M-am saturat ca pe toate posturile de televiziune si de radio vad si aud aceleasi lucruri : rusine, ne-au umilit si asa mai departe.
Wake-Up - vorbim de Real Madrid. Da, e ok sa fim optimisti dar fratilor : e vorba de o echipa care joaca in Champions League in fiecare an si a jucat finala si a castigat de nici nu mai stiu cate ori!!!
Vorbim de o echipa din care fiecare jucator joaca in echipe nationale care ajung in finala Campionatului Mondial!!!!
Nu am facut o tragedie similara nici cand am luat bataie de la Vaslui sau Bistrita.
Ca ne-am dat jos chilotii in fata Real Madrid...ma iertati dar nu este asa. Da au tremurat chilotii pe noi, dar nu erau jos.
Da, am luat bataie. Dar sincer...ce credeati?
Acolo sunt jucatori care au peste 100 de meciuri in Champions League, noi...toti jucatorii din Romania care au jucat vreodata in Liga Campionilor impreuna nu au 100 de jocuri.
Hai sa nu devenim patetici si sa ne plangem de mila.
Sunt de acord ca nu avem ce pierde si trebuie sa ne luptam ca atare.
Dar uitati-va un pic la jucatorii nostri si la jucatorii lor. Nu vorbesc de valoarea lor in bani, nici macar de valoarea lor tehnica, dar uitati-va ce muschi au pe ei si uitati-va la ai nostri. Abia stam pe picioare. Dl Becali, luati un nutritionist si un antrenor de fitness care sa puna ceva carne pe ei.
Ce fundas e ala pe care il ia adversarul cu totul cand se duce spre poarta???? Si daca tot suntem aici, poate le-ar prinde bine si un psiholog.
Portar...ma rog...ce avem acum e o imitatie. Parerea mea sincera (si nu numai a mea) este ca e miop, dar daca echipa medicala nu vede asta...inseamna ca avem o problema.
Un suporter adevarat isi sustine echipa in orice conditii asa ca: Hai Steaua!!!
Si sper sincer sa inceteze comentariile care nu fac decat sa demoralizeze echipa.