Oli baga-l si pe Toma... Incearca-l si pe baiatul ala ca nu avem ce pierde acum... Ce a fost de pierdut am pierdut cu "ajutorul" lui Carlos...
Desi Carlos a facut mai multe gafe, sa recunoastem ca am pierdut intr-un numar de jocuri mai mic decat numarul gafelor pe care le-a facut.Mai mult am pierdut timp fiind nervosi din cauza gafelor.
Daca facem o recapitulare observam ca:
In meciul cu Real, ori cu 3 ori cu 4 goluri, ar fi fost aceeasi treaba.
In meciul cu Lyon , a gafat , dar cred ca orice om cu capul pe umeri si-a dat seama ca nu aveam nici o sansa dupa jocul prestat si daca totusi nu si-au dat seama atunci, dupa meciul nostru cu Real si partida de aseara Real-Barcelona, cred ca si-au dat seama acum.
Dupa meciul cu Rapid din Cupa UEFA, am pierdut iar numai timp ...si in meciul cu Rapid din campionat dupa cum am jucat chiar ca nu meritam mai mult.
Singurele greseli care ne-au costat au fost cele cu Boro...numai ca in meciuri de astea apararea nu inseamna doar portar.
Asa cum a mai spus cineva pe forum, problema portarului e putin falsa pentru ca in primul rand noi trebuie sa rezolvam problema cu eficacitatea atacantilor in fata portii.Dupa cum ati observat, in meciurile importante daca dam un gol e performanta.
In plus nici apararea nu ne prea ajuta, indiferent de portar.In ultimul timp, am primit mai multe goluri din faze fixe, dar noi continuam sa sustinem sus si tare ca avem aparare.