stau si eu, vin de la munte, cobor pe schiuri, intru in viraje cu viteza maxima si ma trezesc iara aici unde am vrut sa fiu, vad ca va duelati amical, luptati din dragoste, unii sar si pun si ei repede "botu", scuze virgile, dar stii cum e cu transferurile,asteapta sa-l vezi in curte, anunta jucatori si nu apare numai unul si acela din vara, frumos si interesant. Poate nu e nevoie de jucatori, pt ca s-au legat niste relatii de joc, care ar putea suferii.Se puteau aduce jucatori cu o conditie sa fie peste ce avem noi in lot la ora asta. Cand faci transferuri, nu sari in gura mare si dai cu pumnul in piept atata dau pe jucatori, nu e o strategie buna,asa a procedat Steaua acum si s-a ales prafu. Ma mir ca nu s-a incercat aducerea lui Alin Stoica, Caramarin, Goian de la Bacau.Mie ciuda cum au putut sa scape un jucator ca si Keseru,mai demult.Iara nu inteleg de ce nu scoatem si noi ceva din pepiniera, asta e un of mai vechi.De ce nu am adus un al treilea portar?Coman sau Curca.In vara sigur vor pleca jucatori,posibil:Radoi, Neaga,Hamu,Dumitru,Oprita. Numai daca luam campionatul si atunci pastram trei sau chiar toti dintre ei pt a forta Liga, sa vedem,sper sa fie anul nostru.