Am vazut la stiri, la Pro TV parca, ca Steaua l-a transferat pe Banel Niculita de la Poli AEK Timisoara. Recunosc ca nu stiu prea multe despre el. Pareri?
Am vazut la stiri, la Pro TV parca, ca Steaua l-a transferat pe Banel Niculita de la Poli AEK Timisoara. Recunosc ca nu stiu prea multe despre el. Pareri?
Si eu am vazut...este un jucator care din cate am inteles era in atentia Stelei inca de cand evolua in divizia B(sau c) .....acolo era varf si golgeter insa la Poli a fost reprofilat in fundas sau mijlocas...este dupa parerea mea un castig! urmeaza sa vedem....Sarbatori fericite tuturor stelistilor!!!
Nicolita Banel,zis Jardel,a fost transferat la Steaua,conform stirilor sportive transmise de Pro TV.
Jucatorul anuntat cu ceva timp în urma ca fiind dorit de Rapid a fost "suflat" echipei din Giulesti pe ultimii metri si iata ca primul transfer s-a concretizat.
"Jardel" este un jucator tânar,puternic,de viteza,insistent,cu simtul golului.Este international de tineret.Mi se pare un transfer bun.Vor urma si altele probabil,în ciuda pronosticului dat de George Stan,cum ca Steaua nu va transfera nici un jucator în vacanta de iarna.
Referitor la declaratia lui Plesan ca de fapt nici nu voia sa vina la Steaua,mi-am adus si eu aminte de proverbul care spune ca "vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acri".Asa o sa fac si eu acum si o sa spun ca Plesan nu avea caracter pentru Steaua.Si nici nu merita atâta banet.A mai spus-o si observatorul lui Ajax.Care în plus a mai afirmat ca Plesan are prea multe fite în cap pentru ceea nu a realizat pâna acum.
Duca-se pe pustii...
Si el si impresarii lui si Dinel Traznel.
PS In legatura cu Claudiu Raducanu si Cernat,Gigi a anuntat ca nu se afla în vederile Stelei.
Chiar asa.
Fratilor, foarte bine ca a venit Nicolita. El este foarte talentat si cred ca ar putea sa-l inlocuiasca cu brio pe Fl. Dumitru, daca acesta va lipsi. Sper sa mai vina Pascovici si Mansour (Dinita si Ciocoiu sunt cam batrani). Prepelita ar fi o solutie forte buna, mi se pare ca joaca ca mijlocas central si ar costa de 4-5 ori mai putin ca "super talentul" Plesan.
Un an nou fericit la toti stelistii si spre 22!!!
Se pare ca marele "fotbalist" Mihaita Plesan nu vrea sa vina la Steaua. Cu atat mai bine, Steaua nu are nevoie de jucatori care vin sa joace doar pentru bani sau care se gandesc sa plece cat mai repede in strainatate.
Insa, inainte sa plece la Galatasaray sau oriunde in alta parte, domnu' Plesan ar trebui sa se intrebe unde au ajuns D.Serban, C.Munteanu, Ov. Petre, Bratu, G.Popescu, Mara, Miu, Mutu, Contra etc , care s-au cam irosit pe la echipe obscure sau, dupa caz, prin baruri si discoteci, sau privind meciurile din tribuna alturi de "colegii" de la echipa de amatori... Daca n-a inteles ca pe Becali & Popescu ii interseaza doar propiul buzunar... atunci chiar ca nu merita sa joace la Steaua !
Cat despre Nicolita... cred ca va fi mult mai util Stelei decat Plesan. N-o fi fiind el vreun Maradona dar cel putin "pune osul" si munceste mult pe teren. Si (pastrand proportiile) s-a vazut ca in fotbal un Nedved poate sa fie infinit mai util decat un Zidane...
Acest Nicolita este un jucator tanar care din cate am inteles joaca fundas dreapta,mijlocas central , mijlocas dreapta.Din cate stiu eu aceste pe aceste posturi evolueaza jucatori destuli de buni asa ca presimt ca o sa stea mai mult rezerva.
Era mai imporatnt aducerea unui fundas stanga decat unul dreapta
Steaua pe eurosport live...?????
poate doar daca ajunge un finala cupei frantei:)
Aflate din gsp-ul de astazi:
Banel Nicolita va împlini 20 de ani pe 7 ian.2005.
Evolueaza ca milocas dreapta si central si fundas dreapta.
Spre deosebire de Plesan,e foarte emotionat si se simte senzational ca a ajuns la Steaua,unde spera sa nu dezamageasca.S-au platit 300.000 $ pe el,dar Steaua are drept de folosinta asupra lui de abia din vara.Gigi face însa pe dracul în patru pentru a-l putea folosi din acest retur.
La bursa transferurilor sunt date ca probabile sosiri,cele ale lui:Plesan,Pascovici,D.Goian,Minca(Apulum) si Dragunovici(Serbia).
Plecari sigure: Rachita si Falemi.
Plecari probabile:Pitu,Hamutovski,Neaga,Ciocoiu si D.Balan.
Celebrul nigerian al lui Poli AEK,Mansour,este cel mai nou jucator al Stelei.
In continuare GB,impresionat de o declaratie data de Plesan la TV,este hotarât sa-l aduca în Ghencea,contra unui milion si jumatate de dolari + Pitu.
Mansour,bine ai venit la echipa stelara a României !
Asteptam în continuare alte surprize placute:
Minca,tânarul portar al lui Apulum,Pascovici,talentatul jucator al Farului,Goian,longilinul echipier al Bacaului,etc.
FORZA Steaua !
GB a declarat ca e foarte aproape de a îndeplini performanta:trecerea de Valencia si calificarea în grupele C.L.în toamna "care bate la usa".
Mi se pare ca deja lotul nostru este "greu".Majoritatea numelor grele din fotbalul românesc,încep sa se strânga în jurul deja celebrelor nume ale Stelei.
Incepe sa sune bine...
Inca o data FORZA Steaua !
la stirile sportive de pe Pro TV de la 19.50 s-a anuntat ca Gigi a mai dat o lovitura:l-a adus in sfarsit pe mansour...
citat Gigi:"am glumit cand am zis ca el (mansour) trebuie sa fie crestin ca sa vina la Steaua...e important ca e credincios,iar el crede in allah..."
cat despre o alta posibila achizitie,Gigi n-a renuntat inca la plesan...pretul? tot un milion juma' plus pitu...
personal nu prea il mai agreez pe plesan (asta si din cauza supraevaluarii sale de catre Ciobanul...) dar pana la urma,avem nevoie de un numar 10 cu valencia,nu...?
numai ca.....in locul cui va juca...?!???
ma, asta e gluma sau ce... nu am urmarit stirile azi, si pe siteurile ziarelor nu vad nimic. l-a luat Steaua pe mansour ?
Nu înteleg de ce te mai îndoiesti?
Doar spun doi insi acelasi lucru.
Intr-adevar Gigi li l-a suflat si pe Mansour rapidistilor.
Dinu Gheorghe se cam oftica si zicea ca urmeaza sa transfere si ei un nume mare,dar ca nu-l face cunoscut de teama lui MM si a stafului sau. ![]()
![]()
![]()
Virgil, eu de la cazurile Aliuta si Neaga mi-am autoimpus o regula: nu mai cred in nici un transfer pana nu vad poza jucatorului cu tricoul noii echipe.
Asta înseamna ca esti un fel de Toma necredinciosul.
Adica George cel care nu crede pâna nu vede. ![]()
Nu e rau.
Transferul e însa evident.L-a confirmat indirect si Ghe Dinu de la Rapid,care,repet,se oftica vadit.
Ei,ce sa-i faci?Roata s-a întors.S-a dus timpul când Copos zicea ca l-a orice transfer pe care l-ar dori Steaua,el da cu 25% mai mult.
E un fel de razbunare a sortii.Tot ce vrea el sa ia,îi sufla Steaua.
PS Eu cred ca un rol important în aceste doua transferuri de pâna acum,Banel si Mansourel,l-a avut si Titi Dumitriu.
virgil,adevarul e ca noi am auzit doar pe Pro TV...desigur ca as vrea ca mansour sa fi semnat (sau sa semneze pana la meciul cu valencia-turul) dar parca as fi mai linistit cu o confirmare in plus...
anyway,acum ma gandeam....Neaga si Oprita sunt de neclintit....Cristea e rezerva nr 1...personal,nu prea cred ca Zenga ca face 2 schimbari in avanposturi/meci...plus ca il mai ai pe Dinita,care si-a revenit pe final,pe Ciocoiu,al carui gol cu besiktas inca il rememorez...
deci,nu prea vad cat de mult ar juca mansour la inceput...dar totusi ii urez bafta si sa mai "prinda" 3-4 goluri din foarfeca in poarta lui dinamu cat se afla sub contract cu Steaua...
Ei bine, nu e atat de clar, deocamdata nu s-a semnat nimic, Toni Dobos n-a fost contactat, jucatorul nu e in tara iar de 'poza cu tricoul' nici nu poate fi vorba. Sa urmarim ce se mai intampla ![]()
Ciobanul a ajuns la un acord cu proprietarul lui Mansour, impresarul Florin Iacob, pentru a-l aduce în Ghencea pe atacantul senegalez al lui Poli AEK. "Da, l-am luat pe Mansour, asta vã pot confirma", a declarat asearã patronul Stelei, completat și de Florin Iacob: "M-am înțeles cu Gigi și Gueye va semna în zilele viitoare contractul cu Steaua".
Atacantul a fost adus de Iacob la Poli AEK în vara lui 2004 pentru un an de zile, însã el poate pleca oricînd de la Timișoara. "Înțelegerea mea cu Poli a fost sã-l împrumut cu condiția sã îl pot lua de acolo în orice moment. Urmeazã sã discut și cu Toni Doboș", a declarat Florin Iacob. Mansour devine a doua achiziție a Stelei în aceastã pauzã competiționalã dupã Bãnel Nicolițã, ambii jucãtori evoluînd în turul campionatului la Timișoara. Atacantul african nu se aflã în România în aceste zile, el fiind plecat în țara sa natalã, însã se va întoarce în aceastã sãptãmînã pentru a semna contractul cu trupa lui Zenga.
Dar este cât se poate de clar:s-a ajuns la o întelegere cu impresarul sau si jucatorul poate fi transferat de impresar la orice ora doreste impresarul.
Felicitari!Mansourel e al nostru.Totusi numai din vara,pentru a-l putea aduce pe Jardel din retur.Momentan e mai mare nevoie de un mijlocas decât de un înaintas.
Frumoasa lucratura de maestri a lui MM si a stafului sau.
dupa trei zile in care nu prea am dat cu ochii in TV, adicatelea stiri...sa vezi si sa nu crezi, mansourel in gradina noastra! beton fratilor! asta da jucator (sper sa nu ma insel).
dupa mutarea de sah mat data la rapid, MM mai ai sa aduci aduci doi jucatori, Goian de la bacau si bulgarul (nu-i mai stiu numele) de la t.s.k.a sofia si nu stiu pe unde ne mai oprim in campionat. da eu stiu ca si voi, vom fi campioni. cred ca or sa ne roage alde rapid si Dinamo sa jucam in zece cu ei.
su cum este primul post pe anul acesta...
LA MULTI ANI !
E bine ca S sunt doi jucatori de certa valoare - sau cel putin asa lasa impresia. Problema este insa ca doar Nicolita ar putea fi pe moment util pentru ca ne trebuia o rezerva pentru Dumitru; atacanti avem suficienti. Cu adevarat utile ar fi transferurile unor fundasi de banda: Pascovici ar fi excelent pe stanga. Lui Ogararu ii trebuie o rezerva pentru ca Balan sau P.Marin sunt prea slabi pentru a-l putea inlocui cu succes. Sper sa vina si "Mishtochitza" Plesan, asa lipsit de caracter si supraevaluat cum e, pentru ca Dorinel nu prea mai poate alerga 90 de minute.
Asadar spor la treaba MM !
La multi (b)ani tuturor stelistilor, multa sanatate si la vara inca doua trofee in palmares !
Sunt probleme cu transferul lui Mansour
Dobos a iesit cu o declaratie cum ca(citat aproximativ):GG s-a inteles cu Florin Iacob impresarul si co-proprieterul jucatorului...dar asta e fix vax! Ca si cand s-ar intelege el cu impresarul lui Neaga... Cica Mansour e imprumutat pe 3 ani la Poli fara posibilitatea de a pleca fara acordul clubului... Inca o data vasnicii baieti de la PR ai clubului s-au grabit...si devine chiar jenant! Se pare ca si Banel Nicolita nu va putea veni decat din vara...
Una peste alta excelenta remarca lui George:"nu mai cred in nici un transfer pana nu vad poza jucatorului cu tricoul noii echipe."
am asteptat sa vad ce se intampla cu aceste transferuri... Se pare ca decat unul e sigur... Banel Nicolita si din vara... Pe Mansour probabil ca il vom mai astepta dar cine stie cat...
Acum se mai aude si de Ovidiu Petre... Plesan s-a stins... E o nebuloasa totala... Poate pana la inceperea turneului de pregatire din Cipru se vor linistii apele... Doamne ajuta!!!
Goian
Steaua are nevoie de Goian, Mansour O.Petre si de Caramarin.Cernat e prea bun pentru Steaua
Nu poti sa spui ca ceva e prea bun pentru Steaua decat daca nu te gandesti la un viitor mai frumos pentru echipa...
Eu zic ca nici Chivu nu e prea bun pentru Steaua. Ce Chivu este peste Radoi???!!!!????
Nici vorba!!!! Radoi e mult mai talentat si plus ca are un atu... POATE FI LIDER ORICAND... Pe cand Chivu e mai putin conducator...
Dar sa ne intoarcem la Cernat... Eu as zice ca ar fi solutia ideala... Decat un Plesan si un Mansour si un Falemi si un Pitu mai bine un Cernat... Eu zic ca salariile acestor 4 jucatori se pot da unuia singur. Daca vine vorba de bani... Pentru ca aici este toata chichita...
Alin Stoica... jucator LIBER de contract, 25 ani, talentat, de perspectiva, de banda stanga... Poate sa imi spuna cineva de ce nu este adus in Ghencea?... Mai ales ca este Stelist din tata-n fiu.
De ce nea Gigi??? DE CE??????
Am citit in gsp ca Nea Gigi se gandeste la Alin Stoica... Si ca va demara tratativele in zilele urmatoare... Prefer un Alin Stoica decat un Mansour... Se pare ca o dorinta mai veche de-a mea este pe cale sa se indeplineasca...
Doamne ajuta!!!