Ei, pe mine astia ma calca deseori pe nervi, din doua directii... (eu sunt din Arad, deci acum poate intelegi).
Ei, pe mine astia ma calca deseori pe nervi, din doua directii... (eu sunt din Arad, deci acum poate intelegi).
Astia??? Niciodata, sunt fanatici de-a dreptu'! Daca sunt in stare sa vina intentionat in Arad sa mai sparga niste masini... Sa nu iti mai spun ce au facut la meciul de acum 4 ani: UMT-Dinamo... Dezastru. Parca eram in plina revolutie.
pai vezi poate patzeshti si tu ceva daca te pui in gura cu ei...ai grija de tine ! ![]()
Multam de griji. ![]()
![]()
Nu patesc nimic, sa speram, dupa aceea cine va mai streseaza pe voi, cine va mai ia banii??? :wink:
de partea cu banii nu-mi fac griji sa stii.... ![]()
Ti-am mai explicat, sa nu imi plangi pe umar dupa...
bine, las' ca vedem noi dupa... :lol:
Nu mai rade, ca cine rade la urma, continuarea spune-o tu...
da, cine rade la urma rade mai bine ! (eu) :lol:
Pai tu razi si acum, hai ca esti simpatic. ![]()
da, rad la inceput, la mijloc si mai ales la sfarsit ! :lol:
Vezi sa nu razi prea mult si sa se termine totul intr-o balta de lacrimi, ma vei induiosa si poate iti voi si returna banii. :cry:
a nu. ti-am zis ca nu stau eu intr-un milion ! si chiar nu ma supar daca va fi nevoie sa ti-i dau tie ! desi nu cred.... :lol:
Chiar nu te superi sa ii dai unui rival, mai dar darnic si crestin esti!
pai ce sa fac !? pariul e pariu ! asta e, nu mai e cale de intoarcere ! daca-i bag la o agentie de pariuri si pierd nu raman fara ei !? soarta ! :lol:
Da, soarta asta s-ar putea sa fie cruda de data asta. mai bine ai bea banii aia decat sa mi-i dai mie...
las' ca ma imbat de 2 mai bine ![]()
Sau nu, dar iti dau eu de baut, de vreo 300.000, asta asa ca esti de gasca. (a nu se intelege pasarea, ci faptul ca esti de treaba)
mda...mersi
hai ca eu ies de pe forum ca merge netu cam nashpa. mai vb zilele astea, probabil maine :lol:
Bine, pe maine. Somn usor.
nu s-a mai intamplat nimic de ieri !? :lol:
Ba da, dar intreaba-ti adminul.nu s-a mai intamplat nimic de ieri !? :lol:
Nu, in curand veti avea placerea sa nu ma mai vedeti pe aici.bai da tu esti mereu p-aicea !?!?
![]()