Este cea mai mare sansa pe care Steaua o are pentru a intra in istorie. Cupa Campionilor din 1986 este deja istorie de demult. Steaua are astazi o sansa istorica cu Real Madrid, o sansa pe care daca o rateaza pierde prestigiu si multi, multi bani. Dupa o victorie in Liga cu Real, nici un jucator de la echipele medii din Europa nu ar mai fi in stare sa refuze Steaua. Dupa un succes cu Real, sponsorii s-ar ingramadi la usa Stelei.
Pe de alta parta, declaratiile lui Olaroiu par din nou fricoase. Iarasi avem un adversar cu jucatori care pot decide meciul singuri, iarasi avem un jucator (Guti, de data asta) care trebuie pazit cu strasnicie, pentru ca da pase foarte bune, iarasi avem ... ce avem, Mister ? Avem niste panouri publicitare in fata, atat si nimic mai mult ! Pune biciul pe baieti si lasati dracului frica asta care ne-a mancat meciul cu Lyon-ul.
Geambasu a zis-o bine: Frica e drumul cel mai scurt spre faliment. Olaroiu ar trebui sa se concentreze mai mult pe jucatorii nostri. In fotbal se zice ca o echipa buna nu-si schimba jocul in functie de adversar. Cu Lyon-ul am facut greseala asta si am pierdut. Cu 0 - 3.
Pentru acest meci ne-ar trebui un antrenor gen Ionut Popa. Personal, vreau sa mananc carne de madrilen de pe gardul din fata mea, diseara !!! :twisted: Stelistii trebuie sa-i manance cu fulgi cu tot pe madrilenii astia in deriva, dar cu Olaroiu antrenor sunt sanse sa aiba nevoie de Prostamol sa nu faca pe ei ca la meciul cu Lyon.
PE EI, PE EI, PE EI PE MAMA LOR !