da ce mai se joaca pe Ghencea? ...io stiam ca tot pe 23
da ce mai se joaca pe Ghencea? ...io stiam ca tot pe 23
Cu totii la stadion maine seara.
Se joaca pe Lia, pretul este probabil 50.000.
Haideti sa fim alaturi de echipa!
Au nevoide de noi.
Ii multumesc lui Azzido ca in sfarsit am aflat si eu unde se joaca meciul, dar tot vreau sa stiu cat costa biletele, in principiu la tribuna a-2-a. Astept raspuns.
in semn de protest dupa macelul din Stefan cel mare, maine la meciul cu gloria peluzele vor fi inchise. cei ce au bilete sau adonamente la peluze vor intra la tribuna a II-a. steagcruce2
Mah baietzi, ia ziceti voi, dar ganditi-va bine la ce va zic, nu ar fi mai bine sa ni-l dea tot pe Corpodean la meciul asta cu Gloria ?Ca de venit vine, dar sunt curios sa vad cum mai pleaca din Ghencea !
Tare mi-as dori sa-l vad maine seara, credeti-ma !
Intai, Corpodean nu a fost delegat la nici un meci etapa asta, iar apoi, oricum un arbitru nu are voie sa conduca meciuri ale aceleiasi echipe 2 etape la rand.
Meciul asta este unul in care trebuie sa ne luam revansa nu pentru infrangerile de anul trecut, ca echipa asta este una "traseista" nu se merita sa ne cobaram la nivelul ei, ci pentru ironiile de anul trecut.
Despre hotiile pe care le fac maidanezii, am doua propuneri:
1. Jucatorii straini ai echipei sa ceara ajutorul presei din tarile natale, una adevarata, pentru a populariza hotia ridicata la rang de lege in fotbalul romanesc.
2. Trebuie sa semnalam la UEFA, modul abject in care a fost organizat meciul din "Groapa cu gunoi a fotbalului romanesc", si sa cerem suspendarea din cupele europene a echipei "Borcea-Netoiu et al".
Stiu ca unii nu vor fi de acord cu aceste metode folosite sezonul trecut de lebede, dar sa nu uitam ca utilizand aceste metode unii colorati stau in palate, iar unii dinte noi stau intr-o garsoniera amarata.
Este timpul sa fim porci cu porci, ca altfel ne mananca de vii.
Steaua!!! Steaua!!! Steaua!!!
Nu am inteles un lucru:se joaca pe Ghencea sau pe Lia Manoliu!? :roll: :?
Nu am inteles un lucru:se joaca pe Ghencea sau pe Lia Manoliu!? :roll: :?
Pe Lia Manoliu de la ora 21:00
Un meci pe care nu avem voie sa il terminam fara 4 goluri inscrise si niciunul primit !
Carlos
Saban - Goian - Baciu - P. Marin
Oprita - Ov. Petre - Bostina - Ochirosii
Dica - Badea
si Doamne Ajuta sa isi revina baietii sa fim in forma maxima la meciul in care dinamoistii vor face din nou febra 47-48 : Steaua Buc. 1-0 Olympique Lyon
Meciul asta pica cum nu se poate mai prost pentru noi. Ca urmare a mizeriei din ultimul meci, am ramas acum si fara Cyril- incredibila faza cu alea 2 etape de suspendare pentru un fault la care s-ar fi dat cel mult galben :evil: - si Banel, pe langa absentele lui Para si Cristocea.
Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca stam destul de prost cu moralul, sau ca echipa blatistului aluia ordinar de Tata Jean iar o sa traga pentru altii :evil:
Sper ca ideea aia cu jucatul cu rezervele si juniorii sa fie doar o toana de-a lui Gigi. Oricat de mult ar da toti nenorocitii in Steaua -chiar in conditiile in care tot ea e singura echipa din Romania care conteaza afara-, trebuie sa aratam ca tot noi suntem mai puternici. Am incredere, ca intotdeauna, in baieti, care sper ca macar acum sa fie lasati sa duca un meci pana la capat in 11!
Forza Steaua! steag2 Avem mai multe polite de platit astora!
P.S. Nu-nteleg de ce s-a ales sa se joace tot pe Lia, desi in Ghencea s-au terminat toate lucrarile? Echipa n-a mai jucat pe Ghencea de mai mult de jumatate de an, n-ar fi fost mai bine sa se intoarca in Templu chiar din meciul asta, ca sa se reacomodeze cu gazonul in perspectiva meciului cu Lyon? :?
Draga, eu stiu ca la meciul cu Rapid comentatorii de la TV au spus ca ala e ultimul meci al Stelei pe Lia Manoliu.
Daca aia-s dobitoci, sa le fie tzarana usoara...
Cred si eu ca ar fi trebuit sa se joace in Ghencea, sunt cativa jucatori din lot care nu au apucat sa joace in Templu, s-ar putea sa nu fie in apele lor la
meciul cu Lyon.
Putina acomodare n-ar fi stricat, dar ma rog....
Si eu ramasesem cu aceeasi impresie. In fine...conteaza sa ne luam adio de la 'Lia Manoliu' cu o victorie!
By the way...sunt fata :wink:
@Phire
Motivul oficial invocat de MM la recursul etapei de duminica a fost ca noul gazon nu va putea rezista la succesiunea rapida de meciuri cu Gloria, Lyon si a echipei nationale cu Belarus.
Este foarte clar ca nu se joaca din cauza ca Gigi a vrut sa aiba totul frumos si stralucitor la primul meci din CL:
Ultimul meci pe "Lia Manoliu"Partida de diseară, cu Gloria Bistriţa, va fi ultima pe care Steaua o va disputa pe stadionul "Lia Manoliu". Deşi conducerea din Ghencea anunţase iniţial că întîlnirea cu ardelenii se va juca pe stadionul "Steaua", cel care s-a opus a fost Gigi Becali. "Nu vreau să inaugurez faţa nouă a stadionului cu Gloria. Păi, cine e Gloria? Vreau să fie cu Lyon, să le arăt francezilor că am gazon mai bun ca al lor", a spus Becali. Roş-albaştrii vor reveni în Ghencea marţi, la întîlnirea cu Lyon, după aproape 10 luni de pauză, ultima partidă acasă fiind cea cu FC Vaslui, scor 2-2, la începutul lui decembrie 2005.
gsp.ro
Absolut penibil :roll:
Ce gazon e asta de nu rezista la 3 meciuri ?
E vrajeala, asculta la mine....
In alta ordine de idei, auzi la Corpodeanu' masii culmea impertinentei :
" - Vă reproşaţi vreo decizie la această partidă?
- Eu dorm cu sufletul împăcat şi nu regret nimic. Nu am văzut înregistrarea meciului, dar sînt comisii abilitate care vor analiza prestaţia mea. Eu consider că am ţinut jocul sub control prin deciziile tehnice şi disciplinare pe care le-am luat. "
Ce meci o fi vazut frate jjavra asta ?
a vazut meciu vietzii lui !
Corpodean nu ai cauta in Ghencea !!!
Mori Javra !
Gioan , Dica si p Marin nu joaca sigur ..s-ar putea sa mai fie si altii menajati. Ochirosii joaca titular
Merci, boggie ![]()
Mama ei de grandomanie... :evil: Cam des Gigi, dupa ce face un lucru bun, da cu bata-n balta... :roll:
Deci jucam cu rezervele pana la urma
Greu....Contez insa pe ambitia lor de a-si demonstra valoarea ca sa faca un meci mare. La urma urmei, sistemul asta al lui Oli, cu rulatul lotului, a mers bine pana acum. Sper ca si de data asta sa fie la fel. Vedem diseara.
Forza Steaua! steag2
meh ![]()
se vede clar ca sunt demoralizati, sa speram ca se vor trezi mai repede ... oricum rezultatul nu va ramane asa
Nu pot urmarii meciul ... :x Cum jucam ?
@DTP-Ludacris:
Jucam destul de slab. Nu putem lega 3 pase, bubuim mingea pe varfuri, nu avem idee de joc. Nu suntem capabili sa tragem la poarta.
Am luat un gol imparabil la singurul lor sut pe poarta. Si am dat unul din "pinalti".
Majoritatea suporterilor au parasit stadionul...Nu cred ca mai isi au rostul comentariile!
Ms ,am auzit ca a intrat Dica ,poate reuseste el o actiune . . . :cry:
DUpa un penalty facut cadou inainte de pauza nu va mai e sila de fotbalul romanesc ? nu mai apare nimeni revoltat p-aici
Gooool! Steaua te iubim
spre cl steagcruce2