FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Real Madrid 1 - 4 (0 - 2)

«14567810»
Gaby17.10.2006 07:10

Este cea mai mare sansa pe care Steaua o are pentru a intra in istorie. Cupa Campionilor din 1986 este deja istorie de demult. Steaua are astazi o sansa istorica cu Real Madrid, o sansa pe care daca o rateaza pierde prestigiu si multi, multi bani. Dupa o victorie in Liga cu Real, nici un jucator de la echipele medii din Europa nu ar mai fi in stare sa refuze Steaua. Dupa un succes cu Real, sponsorii s-ar ingramadi la usa Stelei.

Pe de alta parta, declaratiile lui Olaroiu par din nou fricoase. Iarasi avem un adversar cu jucatori care pot decide meciul singuri, iarasi avem un jucator (Guti, de data asta) care trebuie pazit cu strasnicie, pentru ca da pase foarte bune, iarasi avem ... ce avem, Mister ? Avem niste panouri publicitare in fata, atat si nimic mai mult ! Pune biciul pe baieti si lasati dracului frica asta care ne-a mancat meciul cu Lyon-ul.

Geambasu a zis-o bine: Frica e drumul cel mai scurt spre faliment. Olaroiu ar trebui sa se concentreze mai mult pe jucatorii nostri. In fotbal se zice ca o echipa buna nu-si schimba jocul in functie de adversar. Cu Lyon-ul am facut greseala asta si am pierdut. Cu 0 - 3.

Pentru acest meci ne-ar trebui un antrenor gen Ionut Popa. Personal, vreau sa mananc carne de madrilen de pe gardul din fata mea, diseara !!! :twisted: Stelistii trebuie sa-i manance cu fulgi cu tot pe madrilenii astia in deriva, dar cu Olaroiu antrenor sunt sanse sa aiba nevoie de Prostamol sa nu faca pe ei ca la meciul cu Lyon.

PE EI, PE EI, PE EI PE MAMA LOR !

diablo_stelistu17.10.2006 07:12

MEREU CAMPIONI VOM FI!!! MARTZI VREAU SA VAD UN FOTBAL FRUMOS. TREBUIE SA AVEM CURAJ[/img]

Gaby17.10.2006 07:49

MARTZI ?! Ciudata exprimare... astazi este ACEA marti, si este ZIUA CEA MARE cand ii batem pe madrileni de le suna apa-n cap.

cristian01417.10.2006 07:52

Ne trebuie multa, multa agresivitate, dar in sensul bun al cuvantului. Vreau sa-l vad pe Nicolita de anul trecut care ara terenul in lung si-n lat. Mi-e frica sa nu intre cu frica din meciul cu Lyon. Oli spunea ca nu trebuie sa repete greselile din meciul cu Lyon, iar teama cu care au pasit jucatorii pe gazon a fost eroarea fatala care a dus la acel dezastru 0-3.

Intr-adevar trebuie sa-i luam tare pe spanioli, sa le luam mingea si sa-i alergam pana le iese sufletul. Daca nici acum cu REAL, pai atunci cand !?

Asta e sansa vietii lor.

Daca joaca cu acel pressing sufocant din Ucraina ii ardem. 8)

Forza Steaua !

FanSteaua4Life17.10.2006 08:05

Acuma plec spre Bucuresti, ne vedem la meci lume, Forzza Steaua!!!

Teoctist17.10.2006 08:47

Succes Steaua ! Astazi,mai mult ca oricând,vrem VICTORIE !

Steaua VICTORIE !

Virgil17.10.2006 09:04

467854_MEDIUMSQUARE.jpg

Cosmin Olaroiu la conferinta de presa de dinaintea meciului.Vesel.Speram sa fie la fel si dupa disputarea meciului.

Formatiile probabile :

Steaua : Carlos - Stancu,Goian,Ghionea,Petre Marin - Nicolita,Paraschiv,Lovin,Bostina - Dica,Badea.

Real : Casillas - Mejia,Sergio Ramos,F.Cannavaro,R.Carlos - Beckham,Emerson,Diarra,Guti - v.Nistelrooy,Ronaldo/Raul.

i_play_whit_fire17.10.2006 09:46

Parerea mea ca is doua rezultate posibile.

Steaua e una dintre echipele mici in europa care pot sa puna probleme iar Real Madrid e o adunatura de vedete care nu stiu sa joace inpreuna,sau la cecu din buzunar nici nu mai joaca.

3-1 pt Steaua dupa 1-0 la pauza pt Madrid.

4-0 Pt Real daca joaca fotbal.

weeezer_2017.10.2006 10:29

Eu merg pe un 3-1 pt ai nostri (sperand sa prinda o seara buna), cu un scenariu apropiat cu cel de la Kiev, 1-0 Steaua, 1-1, 3-1 final, Dica 1, Badea 1, Ov. Petre 1.

DTP-Ludacris17.10.2006 11:11

Imi e frica pentru ca au jucatori tehnici ,sper sa nu primim nici un cartonas rosu...

Forza Steaua !!!

anjin17.10.2006 11:47

Cine vrea sa vada live muraturile din care a ramas doar numele si anume Real Madrid sa ma caute.

bogdanutz717.10.2006 12:22

Daca sunt la peluza I , vreau si io un bilet!!!

0746560297 - sunati-ma sau dati-mi sms!!!

Stryker17.10.2006 12:34

Stie cineva care va fi primul 11?

Eu as vrea ceva de genul:

Carlos

Saban-Goian-Ghionea-Marin

Oprita-Para-Lovin-Nicolita(Bostina)

Dica

Thereau

Cred ca vom scoate astazi cel putin un egal.

***alex***17.10.2006 13:21

FORZA Steaua !!!

Gaby17.10.2006 13:29

Au scos capul in sfarsit "adevaratii" stelisti (donald, anjin, etc.). Isi vand biletele, si o fac la preturi uriase. Si se mai radea de mine cand am propus topicul acesta.

VA DORESC SA VA STERGETI LA FUND CU BILETELE ACELEA, SAU SA LE VINDETI LA MAXIM JUMATATE DE PRET !

steaua_stelelor17.10.2006 14:03
Mirel Radoi SE TRANSFERA LA Real Madrid ( SURSA REALITATEA TV) PRET DE TRANSFER 12 MIL EURO. CALDERON A CONFIRMAT STIREA. [/b]
lutzu117.10.2006 14:11
alex ripper17.10.2006 19:25

nu e aparare.

Rebella17.10.2006 20:32

too bad! Am si renuntat sa ma mai uit la meci...sper doar ca dimineatza ma trezesc si-mi zice lumea ca am egalat! Cum?..nici nu-mi pasa....Forza Steaua! Va admir baieti...

DTP-Ludacris17.10.2006 20:51

Damn ..pe final am crezut ca putem egala .. :cry: .. in repriza a 2-a am jucat mai bine .. dar pacat ca am avut 2,3 ocazii f mari d gol si nam inscris .. au inscris ei . :cry: S-au dus toti fraierii la meci sa il huiduie pe Carlos ... :evil:

Forza Steaua ! pe Saban unde l-au gasit ca e vai d capul lui ... mare greseala a fost ca l-au lasat sa plece pe Ogararu ...e de 10 ori peste Saban :evil:

Motanu D17.10.2006 20:56

Iar am jucat cu frica. Lipsa de experienta se vede... multi jucatori au fost depasiti de miza meciului.

Radoi sau Nesu, jucatori care macar aveau curaj sa puna piciorul au stat in tribuna...

Nu trebuie sa mire atitudinea publicului; unii jucatori meritau fluierati. Publicul nu a fluierat Steaua ci a contestat lipsa valorii...

E greu de acuzat Olaroiu. Am fost depasiti si pe plan tactic. Dar nu pot afirma ca jucatorii au respectat planul tactic intocmai.

Rolul nostru in Liga acuma e sa invatam meserie. Si asta nu e intotdeauna o treaba placuta.

Phire17.10.2006 20:56

Lucruri pozitive: faptul c-am avut mai mult curaj, mai multa agresivitate decat in meciul cu Lyon. Am inceput cu tupeu, bine, dar am cazut dupa primul gol;

- prestatiile lui Vali Badea si a lui Thereau. S-a vazut diferenta in jocul nostru o data cu intrarea lui Cyril. Pacat ca n-a reusit sa si marcheze, ca nu i-au iesit pasii la ocazia aia mare a sa;

- jocul lui Bostina

Cred ca trebuia sa jucam cu 2 varfuri si Dica in spatele lor mai devreme.

Lucruri negative: - prestatia lui Saban, din cauza caruia am luat primul gol.

- apararea, care a cam scartait azi. Cum naiba a fost Ramos atat de liber la faza golului 1?!

Asta e, doare al naibii sa fii umilit in 2 meciuri la rand, sa primesti 7 goluri, dar asta se intampla cand n-ai experienta in competitia asta, cand ai si jucatori in eclipsa de forma, si ti se mai si accidenteaza jucatori esentiali, ca Radoi, Iacob si Cristocea. Si chiar si Nesu.

Lyon-ul a batut Dynamo Kiev cu 3-0. Ramane sa ne luptam in continuare pentru locul 3, si sa speram ca la anul vom face mai multe in CL.

P.S. Nu cred ca merita huiduit Carlos -cel putin, nu in halul ala-, pe care, personal, il invinuiesc doar pentru golul 4. Dar tot el ne-a salvat de golul 5 al lui Ronaldo.

korynna17.10.2006 21:05

imi pare rau k a fost huiduit Carlos,nu a fost numai vina lui.in rest baietii au avut ocazii,dar din pacate nu le-au iesit!oricum...mandra ca sunt stelista,ca am avut ocazia sa ne aratam valoarea si ca am ajuns in Champions League!cred k mai avem sanse sa mergem mai departe :) FORZA Steaua!

PS:ce jeg de comentator!!! :evil: :oops: :evil:

silviudeep17.10.2006 21:05

Sa nu uitam si de "prestatia" pe final a lui Carlos. Cu parere de rau o spun, avem nevoie de un portar... Nu se mai poate asa ceva...Asta e, am vazut o "lectie" de fotbal semnata Real Madrid. Sa speram ca isi vor reveni baietii si vom prinde macar locul 3!!! Lupta Steaua!!

DTP-Ludacris17.10.2006 21:08

Am aratat ca putem sa si luptam, nu numai sa intram batuti dinainte...Am fi putut sa scoatem un rezultat bun doar daca aveam foaaaarte multa bafta...

«14567810»