FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Real Madrid 1 - 4 (0 - 2)

«15678910»
focus17.10.2006 21:11

Aven nevoie de ai mult decat un portar.Avem nevoie de mijlocasi,avem nevoie de fundasi, de un jucator care sa traga la poarta si sa o faca bine de multe ori.In concluzie, avem nevoie de aproape o intreaga echipa.Si nu era cazul sa visam prea departe ...E frumos sa visezi, dar trebuie sa te bazezi pe mai mult decat pe zicala " mingea e rotunda".

DTP-Ludacris17.10.2006 21:15

Ma gandeam yo in minutu 9 .. la corneru oferit d Saban ca luam gol din cauza lui ..offff sa il dea in Liga 2 la FC Snagov ,nu e prima oara cand greseste pase :evil:

Triphat17.10.2006 21:19
P.S. Nu cred ca merita huiduit Carlos -cel putin, nu in halul ala-, pe care, personal, il invinuiesc doar pentru golul 4. Dar tot el ne-a salvat de golul 5 al lui Ronaldo.

Boro, rapid, Lyon, Real + alte meciuri mai putin importante...

nu sunt genul de suporter care sa isi fluriere/huiduie/injure propriul jucator, dar Carlos a meritat ce a primit.

Afara cu el!

DarkyBlank17.10.2006 21:22

azi Steaua a aratat din pacate un meci foarte slab ... realul si au batut joc de noi nu avem echipa de UEFA poate sa le dea Becali si 200.000 mii de € degeaba si rec o parte de vina a avut o si portarul dar restul de 70% jucatorii slaba Steaua slaba rau

focus17.10.2006 21:29

P.S. Nu cred ca merita huiduit Carlos -cel putin, nu in halul ala-, pe care, personal, il invinuiesc doar pentru golul 4. Dar tot el ne-a salvat de golul 5 al lui Ronaldo.

Boro, rapid, Lyon, Real + alte meciuri mai putin importante...

nu sunt genul de suporter care sa isi fluriere/huiduie/injure propriul jucator, dar Carlos a meritat ce a primit.

Afara cu el!

Unii chiar aveti un fix ...Mai copii (si restul), dar aveti ceva de spus despre acest meci?

Triphat17.10.2006 21:41

Aparare, mijloc, atac = slab. S-a vazut frica de pe jucatori. Pressing n-au facut bine deloc, ne-au pasat cum au vrut ei, au avut spatii mari tot timpul. Greseli individuale... Saban a fost pe spate, de Carlos nu mai zic nimic. Nimeni nu a jucat bine, inafara de Thereau, care a aratat cate ceva, dar nu destul...

...copile..

Este voie sa citati in

intregime orice post,

cu exceptia celui imediat anterior.

Exista insa si exceptii.

Vezi art.1.7 din regulament.

Moderatorii

Triphat17.10.2006 21:45

cu cine ai ce cauta tu in Cl atunci ? Trezeste-te...suntem Steaua, nu Real, Barca, Chelsea sau alta echipa mare...

tedila17.10.2006 21:49

sa fim realisti, steua nub putea mai mult azi. am pierdut in fata unei echipe mult mai valoroase. nu cred ca se poate problema ca vreun jucator al Stelei - Klemi sau Carlos, sa fi gresit mai mult decat altii. rezultatul poate fi considerat unul cam dur, dar poate ne vom da seama ca CH este un nivel totusi desyil de inalt pentru noi ... ar trebui sa ne gandim ce va fi la anul' ... pt ca Dinamo o sa cada la un moment dat dat ... si vom fi iar campioni ... d

bebeto17.10.2006 21:52

cu cine ai ce cauta tu in Cl atunci ? Trezeste-te...suntem Steaua' date=' nu Real, Barca, Chelsea sau alta echipa mare...[/quote']

poate cu aia de la getafe...ma lasi...adica trebuie neaparat sa ai 100 000 mil buget ca sa gasesti niste mijlocasi talentati...sa sti ca si porto in anul cind a cistigat Liga Campionilor,a avut 1 000 000 000 de euro buget si toti jucatorii lor fusesera cumparati de la 10 mil in sus.

Triphat17.10.2006 22:04

deocamdata conducerea noastra nu pare sa gaseasca jucatori super talentati, nu vor nici sa bage bani, asta e problema. Lotul nu este unul de nivel mondial, dar nici unul slab. Trebuie doar sa aiba incredere in ei. Din cate am vazut cu Lyon si Real jucatorii Stelei joaca cu frica (sinucidere curata)

Stelista tm17.10.2006 22:10

O seara trista....dar cred ca acum este momentul sa incurajam echipa. Sunt timorati si dezamagiti,cred ca si ei se asteptau la mai mult, iar declaratiile dlui Becali nu mi-au placut de loc.

Baietii pot!!! trebuie sa le dam sansa sa ne arate adevarata lor valoare. pentru acest lucru, consider ca trebuie sa-i sustinem, sa-i incurajam....nici intr-un caz sa-i huiduium.

lotto107617.10.2006 22:21

da, sunt de acord, nu tb in nici un caz huiduitzi, pt ca riscam (avand in vedere moralul lor deloc beton...) sa nu mai pupam la anul' CL, chiar si dupa preliminarii, if U know what I mean...

da, tb incurajatzi, da' nu imbatatzi cu apa rece, pt ca, parerea mea, si aici a fost o mare problema...eu nu zic sa le tremure chilotzii, da' nici sa se rupa in declaratzii optimiste (mai ales la nivel inalt...)

cred ca avea dreptate Olaroiu: anul' asta e de proba; vedem care-i tb, mai nou, prin CL; pt ca e clar ca ce-i acu' nu se compara cu ce era acu' 10 ani...

p.s.: sa mor io, in nebunia mea, am sperat sa intre Radoi :-D macar la pauza :-D de unde rezulta ca il depasesc de departe pe patronu' in asteptari :-D

serbann17.10.2006 22:41

au jucat oricum mai tare decat cu lyonul. e un mic avans fata de data trecuta, dar cum spuneau cativa inaintea mea, le-a fost teama sa intre in careu. pasau de departe sa scape de minge, cu frica. nu m-as fi suparat daca erau mai curajosi. pana una alta, merita sustinuti si n-am sa incetez sa sper c-au sa-mi aduca bucurii si incontinuare. hai Steaua!

I.N.Money17.10.2006 22:44

Ce am putea sa mai spunem dupa acest meci?Trebuie sa asteptam revenirea lui Radoi deoarece s-a simtit enorm lipsa lui in meciurile cu puternicele Lyon si Real Madrid.

marquise de sade17.10.2006 23:14
au jucat oricum mai tare decat cu lyonul. e un mic avans fata de data trecuta, dar cum spuneau cativa inaintea mea, le-a fost teama sa intre in careu. pasau de departe sa scape de minge, cu frica. nu m-as fi suparat daca erau mai curajosi. pana una alta, merita sustinuti si n-am sa incetez sa sper c-au sa-mi aduca bucurii si incontinuare. hai Steaua!

am jucat mai tare decat cu Lyon-ul?? oare??? am jucat de parca ar fi fost o "revansa", dar, din pacate, jucam cu realul, nu cu lyonul. sa fie "psihanalizabil", sa nu fie? eu imi colorez ros-albastru inima, in continuare, dar..sa cred, sau sa nu cred...? "to be, or not to be" pana cand ne vom dovedi invisi din...fasa?

FanSteaua4Life18.10.2006 01:32

Au jucat cu teama???Ce mai conteaza asta cand 50% din Peluza Nord a venit sa vada realul...cum sa te simti in largul tau, la meciul cu Lyon a fost alta treaba, de cand am intrat pe poarta stadionului auzem numai voci spunand ca mai bine isi vindeau biletele daca stiau ca este asa frig, asta e mentaliltate de suporter???Stati fratilor acasa si huiduiti in fata televizorului, in prima repriza am stat jos pe primul rand, am cantat toata repriza, a doua am urcat alaturi de niste prieteni in mijlocul peluzei, pana sa inscrie Badea golul de 3-1 nu canta nimeni, incercam sa dau tonul, cand un domn din stanga mea imi ma intreaba de ce ma agit asa, ca oricum luam bataie, domn cu care inainte de inceperea meciului imi tinea morala ca ii ocupasem locul de pe bilet...Cand am iesit din stadion majoritatea regretau ca nu si-au vandut biletele inainte de meci...

marquise de sade18.10.2006 01:40

da, trist dar adevarat...forza Steaua!

pese: ironic!!!!!!!!!

uZy | @nDr3i18.10.2006 02:49

pacat :(...meci greu a fost oricum si nu ne prea puteam compara cu Real

dbd18.10.2006 04:19

a fost greu de tot meciul ... noi nu gaseam culoare pe cand aia nu stiau pe care sa le aleaga mai repede :))

dar bine ca am dat un gol si era si mai bine daca luam mai putine ...

Carlos si Saban au jucat prost :x

waste18.10.2006 04:20

rusine

Rossoblu18.10.2006 04:24

acum 2-3 luni inaitea meciului cu standard cand scriam pe forum ca Saban si Carlos sunt paraleli au sarit in capu meu o gramada...rusine ca asta n-am mai trait.

matzare18.10.2006 04:45

Fratilor trezitiza la realitate ,chiar credeati o sa batem pe Real Madrid sa fim serios,...........eu nu sunt suparat ca am manancat bataie,.....sunt fff suparat ca am manancat bataie la un scor de care nici nu ma asteptam

Rossoblu18.10.2006 04:50

pai la asta m-am si referit....ne-am facut de ras dreaq...macar de pierdeam si noi mai decent...dar cu jucatori ca Saban si Carlos ce sa faci

cristian01418.10.2006 05:49

Rusine ! Dupa meciul cu Lyon i-a inteles toata lumea, au luat si gol pe o gafa a bufonului din poarta si acolo s-a rupt filmul, dar aseara nu mai au nici o scuza. Carlos trebuia sa iasa la faza primului gol, dar inainte bineinteles..ca s-a lovit mingea de Saban ca de stalp. Ma intreb cum ar fi aratat echipa noastra cu Ogararu in locul evreului si cu Mirel si Victoras. Din pacate n-o sa mai aflam prea curand, cu atat mai mult cu cat meciurile din Madrid respectiv Lyon sunt deja pierdute. Cand primesti 7 goluri acasa si joci in halul asta cu un public fenomenal in spate care te sustine in deplasare e greu sa nu te faci de ras.

Sper sa nu depasim recordul ucrainienilor de 5 primite.

Doamne ajuta.

Stelista tm18.10.2006 08:08

Hai fratilor sa nu uitam ca am jucat cu Realul! :lol:

Am avut sperante prea mari, dar......nu cred ca merita sa fie asa de aspru criticati!!! S-a gresit...am platit! Asta e! Si pana la urma si fotbalul e un "joc"....cineva castiga si cineva tb sa piarda.

Oricum felicitari echipei: sunt in grupele CL, au adus Realul si Lyon in Romania, Steaua s-a facut cunoscut in europa. Vedem noi mai departe.

Aceste meciuri, chiar dc sunt pierdute, ne-au adus multe de invatat si o experienta de care doar Steaua se bucura!

«15678910»