FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria 2 - 1(1 - 1).

«1234»
DTP-Ludacris23.09.2006 19:41

In locul tau as tace din gura !

MachedonuRAPID23.09.2006 19:43

Super replica , mi-ai zis-o ...intelegi foarte bine fotbalul asta .

***alex***23.09.2006 19:49

Ma doare undeva daca a fost sau nu 11m! La cate nedreptati au fost asta e un nimic...

Iata cateva din mesajele afisate de galerie:

"S-o sune cineva pe maica-sa"

"Georgescu la puscarie"

"Cu jandarmi, uniforme si veste / Ce captura de poveste"

"Un copil nu s-a mai nascut / Jandarmii l-au omorat"

"Impuscati in spate / Scapati iar cu mainile curate"

"Ceilalti sunt la spital"

"Gaze si gloante premeditate / georgescu un criminal in libertate"

"Lacrimogene si gloante premeditate / georgescu un criminal in libertate"

"Dec '89, Iun '90, Sept '06… Aceeasi mentalitate / Doar uniformele sunt schimbate"

"Schimb fular si steag / Cu masca de gaze & vesta antiglont "

horse3723.09.2006 20:01

si uite asa de la meciul cu Dinamo Kiev nu am mai jucat decat 30' de fotbal de clasa si acestea in 10 oameni in meciul cu rapid.

si daca tot dam vina pe arbitrii astazi am primit si noi un penalty care nu a fost.

nici nu stiu ce sa mai cred despre despre cum pregateste Oli aceste meciuri.

oare ce om face marti cu lyonezii de vom juca precum in ultimile doua meciuri!?

Motanu D23.09.2006 20:37

Victoria e mai degraba rodul intamplarii... a haosului care domina jocul nostru.

Sa fie clar, nu a fost penalty. Poate a fost la Goian, poate nu...

Iar arbitrul mi s-a parut mediocru. Nu hot, nu tendentios, ci lipsit de valoare.

Cat despre meciul cu Lyon... daca jucam asa o luam mai rau ca Werder Bremen acum cativa ani. Atunci a fost 7-3 daca-mi aduc bine aminte.

BARCUTA23.09.2006 20:40

UITATI-VA LA PICIORUL STANG AL FUNDASULUI SI O SA VEDETI CA IL LOVESTE PE Badea IN PICIORUL DE SPRIJIN, IAR CU DREPTUL ATINGE INTR-ADEVAR MINGEA.

ASASINI, GABORI ASASINI.

Phire23.09.2006 20:42

Haideti sa nu fim chiar asa de pesimisti. CL e altceva, altfel e atmosfera, alta e motivatia, etc.

Recunosc ca m-a cam ingrijorat jocul echipei din seara asta -chiar daca sa nu uitam ca a fost una mai mult incropita, lipsita de omogenitate-, dar in special nervozitatea excesiva. Am vazut o gramada de faulturi stupide, proteste aiurea si asa mai departe. Incep si eu sa cred ca e mare nevoie de un psiholog la echipa.

Asta e, eu totusi sper ca meciul cu Lyon-ul chiar o sa fie altceva...mai ales ca revine Para -si Cristocea?-, ca tot sufeream la mijloc...Pana la urma, am luat cele 3 puncte. Cam chinuit, dar le-am luat.

***alex***23.09.2006 20:57

Intai fundasul bistritean atinge mingea cu piciorul drept apoi il secera pe Badea cu cel stang! Intrare imprudenta, se poate da penalty, ceea ce s-a si facut!

Virgil23.09.2006 22:08

Ce nu am reusit doua meciuri consecutiv cu titularii ,am reusit astazi cu rezervele.Victorie în fata Bistritei cu 2 - 1.

Bostina,care a fost si capitanul echipei,a egalat executând în stil de mare jucator un penalty,iar Oprita a înscris golul victoriei cu o lovitura de cap din apropierea careului de 6 m.

Desi la începutul meciului,mai ales dupa golul primit de Steaua,ma resemnasem,la sfarsit mi-am zis ca nu avem rezerve mai slabe decât titularii multor echipe.

Cred ca victoria de astazi a adus liniste si încredere în sânul echipei noastre.

DanStan23.09.2006 22:35

Nu merge. Nu rezultatele sunt deranjante ci jocul prestat.

Nu pot sa inteleg cum e posibil ca jucatori valorosi sa faca astfel de greseli, sa fie incapabili sa depaseasca adversari inferior tehnic si sa nu poata pune in aplicare nici o schema sau combinatie rapida in preajma careului advers.

Faptul ca multi din cei prezenti in seara asta pe teren nu sunt titulari de drept nu e o scuza. Daca rezervele nu pot depasi net (ca joc) o echipa de mijlocul clasamentului atunci cred ca avem nevoie de o mare cantitate de bafta pentru a putea spera la titlu, mai ales in conditiile in care e clar ca 'prietenii' ne-au sters deja de pe lista campioanelor 'acceptabile' pentru sezonul in curs.

M-am enervat ca dracu'. Prefer sa pierdem dar sa avem 10 ocazii ratate decat sa castigam dupa un joc mediocru.

edit

... si m-a apucat asa un dor de vremurile alea cand aveam jucatori ce stiau sa rupa barele cu torpile de la 20-30 de metri. Se tragea la poarta (si PE poarta) din toate pozitiile, cate 5-6 suturi pe meci. Ce vremuri ...

Virgil23.09.2006 22:37

Eu prefer sa câstigam.In orice conditii.

Alessandro23.09.2006 22:46

Din meciul cu Gloria nu trebuie retinut decat un singur lucru:cele trei puncte! Restul trebuie uitat...

I.N.Money23.09.2006 22:53

Sunt 3 puncte mari de tot,am jucat slab intr-adevar, dar victoria era vitala !

Sa speram ca aceasta victorie va pune echipa pe picioare pentru ca din acest moment incepem cursa de urmarire dupa Dinamo.Din punctul meu de vedere cel mai bine din aceasta clipa pentru ei ar fi ca meciurile din Liga Campionilor sa treaca pe al doilea plan,deoarece nu putem permite ca echipa din Groapa sa intre pe munca noastra si a celor de sub Pod direct la anul in grupe.

Steaua a castigat azi un meci cu o echipa mica,dar titlurile se castiga cu echipele mici...

skylo24.09.2006 02:04

@ MachedonuRAPID dute vere tare si lasane pe noi,ala parerea mea e ca a fost penalty ... 75 % din arbitri dadeau penalty la faza aia.

@ DanStan revine Mirel si el le are cu torpilele de la distanta si a marcat super goluri cu asemenea torpile...cam rar da a marcat.

Eu unu zic ca avem rezerve pe care ne putem baza in meciurile din campionat...bine la meciuri cu echipe mai de mijlok nu la un derby.

Iar ma rog la D-zeu sa prinda Steluta noastra o zi buna cu Lyonu si sa ii batem. 1-0 ar fi perfect si ala din penalty.la meciu asta imi e cam frica dar ... sa speram , dupa atatea nedreptati poate D-zeu ne zambeste si noua 90'.

Gaby24.09.2006 05:36
UITATI-VA LA PICIORUL STANG AL FUNDASULUI SI O SA VEDETI CA IL LOVESTE PE Badea IN PICIORUL DE SPRIJIN, IAR CU DREPTUL ATINGE INTR-ADEVAR MINGEA.

ASASINI, GABORI ASASINI.

Draga, asta inseamna atac la minge, deci nu e fault :lol:

Meciul din seara trecuta mi-a lasat un sentiment amar. Dupa ce ca mareata galerie s-a gandit ca mai bine ar protesta contra jandarmilor plecand acasa (care dracu geniu s-a gasit sa propuna asa ceva, nu stiu - va dati seama ce i-ati mai lovit pe jandarmi cu treaba asta ? cred ca au plecat acasa plangand dupa meci) cei care nu au plecat au venit la tribuna a doua, unde, in final, am fost vreo 500 de oameni (dup aprecierea mea). Mi-a fost jena sa vad cum aproape la fiecare faza cate un jucator stelist era luat in colimator. Bostina si Coman au fost "trecuti" prin toate barurile si, cel putin pana la gol, dar uneori si dupa, pe Bostina din "betivan" nu-l scoteau. In rest, toata lumea era preocupata numai sa protesteze contra jandarmilor, pe care nici macar nu i-am prea vazut la acest meci. Cred ca doar vreo 20 de minute am incurajat echipa cum trebuie.

S-a uitat ca Bistrita ne-a batut de 2 ori sezonul trecut si eu zic ca ne-a trecut glontul pe la ureche. Personal am ragusit incurajand echipa, dar nu cred ca au fost mai mult de 50 de insi in situatia mea.

E usor sa vii si sa incurajezi echipa cand totul merge ceas. Adevaratii suporteri se vad la greu, incurajand echipa, nu cautand pricina cu jandarmii si protestand prin plecarea de la stadion (din nou: cine naiba s-a gandit la idiotenia asta de protest ? 8O )

leoc98024.09.2006 10:47

Il cunoasteti pe Remus Raureanu? Dati un search pe Google, si sa vedeti ce articole a scris.

http://www.gsp.ro/index.php?a=56882&p=2

E un vechi client al Galetusii

«1234»