele cu Real Madrid si multe altele.Am mai afirmat pe acest forum de multe ori.Problema principala la noi nu e portarul, e jocul.Noi la Galati, la Iasi puteam sa avem si alt portar, dar asta nu ii facea pe jucatorii nostri sa joace altfel, pasau la fel de anemic si trageau la poarta ca si pana acum.

Pe mine jocul si atitudinea ma nemultumeste, nu neaparat portarul.Si la astea 2 trebuie sa lucram prima oara.

korynna23.10.2006 19:46

eu l-am votat pe Martin Tudor pt k mi-a placut mult cum juca,dupa el vine Carlos!

acum hai sa aruncam cu pietre-n saracul Carlos...mi se face scarba!dak sunteti de parere k tre sa plece ati putea macar sa va spuneti parerea intr-un mod mai frumos mah "suporterilor" care atunci cand ne-a calificat mai aveati putin si il pupati undeva.putin respect pt faptul k a jucat cu sufletul la echipa asta,nu k altii doar pt bani

Kristy_Cj24.10.2006 11:45

Eu l-am contestat cel mai tare pe Carlos de la inceput,dar acum imi pare rau pt el...am tot sperat sa isi revina...nu meritau iesirile acestea si ce a patit saracu...eu nu am fost pt ca el sa plece,ci sa vina un portar mai bun si Carlos sa fie rezerva lui,si de ce nu la concurenta

Pt mine din sondaj Hamu mi-a placut tot timpul si am mai scris ca il simteam ca joaca si cu sufletul pt echipa,chiar daca mai gafa cate o data,totusi era pe departe cel mai bun,dar si Tudor era bunicel

Hamu si acum cand dadea interviuri la TV vorbea in romana,pe Carlos nu o sa-l vedeti NICIODATA sa vb in romana...e prea fitzos si singurul lucru pt care a venit la echipa ca sa joace in CHL si sa-si gaseasca un contract mai bun...se crede superior...am vazut portarul lui Chelsea care cica la refuzat MM sau Gigi super portar(avea putin nesigur dar la acel nivel si din cauza lipsei de jocuri,dar sincer in preferam pe ala chiar daca nu murea femeile dupa ala)

sorin_77724.10.2006 13:10

De ce au fost introdusi Tibi Lung si Nae in acest sondaj? Asta chiar nu o inteleg!!!

dbd28.10.2006 09:28

exact cum se vede si la sondaj : Martin si Hamu

dar tot mai au de lucrat

vesperal22.11.2006 10:49
Iata o parte dintre cei mai buni portari ai Stelei de la înfiintare si pâna în prezent :

Voinescu, Toma, Suciu, N.Coman, V.Iordache, N.Rãducanu, C.Haidu, Duckadam, S.Lung, Lovas, Gh.Liliac, Stângaciu, Gherasim, Ritlli, B.Stelea, M.Tudor, V.Hamutovski.

cât despre Lung....a fost portarul pefect cred eu...deşi la Craiova a făcut mai multă treabă decât la noi.

MadFroG22.11.2006 12:18

Niciunul nu s-a ridicat la nivelul Stelei.Daca ar fi totusi sa aleg ,cred ca Tudor pentru faptul ca ne-a demonstrat ca este un stelist adevarat

Bogdan4Steaua22.11.2006 12:39

Si totusi a avut un moment de ratacire...atunci cand a plecat la Cluj.

MadFroG22.11.2006 12:42
Si totusi a avut un moment de ratacire...atunci cand a plecat la Cluj.

"Momentul de ratacire" se datoreaza in mare parte lui MM care a uitat sa ii prelungeasca contractul.

A fost una dintre putinele greseli manageriale ale lui MM.

Bogdan4Steaua22.11.2006 12:51

A gresit pentru ca nu a incheiat un acord scris cu jucatorul ci s-a bazat pe promisiunile verbale. Si in fotbal, ca si in orice alta activitate, daca nu ai documente in scris, nu ai castig de cauza. Daca dorea cu adevarat, Martin Tudor putea sa ramana si sa ii refuze pe cei de la Cluj(s-a lasat influentat de Dorinel Munteanu in opinia mea).

PoWeR22.11.2006 13:11

Dupa mine, cel mai bun dintre portarii Stelei din ultimii ani a fost Hamutovski si chiar imi pare rau dupa el. Avea o constituitie buna, plasament bun si avea si acel tupeu care ii trebuie unui portar (va aminititi de cate ori a avut comotii). E adevarat ca facea si unele gafe, dar mai rar. Eu sincer l-as vrea inapoi.

gone23.11.2006 05:47
Dupa mine, cel mai bun dintre portarii Stelei din ultimii ani a fost Hamutovski si chiar imi pare rau dupa el. Avea o constituitie buna, plasament bun si avea si acel tupeu care ii trebuie unui portar (va aminititi de cate ori a avut comotii). E adevarat ca facea si unele gafe, dar mai rar. Eu sincer l-as vrea inapoi.

Hamu nu a distrus un meci cum a facut Tudor cu National.

1on30.11.2006 03:34

Cu national toata echipa a jucat prost. Daca o iei asa Tudor a distrus meciul tur cu tska sofia, turu cu Dinamo de anul trecut si cred ca mai sunt si altele.

I.N.Money30.11.2006 06:50
Daca o iei asa Tudor a distrus meciul tur cu tska sofia

Khamutovsky a fost in poarta cu bulgarii in ambele meciuri!

Allen30.11.2006 14:55
CFR Cluj a cumpărat un portar. Pleacă Martin Tudor la Steaua?  

CFR Cluj l-a transferat pe portarul echipei FC Baia Mare, Alin Bota (22 de ani). Acesta a semnat un contract pe trei ani cu feroviarii şi va cîştiga în primul sezon 12.000 de euro. Bota s-a remarcat în turul ligii secunde pentru că a transformat două lovituri de pedeapsă. Această achiziţie poate fi un semn că Martin Tudor va părăsi în această iarnă Clujul.

Sursa: GSP

Sa credem asa ceva sau e doar speculatie?

Personal m-as bucura sa revina Martin la noi.

^Cody01.12.2006 15:09

Vasili Hamutovski

Goalkeeperul bielorus a declarat ca este tentat sa revina la Steaua, dar dupa ce îi va expira contractul cu echipa din Rusia Tom Tomsk, în iarna anului 2007.

Putinii spectatori prezenti ieri la programul de pregatire al formatiei Steaua l-au putut reîntâlni pe Vasili Hamutovski, venit în România cu probleme personale. Acesta s-a îmbratisat cu managerul general Mihai Stoica si cu fostii sai colegi.'' Sunt încântat ca i-am revazut pe fostii mei colegi. Voi fi prezent mâine în tribunele stadionului din Ghencea, unde îi voi încuraja pe pe baieti. Sper sa le port noroc, iar ei sa câstige'', a spus Vasili.

In continuare, actualul adversar al tricolorilor în preliminariile Campionatului European a declarat: "As fi dispus sa revin la Steaua, dar asta va fi posibil doar dupa ce îmi va expira contractul cu Tom Tomsk. Nu cred ca titlul de campioana este deja adjudecat de Dinamo''. Altfel, Hamu a mai declarat ca va participa activ la sedinta de pregatire a ros-albastrilor pentru a-si metine conditia fizica.

Sursa: ProSport

Eu cred ca a fost cel mai bun portar al Stelei de la revolutie pana azi.. Eu sper sa se intoarca din iarna la noi, poate il cumpara Gigi, ca nu o fi asa de scump..

Overmind-of-Borg03.12.2006 07:42

Votul meu merge la Hamutovski.

Dar cel mai bun portar de la Steaua dupa '89 ramane Stangaciu.

love_steaua03.12.2006 08:34

Cu siguranta Vasili Khamutovschi....

P.S:Am auzit ca s-ar putea intoarce la Steaua.. :D

luv_dica03.12.2006 11:26

Hamutovski e de departe cel mai bun din 2000 pana acum. din pacate nu se mai poate intoarce l Steaua. asa a declarat M.M.

«12349»