FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bursa transferurilor

«1234»
pepsiboy07.01.2005 15:40

cica ar fi posibil ca Zenga sa-l fi cerut pe fostul sau elev de la national...sergiu radu...avand in vedere ca transferul lui mansour a intrat in impas...

chiar suntem disperati dupa un atacant? avem asa mare nevoie de un varf incat sa luam in calcul chiar si variante de acest gen? asta nu poate insemna decat un singur lucru: o sa ramanem in scurt timp fara un atacant...si tare mi-s teama ca o sa fie chiar rica...

Virgil07.01.2005 17:04

Alin Stoica a declarat ca este onorat de interesul Stelei de a-l aduce în Ghencea,dar nu doreste momentan sa se întoarca în tara.Pentru ca,spune el,are doar 25 de ani si la aceasta vârsta foarte multi fotbalisti români doresc sa plece afara.El pentru ce ar veni?

Mi se pare normala dorinta sa de a juca la mari echipe europene si de a încasa salarii cel putin duble fata de cât ar primi la Steaua.Fara discutie ca în acest moment Steaua nu e decât o echipa în urcare si nu una de temut în Europa.Prin urmare venirea lui Alin la Steaua ar fi un pas înapoi pentru el iar sentimentele nu au ce cauta atunci când e vorba de cariera.

pepsiboy07.01.2005 17:18
.Prin urmare venirea lui Alin la Steaua ar fi un pas înapoi pentru el iar sentimentele nu au ce cauta atunci când e vorba de cariera.

pacat! Asta depinde de echipa cu care va semna...de exemplu: ce salariu crezi ca i-au oferit cei de la Mons lui N'Jock? In plus am aflat ca sunt pe ultimul loc in Belgia... Oi fi eu subiectiv,dar zau daca asi considera - ca si fotbalist - un pas inainte in cariera un asemenea contract, in detrimentul unei oferte din partea Stelei...

PS. Bine...acum il inteleg si pe N'Jock...probabil ca ar fi acceptat sa plece si in China numai sa scape de Dinel&Company! :D

horse3710.01.2005 09:17

si pan la urma pe cine am transferat!? ca de aparitii la TV marca bufon gg Becali is satul pan peste cap.

mansour pa

Nicolita mai vedem la vara

...si uite cum vine meciul cu valencia iar pe postul lui florentin Dumitru nu se vede nimic.

cam multa gargara si nimic palpabil.

horse3710.01.2005 09:27

mie unu nu-mi place Alin Stoica. e departe de tacsu. prea lent. pai Tudorel n'avea el sut la poarta dar ca ritm de joc il halea pala de la echipa adversa de pe acelasi post. recuperator, pase super asta era Tudorel Stoica. Alin, joaca mai in fata dar si mult mai lent. uneori (ca viteza de joc) are tiptil si foarte tiptil.

mai bine sa-si caute echipa in vest. nu de alta dar mai bine sa ramana in amintirea noastra, copilul de 10 ani care facea comicarii cu "besu" in pauzele meciurilor jucate de tacsu.

reddog10.01.2005 14:55
Goian
Ia lasati-l voi pe Goian in pace... :wink:
Virgil11.01.2005 18:13
Alin Stoica este jucator liber. Mai este si Stelist.quote]

Recent,foarte recent Alin a spus ca asteapta oferta Stelei.Care pâna în prezent nu a fost facuta.A mai spus ca i se pare normal ca propunerea sa vina din partea clubului nostru si nu sa se autopropuna.Pentru ca totusi nu e oricine.E un jucator care a jucat peste 30 de meciuri(parca atâtea a zis) în CL.

Si mie mi se pare ca asa e normal.

Dar conducerea cântareste înca.

Chiar daca l-ar oferta nu cred ca întelegerea s-ar perfecta pentru ca Steaua nu va oferi un salariu mai mare de 200.000 E pe un întreg sezon.

Sa vina Alin pentru o asemenea suma?Nu prea cred.Cel mult daca nu-si gaseste echipa pâna la începerea primaverii fotbalistice.Cred ca experienta lui Alin ar fi exact ceea ce ne lipseste pentru meciul cu a doua echipa a campionatului iberic.

ADRIAN PACURAR12.01.2005 13:03

stau si eu, vin de la munte, cobor pe schiuri, intru in viraje cu viteza maxima si ma trezesc iara aici unde am vrut sa fiu, vad ca va duelati amical, luptati din dragoste, unii sar si pun si ei repede "botu", scuze virgile, dar stii cum e cu transferurile,asteapta sa-l vezi in curte, anunta jucatori si nu apare numai unul si acela din vara, frumos si interesant. Poate nu e nevoie de jucatori, pt ca s-au legat niste relatii de joc, care ar putea suferii.Se puteau aduce jucatori cu o conditie sa fie peste ce avem noi in lot la ora asta. Cand faci transferuri, nu sari in gura mare si dai cu pumnul in piept atata dau pe jucatori, nu e o strategie buna,asa a procedat Steaua acum si s-a ales prafu. Ma mir ca nu s-a incercat aducerea lui Alin Stoica, Caramarin, Goian de la Bacau.Mie ciuda cum au putut sa scape un jucator ca si Keseru,mai demult.Iara nu inteleg de ce nu scoatem si noi ceva din pepiniera, asta e un of mai vechi.De ce nu am adus un al treilea portar?Coman sau Curca.In vara sigur vor pleca jucatori,posibil:Radoi, Neaga,Hamu,Dumitru,Oprita. Numai daca luam campionatul si atunci pastram trei sau chiar toti dintre ei pt a forta Liga, sa vedem,sper sa fie anul nostru.

Virgil12.01.2005 21:24
unii sar si pun si ei repede "botu", scuze virgile

Nici o problema frate. :)

Dar nu am pus de loc botul. :) Iar te-ai grabit cu concluzia. :) Pur si simplu am sperat.Ca majoritatea de altfel. :) In nici un caz nu am criticat,nu am varsat venin,nu am muscat.Cum a facut altul,complet gratuit. Am salutat o actiune care mi se parea absolut necesara.Completarea lotului cu jucatori de valoare.

Asa ca scuze...x. :) Nu prea le ai cu întelesul.

Nu e vina ta însa. :lol:

Sfântul duh saracul. :oops:

ADRIAN PACURAR13.01.2005 10:21

sarac cu duhu te-ai nascut tu,pt ca tu nu poti sa accepti cand gresesti, esti cel mai egoist om pe care l-am cunoscut si ba da ai pus botul, pt ca le-ai anuntat maestre nu ai sperat, esti un mare smecher tu virgile poti sa critici dar nu poti sa accepti critica,ai urlat cu surle si trambite, victoria,transferurilor, asa ca, te rog frumos, mai pastreaza si tu decenta,cand vorbesti sa nu te i-au pe liomba pe carte vad ca o pricepi tu, domnule dictator.

Virgil13.01.2005 12:26

Te rog doar atât,linisteste-te!

Si lasa limba la locul ei.

N-o mai baga pe unde nu trebuie.

Ce dracu'? Ai cedat nervos?

George Stan13.01.2005 13:13

Baieti, daca va certati pe transferuri e ok, sunteti pe subiect. Daca incepeti sa va jigniti sau sa va certati din alte motive ma obligati sa intervin ca moderator.

Virgil13.01.2005 15:27

Scuza-ne nea George !

Nu-ti face probleme.Stim sa ne oprim la timp.Suntem baieti marisori. :wink:

George Stan13.01.2005 15:47
Scuza-ne nea George !

Daca va e greu, imi puteti spune mai simplu: "nea Gigi". Atentie totusi ca nu va dau nici un ban iar de revelion am ascultat Nightwish, nu Adi de la Valcea ;)

ADRIAN PACURAR13.01.2005 16:35

om incerca sa nu vorbim urat, desii virgil un pic mai sus asta a intrecut masura, pt vorbele astea pe la mine pe acasa, cantai demult aleluia, dar ne consolam, her virgil ca esti stelist infocat, si pui si tu mult suflet, deci la contradictii cat mai placute. 8)

ADRIAN PACURAR13.01.2005 16:38
Scuza-ne nea George !

Daca va e greu, imi puteti spune mai simplu: "nea Gigi". Atentie totusi ca nu va dau nici un ban iar de revelion am ascultat Nightwish, nu Adi de la Valcea ;)

Nu cerem nici macar un leu, iar de rev mie mi-a cantat pusca,ca dupa aia mi-au facut urechile brrrrrrrrr si gata cu auzu, prea multa pulbere pusa in cartus, daca vrei saa faci poc si a ajuns bum.

reddog13.01.2005 18:00
om incerca sa nu vorbim urat, desii virgil un pic mai sus asta a intrecut masura, pt vorbele astea pe la mine pe acasa, cantai demult aleluia, dar ne consolam, her virgil ca esti stelist infocat, si pui si tu mult suflet, deci la contradictii cat mai placute.  8)
Ce va atacati atat intre voi? Nu stiu ce aveti cu Virgil slv, pare un tip de treaba, nu cred ca vrea sa para superior. E de-al vostru, eu sunt inamicul aici, remember? :lol:
Virgil14.01.2005 07:56
de revelion am ascultat Nightwish, nu Adi de la Valcea ;)

Si cu aceasta ocazie Gigi,ai ramas si cu miile de coco în buzunar. :wink:

Uite de asa un conducator avem nevoie. :)

Pai cu banii aruncati în vânt de Gigi,refaceai gazonul,acopereai gropile,mai bagai si în site sa-l faci ultra performant.Poate ieseam si la o bere... :roll:

sanbk200218.01.2005 15:11

Ca veni vorba de transferuri ,mi se pare ca cel mai bun transfer pe care il putem face acum este Jonathan McKain.

Pe langa faptul ca e super fundas cred ca va si costa foarte putin avand in vedere ca pe cei trei "mari" ai Nationalului au luat doar 1.000.000$.

Domnule Stoica, va rog sa va interesati de dumnealui...nu de alta da' poate se sesizeaza dusmanii .

Va multumesc pentru atentie

Virgil22.01.2005 10:45

Acest topic a intrat în anonimat?Ne multumim cu doar cele doua transferuri?Nu mai stie nimeni nimic?Nu s-a mai auzit nimic?Nu mai are nimeni nici o propunere?Sunt alte subiecte mai arzatoare?

Haideti ca mai e mult pâna la începerea returului.Si noua ne trebuie "material" ca sa putem sa ne dam cu parerea.

FORZA

Motanu D28.01.2005 22:19
Acest topic a intrat în anonimat?Ne multumim cu doar cele doua transferuri?Nu mai stie nimeni nimic?Nu s-a mai auzit nimic?Nu mai are nimeni nici o propunere?Sunt alte subiecte mai arzatoare?

Haideti ca mai e mult pâna la începerea returului.Si noua ne trebuie "material" ca sa putem sa ne dam cu parerea.

FORZA

Imi mentin parerea ca lotul e destul de bun asa cum e , dar recunosc ca ne mai trebuie macar un fundas stanga...

In rest, trebuie sa-ti dau dreptate, ne trebuie si noua material ca sa ne putem da cu parerea. Si nu de genul celui oferit de Radoi...

FORZA

sorin_77704.02.2005 09:57

FORZA

Se pare ca dom Jiji nu mai vrea decat jucatori romani... Cu toate ca Zenga l-ar vrea pe argentinianul care este in probe in cantonamentul din Italia... Iar ciobanu cu prostia lui... Castiga el Liga Campionilor in fatza lui Real si nu are numai jucatori romani in formatie... Asta e chiar nebun...

Virgil12.02.2005 07:47

Primul transfer neasteptat.In sens invers.Neaga.Dar si ultimul.Garanteaza Gigi.Cu cuvântul.Era necesar acest transfer?Poate nu.In mod sigur nu,din punctul nostru de vedere.

Probabil ca perioada mai slaba a lui Neaga în Cipru, are acum relevanta pentru noi...

Xander12.02.2005 12:23

Cel mai bun transfer : Nicolita. Inainte sa vina la noi, nu stiam nik de jucatorul asta.., dar l-am vazut cum joaca si cred ca in curand va fi cel mai bun mijlocas roman :wink:

reddog12.02.2005 15:12

Da, cand vor muri ceilalti. :P

«1234»