FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Gloria 2 - 1(1 - 1).

«1234»
meserie200422.09.2006 01:23

haideti sa fim cu totii sambata pe stadion...sa incurajam echipa pentru ca are nevoie pentru meciul cu Lyon.Sa fim alaturi de ea si sa stie toata lumea ca suporterii Stelei tin cu aceasta echipa din iubirea lor pt culori.Sa facem atmosfera chiar daca jucam cu Gloria.Sa cantam tot meciul.Sa strigam impotriva celor care ne fura...celor care vor raul Stelei si inclusiv al nostru,al suporterilor.Sa fim stelisti cu totii,de la mic la mare rosu-albastru.Forza Steaua...vom fi alaturi de tine si la bine si la rau...daca nationala nu ne mai scoate la universitate,se pare ca ai ramas singura capabila sa ne faca aceasta bucurie!!!

HAIDETI CU TOTII SA VADA TOATA TARA CATI SUPORTERI ARE DE FAPT Steaua SI CARE ESTE CEA MAI IUBITA ECHIPA DIN Romania!!!

Ne vedem cu totii pe stadion.

Ps: mama de iubesc dar mai mult iubesc Steaua !!!

leynad7222.09.2006 06:06

Ce e mai nasol, e ca acum o sa inceapa cu manevre si ciorile alea de sub pod, si ungurii de la Cluj.

Le-a predat Borcea deja prima lectie !

Cum am fost sigur inainte de meciul cu javrele, asa sunt sigur si acum ca vom avea din nou un arbitraj criminal, o sa vedeti, vom avea cel putin un eliminat si un penalty pt gloria, pentru ca orice s-ar zice, tata Jean stie mai multa meserie decat Borcea.

O sa iasa macel, o sa vedeti, mai ales ca starea de frustrare si nervozitate a jucatorilor nu trece asa, in 2 zile.

Sper sa ma insel, dar nu prea cred....

PS: Nu m-as multumi doar cu 1-0 sau 2-1, imi doresc mai mult ca orice un 5-0 sau 6-0, si apoi un interviu cu tata Jean, la cald !

Virgil22.09.2006 06:19

Visezi Daniele ! Cei din conducerea Bistritei ne sunt cei mai mari dusmani,asa încat îi vad luptând in meciul cu noi,ca pentru o finala de C.L.Asa cum de altfel au facut si în sezonul trecut la Bistrita.

BandiT22.09.2006 06:38

un meci greu din care sper sa iesim cu 3 puncte castigate si fara accidentari sau eliminari.

da rgloria o sa lupte pana la moarte cu noi si va fi greu!

cine arbitreaza?

flo220322.09.2006 06:57

cluburi care au votat impotriva amanarii meciului Steaua-gloria

Farul,Ceahlaul,Dinamo,gloria(?)Otelul,Jiul,CFR Cluj,uta(?)

pentru a votat mitica Dragomir si Vali Alexandru

Tase22.09.2006 07:30

Cred ca ne asteapta o perioada foarte grea ...dar nu sunt de acord sa cedam prin sacrificarea acestui sezon...culmea este ca in sfirsit avem o echipa competitiva...trebuie sa luptam pe toate fronturile in toate modurile ...familia Steaua trebuie sa fie unita mai mult ca oricand trebuie impulsionate toate adversarele lui Dinamo sa-si dea viata pe teren ..suporterii trebuie sa sutina echipa si sa nu mai critice anumiti jucatori pentru prestatii mai slabe ...trebuie tratate toate meciurile din campionat cu multa seriozitate si as zice cu mai multa atentie intrucat o sa fim provocati ....

..Razboiul e total inamicii sunt multi dar si Steaua e puternica mai puternica ca oricand ...

Stelista tm22.09.2006 08:03

Frumos spus!

Doar cei slabi cedeaza!!! Campionatul e la inceput, avem timp sa recuperam!

vlad7522.09.2006 08:04

offtopic

Stie cineva unde este pozitionata pe stadionul Dinamo "peluza unicul capitan,Sorin corpodean"???

Astept raspuns.

DOUBLE22.09.2006 09:23
un meci greu...

cine arbitreaza?

Steaua București - Gloria Bistrița (21:00, Antena 1)

Orlando Trandu (Timișoara); Marcel Savaniu (Sibiu), Gheorghe Negoițã (Brãila); Cristina Dorcioman (Câmpulung Muscel)

Sorin Satmari (București), Aron Huzu (Sibiu)

Raku_2122.09.2006 09:34

As vrea sa stiu daca ce am vazut pe Prosport.ro este adevarat cum ca un suporter a fost ucis de catre fortele de ordine??? steagcruce2

CAT MAI MULTI SUPORTERI PE STADION SAMBATA!!!! SA ARATAM TARII CA NU NE DAM BATUTI ASA USOR!!! FORZA Steaua ETERNA CAMPIOANA!!!

INCEPAND DE SAMBATA LA TOATE MECIURILE Stelei AR TREBUI SA SE ORGANIZEZE UN PROTEST PASNIC(TRICOURI,BANERRE,ETC) ASTA NU TREBUIE SA SE MAI REPETE NICIODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

***alex***22.09.2006 10:04

Astia isi bat joc de noi??? Fac experimente pe Steaua??? Cine este acest Orlando Trandu???

steaua*forever22.09.2006 10:06

Vreun prieten de-al lui Padureanu?? :evil:

ernestorossoblueguevara22.09.2006 10:24

Nu-mi vine sa cred ,dar meciu' cu gloria imi da oarecari' emotzii !Lotu' e decimat ,fie accidentatzi , fie suspendatzi,iar bistritza nu ne va menaja, ba din contra vor trage cu dintzii incercand sa obtzina un punct !Campionatu' asta al nostru s-a transformat intr-o mare groapa de gunoi!!!

gigi2522.09.2006 10:42

nu stie frate nimeni cat costa biletele la meciul cu gloria???????

bogdan22.09.2006 11:08

Salut tuturor stelistilor.

Fratilor este clar ca se face campanie antisteau, s-a hotarat intre jigodiile din fotbalul romanesc ca Steaua sa nu iasa pe primele 2 locuri. Cu parere de rau trebuie sa afirm ca pentru ea a inceput calvarul. Directivele venite de sus au stabilit deja ocupantele locurilor 1 si 2. Dinamo si cCrapid.

Mi-as dori ca toti conducatorii si jucatorii echipei noastre iubite sa intre intr-o silentio stampa total, fara invitatii in tribuna, fara atingeri si pareri despre adversari nostri, noi ca suporteri sa nu mai raspundem niciunui rival (nic daca ne lauad nici daca ne critica), sa vorbim numai intre noi, sa ne vedem numai de meciurile noastre, fara comentarii, fara nervi, detasati, sa facem rivali sa devina penibili prin ignoranta noastra. Ar fi super. Ce am avea de pierdut? Un an fotbalistic. In Europa tot noi vom fi cunoscuti si cred ca se va vorbi mult mai mult de noi. Sunt convins ca daca ar fi asa toti si-ar intoarce privirile spre noi. Lasati javrel si ciorile sa se bucure, dar bucuria noastra va fi mai mare.

Forza Steaua

***alex***22.09.2006 12:09

Iata cateva informatii despre acest Orlando Trandu :

A arbitrat 10 meciuri pana acum in Divizia A :

Sezon Meciuri Goluri

2001-2002 1 5

2005-2006 7 10

2006-2007 2 5

Nu a arbitrat niciodata pe Steaua iar pe Gloria de doua ori

http://www.labtof.ro/diviziaa/arbitru/Orlando_Trandu/

Conform unei poze gasite pe site-ul banatenilor, Trandu este fost jucator al lui Poli : http://www.poliaektimisoara.ro/foto/displa...m=315&pos=-7235

piglet22.09.2006 12:31

Sper ca echipa noastra sa joace bine si sa-i zrobeasca pe astia de la Gloria, chiar daca au multe suspendari si accidentari. Nu pot sa cred ca ROMANII pot face asa ceva altor ROMANI. Pur si simplu este inimaginabil. Am crezut ca toti avem interes ca echipele romanesti sa fie apreciate in Europa si nu numai. M-am inselat.

FORZA Steaua

_yang22.09.2006 13:40
    Conform unei poze gasite pe site-ul banatenilor, Trandu este fost jucator al lui Poli : http://www.poliaektimisoara.ro/foto/displa...5&pos=-7235

Cam grava treaba...

bogdanutz722.09.2006 14:28

Ba da astia sunt chiar japcari!!!! 2 etape de suspendare pentru Thereau?!?!?!!?! NENOROCITII!!!!!

JOS MAFIA DIN FOTBALUL ROMANESC!!!!!

leynad7222.09.2006 14:54

Acum vedem foarte clar cati dusmani au Gigi si MM.

Arbitru din Timisoara, fost jucator la Poli, Thereau 2 etape suspendare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu mai stiu, sincer, o fi vorba de banii din Liga, o fi vorba de razbunare ???????????????

Nu as exclude nici o manevra politica, plecata de foarte sus, indreptata impotriva lui Gigi, pentru ca unii pot gandi ca daca Steaua decade, odata cu ea se duce si Gigi in jos, nu mai stiu ce sa cred, sincer...

Cred totusi ca asta e cel mai bun moment pentru a afla ce jucatori adevarati avem, ce antrenor si ce conducator, sa vedem daca-si dau viata pe teren.

Eu cred in ei toti, si astept confirmarea marti, cu Lyon, acolo nu ne mai pot atinge javrele cu manevrele lor.

Bafta baieti si sa nu va lasati !

stelista_pe_viata22.09.2006 15:11

Steaua mai bine ar juca meci de meci conectata la miza acestui campionat,si nu s-ar mai gandii(cel putzin conducatorii)sa protesteze in nustiu ce fel ...deoarece noi vom fi singurii care avem de pierdut(bine,...yo oricum nu cred in declaratziile lui Gigi,cum k jucam cu nustiu ce juniori sau rezerve),dar cel mai bine ar fi sa-l lasam pe Oli sa faca echipa...oricum indiferent cine intra pe teren la ora meciului trebuie sa se gandeasca doar la VICTORIE,deoarece acesta e cuvantul care ne caracterizeaza...P.SAm incredere in Steaua mea!!!Nu cedatzi in fatza nimanui...MERGEM PANA LA CAPAT!!!!!Suntem alaturi de voi!!!

leynad7222.09.2006 15:34

fratilor, daca i-au dat 2 etape lui Thereau, astia de la comisie inseamna ca au apreciat cum a arbitrat Corcodel ala ?

Toata lumea recunoaste ca nu a fost nimic de rosu si astia ii dau 2 etape, hai ca nu mai pot sa mor io, iau pistolu' si ies pe strada !

_yang22.09.2006 15:39

@leynad72

Ai si pentru mine unul ? Ca merg si eu !

Rossoblu22.09.2006 16:06

ce mult imi doresc sa retrogradeze gloria ...!!!!

leynad7222.09.2006 16:16

Mah baietzi, ia ziceti voi, dar ganditi-va bine la ce va zic, nu ar fi mai bine sa ni-l dea tot pe Corpodean la meciul asta cu Gloria ?

Ca de venit vine, dar sunt curios sa vad cum mai pleaca din Ghencea !

Tare mi-as dori sa-l vad maine seara, credeti-ma !

«1234»