Lasand o noapte sa-mi devina sfetnic, am constatat azi ca ideea emisa aseara de JJ nu e chiar atat de bizara cum ar putea parea la prima vedere si va rog sa ma sustineti daca credeti ca am dreptate, poate chiar sa inaintam conducerii clubului urmatoarea propunere:
Steaua sa joace in campionat intr-o formula din care sa faca parte doar Toma, Ochirosii, Panait si Thereau, iar restul de 7 sa fie de la juniorii clubului. In acest fel vom avea la anul 7 juniori caliti in bataliile Ligii I care vor intari lotul Stelei.
In CL sa joace echipa mare standard. Jucatorii Stelei sa boicoteze echipa nationala. In acest fel vor fi suficient de odihniti si de "statuti" pentru a reusi o calificare in optimile CL si - de ce nu? - mai departe.
Steaua sa continue sa se dezvolte, sa-si creeze nu 6, ci 66 de grupe de copii, 15 echipe de juniori, 2-3 echipe de tineret din care macar una sa activeze in Liga II permanent. Tot acest efort se poate sprijini pe banii de la UEFA din campania actuala. Vom avea astfel, intr-un timp foarte scurt o ampla baza de promovare a propriilor jucatori catre echipa mare pentru anii viitori.
De asemenea, deschiderea de magazine "Steaua" in toate resedintele de judet, precum si de fondarea cat mai multor Fan-Cluburi in toate localitatile de peste 5000 de locuitori, acestea avand printre altele si misiunea de a monitoriza arbitrii rezidenti in respectivele localitati, facand propuneri prin intermediul clubului de promovare in Liga I a celor mai promitatori. In acest fel se va intari inter-relatia club-fani printr-un mecanism foarte transparent si accesibil.
Daca aceste deziderate se vor pune in practica, in iunie 2008 suntem din nou campioni, avem tot ce ne trebuie sa castigam CL si sa tinem la respect orice tentativa necurata a oricarui adversar (inclusiv FRF).
Ce spuneti?