E ora 23:26 si ma pregatesc de a 2 a repriza.In prima parte a meciului am jucat bine dar spre sfarsit ne-am cam incurcat la acel corner si am luat gol.Am avut si noi ocaziile noastre dar asta e.
Le dam 2 goluri si ii batem
E ora 23:26 si ma pregatesc de a 2 a repriza.In prima parte a meciului am jucat bine dar spre sfarsit ne-am cam incurcat la acel corner si am luat gol.Am avut si noi ocaziile noastre dar asta e.
Le dam 2 goluri si ii batem
PACAT !!! MARE PACAT !!! SUNT suparat pe Zenga..pe Dica..pe Cristea (ce laudat de comentatorii italieni..dar la concretizare pu..), oprita (numai epitete pt el..dar cand ajunge la poarta se grabeste si iese un ...). PAcat ! Au avut 4ocazii..din care 2goluri, si era sa fie si mai rau daca nu era Hamu pe final la post.. Ma repet: pacat! Rusine ca nu l-ati lasat pe Neaga pe teren ! Comentarii italieni i-ai comentat putin situatia. Am fost peste valencia atata timp, de ce naiba nu avem "balls" ca sa dam si noi un gol? Ce era cu frica aia la noi? Jucam cumva cu martieni??? Pacat...se vedea ca nu aveam deloc sange rece in noi in fatza portii ! FELICITARI Ogararu SI Paraschiv (cei mai buni de pe teren)
Paraschiv cel mai bun de pe teren? N-as crede...
nici eu...mai degraba Dorinel sau Oprita, care au fugit dupa minge, nu au cershit fault ca altii...
Dupa parerea mea Oprita a jucat cel mai bine....
mda...a jucat destul de bine...pacat ca nu a avut si el vreo 2 faze mai clare de gol, cum a avut Cristea...poate reusea sa inscrie...
Daca o facea Cristea cand a avut ocazia....
ehee...daca se termina 2-1, altfel priveam returul din Ghencea ! asa....
Fara suparare, dar eu cred ca va bate si in Ghencea.
este destul de probabil...insa eu tind sa cred ca va fi 1-1...
Cred ca scoatem un 2-0 .. dar tare ma tem ca ne luam un gol pe contraatac... Va trebui sa fim foarte atenti si sa nu facem deloc greseli!!!
nu cred c-o sa putem da 2 goluri Valenciei...si unu este destul de greu
macar de n-am lua iar bataie...
nu cred c-o sa putem da 2 goluri Valenciei...si unu este destul de greumacar de n-am lua iar bataie...
Daca nu ne pierdeam capu' in fatza portii (Cristea; oprita de atatea ori cand se grabea sa suteze; exceptie e Radoi care a reusit singurul sut cu adevarat periculos), reuseam macar un gol la valencia... dupa cum am jucat si dupa ocazii cu Neaga si Cristea titulari am fi dat lejer doua goluri !!!
p.s.: si fara Dica pe teren !!! asta era conditia principala :!: :wink:
Mie mi se pare un obstacol foarte greu de depasit. Vorbiti de Valencia, care joaca destul de bine in deplasari.