FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Real Madrid 1 - 4 (0 - 2)

«178910»
waste19.10.2006 16:19

Vali Badea a declarat dupa meci ca urma sa mearga la vestiarul lui Real ca sa vada daca nu poate lua totusi tricoul lui Ronaldo. Eu n-as fi facut asta. Atat.

Cele doua infrangeri CONSECUTIVE, LA SCOR, ACASA, sunt rusinoase. Ceea ce nu inseamna ca iubesc mai putin Steaua. Echipa de fotbal favorita e poate singurul lucru pe care-l iubesti toata viata.

korynna19.10.2006 17:08

rusinos ar fi daca echipa nu ar fi jucat chiar nimik,daca ar fi fost pe teren doar de prezenta si nu poti zice asta despre Steaua nici in meciul cu Lyon nici in cel cu real.trebuie sa avem mai multa determinare,nu poti ca azi sa invingi pe standard,maine pe Lyon si poimaine pe real,totusi vorbim despre niste echipe care au ca scop castigarea CL.noi abia am prins gustul de a juca in grupe.cu timpul si cu multe antrenamente vom reusi si noi sa ne ridicam la alte standarde,nu devii campion dupa o zi pe alta.incet incet vom reusi sa ne afirmam si trebuie sa invatam din propriile greseli.sa mai zicem si ca nu suntem chiar intr-o perioada prea roz,asta este...cazi,dar trebuie sa te ridici la loc.noi suntem niste luptatori si in ciuda acestor obstacole,vom capata experienta si vom invinge.pentru asta e nevoie si de suportul nostru si cand pierdem nu numai cand invingem.

cristian01419.10.2006 19:02
@cristian014

Tu ai fost vreodata la un meci al Stelei ??? Si daca ai fost a castigat sau a pierdut Steaua ??? Si daca a pierdut ai injurat vreun jucator ???  

Dupa meciul de la Boro ai mai fost stelist pana dupa meciul de la Vaslui ???

Mai vrei sa-ti mai pun intrebari... ???

E valabil pentru toti ce considera Steaua o rusine dupa meciul de marti... Oare cati dintre voi chiar ati suferit inainte,in timpul si dupa meci ??? Cati aveti ochii lacrimi in ochi cate 2 zile dupa o infrangere... ?

Schimbativa echipa favorita ca nu mai e Steaua pe primul loc... Deveniti caini ca nu-i nici o rusine...

MARE, MARE RUSINE ! Da, am repetat, o repet si o sa o repet cand vine vorba de aceste 2 meciuri cu Lyon si Real. Asta nu inseamna ca nu iubesc Steaua, ca injur jucatorii sau ca urasc clubul. NU ! Ii respect pentru ceea ce au facut dar nu-mi place sa vad si sa cred ca am ajuns in UCL si gata, de aici ce-o da Domnul.

M-a mirat reactia publicului care la golul lui Badea a urlat de parca preluasem noi conducerea in min 94.

Cel mai mult ma enerveaza optimismul ridicat inainte de meci. De ce sa fim penibil de optimisti cand am putea fi rationali si moderati ? Eu am iesit in fata sa ma laud ca bat Realul ? Nu, eu am zis ca se poate, nu am facut din asta o certitudine.

Nu mai dati modele din Germania, Franta, Spania etc. pentru ca nu cred ca cineva din aceste tari civilizate a iesit in fata inaintea vreunui meci asa importat sa se bata cu pumnu' in piept ca face pe dracu-n patru si castiga.

Mai intai invata limba romana cu tot cu cratima si nu te mai da agentul Scully sa-mi pui intrebari.

Prodigy_andrey19.10.2006 19:53

NU va certatzi oamenilor amintitz-va k suntem pe site-ul celei mai iubite echipe din tara !! si trebuie sa o respectam !! chiar dak sunt impotriva asa zisilor suporteri care sunt cu Steaua numai la victorie !!

uZy | @nDr3i19.10.2006 21:08

@Cristian ...nu e rusine mane...e ceva normal asta e realitatea...Real e cu mult mai buna ca orice echipa din Ro...nici o echipa nu facea mai bine cu un asemenea adversar...

asa ca nu va mai certati..capul sus!!

manu7119.10.2006 21:42

mai, neamule......am jucat cu REAL in CL....echipele din europa de est,nu au material necesar pt a face fata in aceasta competitie....marea problema a noastra este ca nu stim sa diminuam anterior rusinea,Jiji da niste decl de tot kkt,si-l vinde pe finu' la o bere lui calderon(uitind cu desavirsire ca este accidentat),oprita,Badea si jardel pun capac cu cersetoria romaneasca(ma mir ca nu au pupat picioare madrilene)....asta este!....nu ai cascaval cl, nu poti face fata.....pina clubul Steaua nu o sa investeasca intr-un centru de crestere a copiilor,dupa modelul olandez,vom face piata in mongolia dupa talente fotbalistice

old_john2219.10.2006 22:18

Parerea mea este ca Steaua sa faca achizitii cat mai curand si cat mai bune daca vrea sa aiba performanta. Pentru ca , cu romani, nu se prea poate face performanta, nu se mai daruiesc in totalitate fotbalului.Inclin sa cred ca joaca NUMAI pentru bani.Nu mai sunt cei de odinioara , sa alerge tot terenul, sa alerge si pe alte posturi atunci cand colegul are probleme, etc. De ce se fac achizitii cu jucatori din campionate ffff slabe ale lumii?...De ce nu se duc sa cumpere jucatori din campionatele Braziliei si Argentinei (pararea mea este ca un jucator din Liga secunda din aceste 2 tari este cu mult mai valoros decat unul de-al nostru din prima Liga)...Se daruieste mult mai mult in joc decat un roman...Si nu cred ca sunt asa de scumpi...

Stelista tm19.10.2006 22:23

@manu71

Cred ca sunt niste afirmatii prea dure!!! :oops: De ce uitam ca si ei sunt oameni si au si ei "vedete" preferate! daca lui Badea ii place de Ronaldo si vroia tricoul lui....care este problema??? Cati fani ai Stelei ar da orice sa aiba tricoul lui Dica, Badea, Radoi.....?!?!

Trebuie sa ne multumim deocamdata cu atat, suntem in grupe la CL! :wink: Ma repet e o experienta buna pe viitor si trebuie sa invatam de la cei"mari", din greseli....

FanSteaua4Life20.10.2006 00:26

@old_john22

Frate tu cred ca vi din alt unviers...vrei jucatori buni, gasesti la peste 2-3 milioane si un salariu anual de peste 500 000 de euro...crezi ca in argentina sau brazilia jucatorii buni se culeg din pomi??? cei care sunt cu adevarat buni sunt deja acontati...au alergat destul si in meciul cu real si Lyon, problema e ca au alergat in gol, deoarece adversarul nu prea iti dadea mingea, cand o echipa este mai slab valorica decat alta apar greseli in aparare, la mijloc si in atac, e imposibil sa iei un gol fara sa greseasca nimeni...

cristian01420.10.2006 06:16

Cand vom reusi sa ne controlom acest optimism, atat al jucatorilor cat si al conducatorilor vom reusi sa iesim cu capul sus din orice confruntare. Cand joci cu un monstru al fotbalului cum e Real Madrid trebuie sa te situezi la jumatatea axei dintre pesimism si optimism. Nici nu trebuie sa afirmi ca ii spulberi cu 3-0, si nici nu trebuie sa ii idolatrizezi pe adversari, si sa-ti stea mintea mai mult la tricouri decat la joc. Singurul lucru bun din acest meci este ca am vazut un plus de curaj si poate o sa respectam regula de anul trecut si de anul asta cand jucam mai bine in deplasare,..mai ales in Spania.

_yang20.10.2006 08:47
Mai intai invata limba romana cu tot cu cratima si nu te mai da agentul Scully sa-mi pui intrebari.

In timp ce tu iti toceai coatele pe bancile scolii si invatai limba eu ma chinuiam sa fac rost de bani pentru un fular asa ca daca vrei o discutie despre limba si literatura intra si tu pe alte forumuri sau deschide un topic la discutii libere.

Cat despre gestul lui Badea se vede de ce Iacob ar fi fost mai bun acolo in fata... Si daca mai era si Radoi... :?: :?: :?:

Socrate20.10.2006 10:04

M-am saturat ca pe toate posturile de televiziune si de radio vad si aud aceleasi lucruri : rusine, ne-au umilit si asa mai departe.

Wake-Up - vorbim de Real Madrid. Da, e ok sa fim optimisti dar fratilor : e vorba de o echipa care joaca in Champions League in fiecare an si a jucat finala si a castigat de nici nu mai stiu cate ori!!!

Vorbim de o echipa din care fiecare jucator joaca in echipe nationale care ajung in finala Campionatului Mondial!!!!

Nu am facut o tragedie similara nici cand am luat bataie de la Vaslui sau Bistrita.

Ca ne-am dat jos chilotii in fata Real Madrid...ma iertati dar nu este asa. Da au tremurat chilotii pe noi, dar nu erau jos.

Da, am luat bataie. Dar sincer...ce credeati?

Acolo sunt jucatori care au peste 100 de meciuri in Champions League, noi...toti jucatorii din Romania care au jucat vreodata in Liga Campionilor impreuna nu au 100 de jocuri.

Hai sa nu devenim patetici si sa ne plangem de mila.

Sunt de acord ca nu avem ce pierde si trebuie sa ne luptam ca atare.

Dar uitati-va un pic la jucatorii nostri si la jucatorii lor. Nu vorbesc de valoarea lor in bani, nici macar de valoarea lor tehnica, dar uitati-va ce muschi au pe ei si uitati-va la ai nostri. Abia stam pe picioare. Dl Becali, luati un nutritionist si un antrenor de fitness care sa puna ceva carne pe ei.

Ce fundas e ala pe care il ia adversarul cu totul cand se duce spre poarta???? Si daca tot suntem aici, poate le-ar prinde bine si un psiholog.

Portar...ma rog...ce avem acum e o imitatie. Parerea mea sincera (si nu numai a mea) este ca e miop, dar daca echipa medicala nu vede asta...inseamna ca avem o problema.

Un suporter adevarat isi sustine echipa in orice conditii asa ca: Hai Steaua!!!

Si sper sincer sa inceteze comentariile care nu fac decat sa demoralizeze echipa.

laurentiu_rx20.10.2006 12:56

sal.bai de cand am luat.o cu 4-1 in Ghencea nu mai pot dormi.din seara aia nu mai am somn...sunt stelist de cand eram copil...acum am 22 de ani...dar niciodata nu mi s.a mai intamplat asa ceva...NU MAI DORM BINE NOAPTEA...Carlos SI TOATA LINIA DE FUND...uite ce mi.ati facut! nu zic ca ar fi o rusine...dar totusi...4 la 1.....Carlos...CAT SA MAI AVEM RABDARE CU TINE?!!!???...TREZESTE.TE IN [..........] MEA ODATA CA JOCI LA Steaua...

weeezer_2020.10.2006 13:38

sau "ca jucai la Steaua"

Virgil20.10.2006 14:00

Un lucru bun care trebuie mentionat.Foarte multi au spus ca Steaua a jucat temator.Cu toate astea Steaua a atacat tot meciul,fara a se gândi vreo clipa sa se baricadeze în fata portii lui Carlos.Lucru remarcat si de oaspeti.

focus20.10.2006 18:09

Noi in 2 meciuri am avut mai putine ocazii decat numarul golurilor primite.Si pana la urma pe langa portar si aparare , nu am avut nici mijloc si atac ...Nu e corect sa-l criticam doar pe Carlos.Dupa meciul asta, toti jucatorii trebuie pusi in aceeasi oala. Credeti ca daca era alt portar, Banel alerga de manca pamantul, Goian nu mai era asa lent si nu pierdea jucatorul advers din marcaj, Lovin nu mai pasa inapoi, Paraschiv rupea picioarele adversarilor incercand ca recupereze mingea si Dica dribla 3 adversari si marca gol ? Chiar si la cateva zile dupa meci , unii nu par sa inteleaga ca nu din cauza lui Carlos sau Saban am pierdut meciul , ci din cauza atitudinii pe care am avut-o in teren si pentru ca cel care trebuia sa aranjeze echipa si sa motiveze jucatorii s-a comportat aproape la fel ca ei..In meciurile urmatoare din Liga, chiar si fara Carlos, ceilalti nu vor deveni brusc mai buni daca se vor comporta la fel ca pana acum.

puyol20.10.2006 19:39

aproape sigur voi fi in la meciul de pe bernabeu. daca imi vad de treaba mea si daca o sa cant alaturi de galerie, am sanse sa mananc bataie ?

cristian01420.10.2006 20:10

In timp ce tu iti toceai coatele pe bancile scolii si invatai limba eu ma chinuiam sa fac rost de bani pentru un fular asa ca daca vrei o discutie despre limba si literatura intra si tu pe alte forumuri sau deschide un topic la discutii libere.

Cat despre gestul lui Badea se vede de ce Iacob ar fi fost mai bun acolo in fata... Si daca mai era si Radoi... :?: :?: :?:

Si asta ar trebui sa ma impresioneze pe mine ? Modalitatea cum iti castigai tu banii pentru un fular cu Steaua ? Chiar nu ma impresioneaza. Daca vrei o discutie despre modalitati de-a face rost de bani intra pe forumuri financiare si exprima-ti acolo parerea.

Legat de Steaua, imi mentin parerea despre acele meciuri proaste facute de ai nostri. Astept cu mare curiozitate meciurile retur cu Real si Lyon. Cel putin acum stiu ca si-au facut rost de tricouri si autografe..sa speram ca nu vor dubluri.

FORZA Steaua !

steaua_forewer20.10.2006 22:33

chiar ma gandeam inainte de jocul de la gorica ce frumos ar fi pt noi , ca in acelasi sezon european , sa jucam in grupele ligi campionilor , sa iesim pe 3 , sa jucam apoi in UEFA si in final sa jukam finala mult dorita a acestei competitii , finala la care am fost la dor 4-5 minute dinstanta sezonul trecut , si eventual sa aducem trofeul la Bucuresti :lol: ar fi mult prea frumos , aaa si daq mai punem o optime sau un sfert cu Dinamo .......ar fi chiar de vis :lol:

DorianS120.10.2006 23:21
chiar ma gandeam inainte de jocul de la gorica ce frumos ar fi pt noi , ca in acelasi sezon european , sa jucam in grupele ligi campionilor , sa iesim pe 3 , sa jucam apoi in UEFA si in final sa jukam finala mult dorita a acestei competitii , finala la care am fost la dor 4-5 minute dinstanta sezonul trecut , si eventual sa aducem trofeul la Bucuresti  :lol: ar fi mult prea frumos ,  

Din pacate nu cred ca va fi asa anul asta.

Nu mai cred ca o echipa care joaca in LC mai vrea sa castige ceva din UEFA. Cred ca o sa lipseasca determinarea.

aaa si daq mai punem o optime sau un sfert cu Dinamo .......ar fi chiar de vis  :lol:

De-aia imi place de Steaua.

E europeana pentru ca nu s-a bucurat de raul altuia.

Hai sa ne vedem de noi.

MARE, MARE RUSINE ! Da, am repetat, o repet si o sa o repet cand vine vorba de aceste 2 meciuri cu Lyon si Real. Asta nu inseamna ca nu iubesc Steaua, ca injur jucatorii sau ca urasc clubul. NU ! Ii respect pentru ceea ce au facut dar nu-mi place sa vad si sa cred ca am ajuns in UCL si gata, de aici ce-o da Domnul.

M-a mirat reactia publicului care la golul lui Badea a urlat de parca preluasem noi conducerea in min 94.  

De-acord

Ar trebui sa ne uitam la TSKA Moscova.

Ce-au facut anul trecut in UEFA?

Acum sunt lideri cu 7 puncte si i-au batut si pe Arsenal. Se poate deci.

Ca in orice echipa trebuie vazuta "veriga slaba" si eliminata.

janker steaua21.10.2006 20:39

acest Badea in loc sa-si de-a viata pe teren,astepta sa se termine meciul sa cerseasca un tricou de la grasul Ronaldo in afara de un gol cu noroc nu a atins mingea tot meciul.primul gol al lui real sa va uitati pe reluare el este vinovatul nr 2,si la sfirsitul meciului s-a umilit pt un tricou.INCREDIBIL :oops: Steaua nu de asemenea jucatori are nevoie :!: :?: :!: :?:

1on21.10.2006 20:45

Primul meu meci pe viu in Ghencea, la Peluza Nord. Atmosfera foaarte nasoala. :cry: Credeam si speram ca va fi altceva. In zona in care stateam (in prelungirea liniei de margine de la tribuna 2, sus) erau doar 3 oameni (din care 1 nu stia ca din aut nu e ofsaid :D )care incercau sa mai cante si cu mine. Cu boro si standard am stat la tribuna 2 si nu se compara atmosfera creata de suporteri la meciurile alea cu atmosfera de la nord de acum. de peluza 2 nu mai spun. toti stateau pe scaun in afara de sectoru care avea in fata suporterii din scaun cu rotile. Dupa meciu cu standard m-a sunat mama si era sa nu ma recunoasca la telefon. asa eram de ragusit. poate cineva sa imi spuna de ce a fost atmosfera asa nasoala? :?: :?: :?:

Alessandro21.10.2006 22:19

Pentru ca la emciurile cu Lyon si Real au venit simpatizantii,nu suporetrii... :o

1on26.10.2006 06:23

Si de ce nu au venit si suporterii? Chestia cu preturile cade pentru ca un suporter cred ar fi facut orice sa faca rost de bani.

HAKA27.10.2006 06:25
sal.bai de cand am luat.o cu 4-1 in Ghencea nu mai pot dormi.din seara aia nu mai am somn...sunt stelist de cand eram copil...acum am 22 de ani...dar niciodata nu mi s.a mai intamplat asa ceva...NU MAI DORM BINE NOAPTEA...Carlos SI TOATA LINIA DE FUND...uite ce mi.ati facut! nu zic ca ar fi o rusine...dar totusi...4 la 1.....Carlos...CAT SA  MAI AVEM RABDARE CU TINE?!!!???...TREZESTE.TE IN [..........] MEA ODATA CA JOCI LA Steaua...

Laurentiu daca nu poti sa dormi scoala de te culca mai baiatule...pai fotbalistii au milioane de dolari in cont si-i doare-n " bi-bip " de noi , nu stiu nici sa vorbeasca iar dupa ce o termina cu fotbalul se fac praf in viatza. Bea tu o tuica fiarta sau un pahar de lapte cald , gandestete la ceva frumos din viata ta si lasa-i tata pe smecherii plini de lovele,masini,curve sau droguri. Vezi de viatza si sanatatea ta ca este mai importanta decat baietasii rahitici care se dau fotbaliatori. :roll:

«178910»