FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tragere la sorti - am cazut cu Valencia

«13456»
grigloco12.01.2005 14:06

de ce !? :cry: unde pleci !?

reddog12.01.2005 14:07

Intreaba-l pe George, doar el taie si spanzura pe aici.

grigloco12.01.2005 14:08

da nush care-i George asta :?: e las' ca n-o fi chiar asa....pai cine mai vb aici pe forum daca tu nu !? :D

reddog12.01.2005 14:10

EL! Doar el vorbeste tot timpul la subiect si nu deviaza niciodata.

grigloco12.01.2005 14:11

in fine....las' ca trecem noi si peste asta :lol:

Faithless27.01.2005 15:47
Totusi ca sa-ti fac placerea spun ca o sa fie 0-0 sau 1-0 pentru noi,la ei,iar acasa batem cu cel putin un gol diferenta.O sa fie sarbatoare,o sa vezi.Si cum ziua României e pe 1 Decembrie,ziua Stelei va fi pe 23 februarie.

FORZA Steaua!AM AVUT SI VOI AVEA MEREU INCREDERE IN Steaua!

Sa ai gura aurita ! pe 23 e ziua mea.. si innebunesc de fericire daca Steaua imi face bucuria calificarii mai departe..

Virgil27.01.2005 16:57

Eu îti doresc.

Asa cum o doresc tuturor stelistilor.

Special pentru ziua ta :

Multi ani fericiti !

FORZA

kyd27.01.2005 19:47

Totusi ca sa-ti fac placerea spun ca o sa fie 0-0 sau 1-0 pentru noi' date='la ei,iar acasa batem cu cel putin un gol diferenta.O sa fie sarbatoare,o sa vezi.Si cum ziua României e pe 1 Decembrie,ziua Stelei va fi pe 23 februarie.

FORZA Steaua!AM AVUT SI VOI AVEA MEREU INCREDERE IN Steaua![/quote']

Asa sa fie Virgile...cum zici tu ca zici bine

reddog27.01.2005 19:48

Na, ca am auzit-o si pe asta... ziua Stelei! :evil:

grigloco27.01.2005 20:30

daca pe 23 e ziua ta, pe 9 Februarie e a mea :lol: poate-mi fac o surpriza placuta si Steaua si nationala Romaniei... :lol:

George Stan27.01.2005 22:50
Na, ca am auzit-o si pe asta... ziua Stelei! :evil:

A se citi "desi n-am multe de spus, incerc un reply in orice topic imi iese in cale" :)

reddog28.01.2005 17:42

George, iar te iei de sufletelul meu? M-ai scuteste-ma, te rog. Daca ai ceva de spus, spune pe fata. Ce vroiai sa spun, ma socheaza faptul ca va arogati o zi.

Virgil10.02.2005 07:34

Steaua tocmai a aratat în amicalul cu Inter ca este o echipa puternica.

Valencia pregateste-te,îti traiesti ultimele doua saptamâni în actuala editie a Cupei UEFA.

Valencia vei muri!Traiasca Steaua!

TRAIASCA

Motanu D10.02.2005 17:53
Steaua tocmai a aratat în amicalul cu Inter ca este o echipa puternica.

Valencia pregateste-te' date='îti traiesti ultimele doua saptamâni în actuala editie a Cupei UEFA.

Valencia vei muri!Traiasca Steaua!

[b']TRAIASCA

Valencia a murit. A mai ramas doar o fantoma, care se cheama renume, cu care se va lupta Steaua. Si o va invinge. O va invinge pentru ca Steaua, respira, simte si joaca fotbal. A demonstrat-o amicalul cu Inter, a demonstrat-o calificarea in primavara, a demonstrat-o prestaita echipei din tur...

Ii vom bate...

Valencia a murit... Doar ca de data asta nu va mai cadea nici o stea... Steaua urca... TRAIASCA

reddog10.02.2005 21:34

Eu nu cred ca Valencia a murit... Veti vedea voi mai bine. Pentru Valencia apararea titlului european e foarte important. Mai ales pentru antrenor, care, in caz contrar, isi va cam pierde tronul..

Motanu D10.02.2005 21:37
Eu nu cred ca Valencia a murit... Veti vedea voi mai bine. Pentru Valencia apararea titlului european e foarte important. Mai ales pentru antrenor, care, in caz contrar, isi va cam pierde tronul..

Ranieri va fi demis, crede-ma e doar o chestiune de zile si de bani...

George Stan11.02.2005 00:32

ghici.jpg

:lol: :arrow:

reddog11.02.2005 01:01

Misto biletul, acum ramane de vazut daca veti ramane cu un gust amar sau dulce dupa meci. Ceva imi sugereaza prima varianta.

grigloco11.02.2005 14:08
:D ciudat....mie ceva imi sugereaza a doua varianta... :lol:
Xander11.02.2005 15:56
Misto biletul, acum ramane de vazut daca veti ramane cu un gust amar sau dulce dupa meci. Ceva imi sugereaza prima varianta.

Hai ca te oftici, no? :twisted: .. in timp ce noi cumparam bilete pt meciuri gen Valencia - Steaua, voi vedetzi cum ia bataie dinanmo de la Urziceni si alte echipe... :lol: . Am auzit de la omu care a fost la Dinamo-Manchester ca erati pe stadion numai pt a fura mingile pe care le dadeau dinamovistii in tribuna.. fiindca numai atat puteau face si ei pt suporteri.. :twisted: :twisted:

reddog11.02.2005 16:59

Cred ca ai fost informat gresit... Nici macar mingi nu ne-au dat. :P Dar atmosfera a fost foarte placuta. Si nu de multe ori ai ocazia sa joci cu o echipa de talia lui Man. Utd...

Motanu D11.02.2005 23:48
Si nu de multe ori ai ocazia sa joci cu o echipa de talia lui Man. Utd...

Bine zis, cand joci ca Dinamo in cupele europene sansele de a intalni echipe de talia lui Man. Utd. sunt extrem de mici.

O singura rugaminte: daca mai vreti in Champions League, macar pregatiti-va / antrenat-va ca lumea, sa nu mai iestiti din primul tur si sa faceti de ras fotbalul romanesc...

Radu mic12.02.2005 05:51
Cred ca ai fost informat gresit... Nici macar mingi nu ne-au dat. :P  Dar atmosfera a fost foarte placuta. Si nu de multe ori ai ocazia sa joci cu o echipa de talia lui Man. Utd...

Frate imi plac oamenii care recunosc... Pt voi un meci cu Mnachester sau o echipa mai buna cade din zece in zece ani. Pacat ca Man Utd nu prea mananca blaturi!!!!!

Xander12.02.2005 12:12
Cred ca ai fost informat gresit... Nici macar mingi nu ne-au dat. :P  Dar atmosfera a fost foarte placuta. Si nu de multe ori ai ocazia sa joci cu o echipa de talia lui Man. Utd...

Pai ei la dadeau ca atat puteau ei juca.., iar voi le baga-ti in traista ;) sau in geaca :lol: :lol: :twisted: ..

reddog12.02.2005 14:58

Ai putea fi o idee mai coerent? Nu prea am inteles ideea si nici nu cred ca e faza cu "cititul printre randuri". :lol:

«13456»