de ce !? :cry: unde pleci !?
de ce !? :cry: unde pleci !?
Intreaba-l pe George, doar el taie si spanzura pe aici.
da nush care-i George asta :?: e las' ca n-o fi chiar asa....pai cine mai vb aici pe forum daca tu nu !? ![]()
EL! Doar el vorbeste tot timpul la subiect si nu deviaza niciodata.
in fine....las' ca trecem noi si peste asta :lol:
Totusi ca sa-ti fac placerea spun ca o sa fie 0-0 sau 1-0 pentru noi,la ei,iar acasa batem cu cel putin un gol diferenta.O sa fie sarbatoare,o sa vezi.Si cum ziua României e pe 1 Decembrie,ziua Stelei va fi pe 23 februarie.FORZA Steaua!AM AVUT SI VOI AVEA MEREU INCREDERE IN Steaua!
Sa ai gura aurita ! pe 23 e ziua mea.. si innebunesc de fericire daca Steaua imi face bucuria calificarii mai departe..
Eu îti doresc.
Asa cum o doresc tuturor stelistilor.
Special pentru ziua ta :
Multi ani fericiti !
FORZA
Totusi ca sa-ti fac placerea spun ca o sa fie 0-0 sau 1-0 pentru noi' date='la ei,iar acasa batem cu cel putin un gol diferenta.O sa fie sarbatoare,o sa vezi.Si cum ziua României e pe 1 Decembrie,ziua Stelei va fi pe 23 februarie.
FORZA Steaua!AM AVUT SI VOI AVEA MEREU INCREDERE IN Steaua![/quote']
Asa sa fie Virgile...cum zici tu ca zici bine
Na, ca am auzit-o si pe asta... ziua Stelei! :evil:
daca pe 23 e ziua ta, pe 9 Februarie e a mea :lol: poate-mi fac o surpriza placuta si Steaua si nationala Romaniei... :lol:
Na, ca am auzit-o si pe asta... ziua Stelei! :evil:
A se citi "desi n-am multe de spus, incerc un reply in orice topic imi iese in cale" ![]()
George, iar te iei de sufletelul meu? M-ai scuteste-ma, te rog. Daca ai ceva de spus, spune pe fata. Ce vroiai sa spun, ma socheaza faptul ca va arogati o zi.
Steaua tocmai a aratat în amicalul cu Inter ca este o echipa puternica.
Valencia pregateste-te,îti traiesti ultimele doua saptamâni în actuala editie a Cupei UEFA.
Valencia vei muri!Traiasca Steaua!
TRAIASCA
Steaua tocmai a aratat în amicalul cu Inter ca este o echipa puternica.Valencia pregateste-te' date='îti traiesti ultimele doua saptamâni în actuala editie a Cupei UEFA.
Valencia vei muri!Traiasca Steaua!
[b']TRAIASCA
Valencia a murit. A mai ramas doar o fantoma, care se cheama renume, cu care se va lupta Steaua. Si o va invinge. O va invinge pentru ca Steaua, respira, simte si joaca fotbal. A demonstrat-o amicalul cu Inter, a demonstrat-o calificarea in primavara, a demonstrat-o prestaita echipei din tur...
Ii vom bate...
Valencia a murit... Doar ca de data asta nu va mai cadea nici o stea... Steaua urca... TRAIASCA
Eu nu cred ca Valencia a murit... Veti vedea voi mai bine. Pentru Valencia apararea titlului european e foarte important. Mai ales pentru antrenor, care, in caz contrar, isi va cam pierde tronul..
Eu nu cred ca Valencia a murit... Veti vedea voi mai bine. Pentru Valencia apararea titlului european e foarte important. Mai ales pentru antrenor, care, in caz contrar, isi va cam pierde tronul..
Ranieri va fi demis, crede-ma e doar o chestiune de zile si de bani...

:lol: :arrow:
Misto biletul, acum ramane de vazut daca veti ramane cu un gust amar sau dulce dupa meci. Ceva imi sugereaza prima varianta.
Misto biletul, acum ramane de vazut daca veti ramane cu un gust amar sau dulce dupa meci. Ceva imi sugereaza prima varianta.
Hai ca te oftici, no? :twisted: .. in timp ce noi cumparam bilete pt meciuri gen Valencia - Steaua, voi vedetzi cum ia bataie dinanmo de la Urziceni si alte echipe... :lol: . Am auzit de la omu care a fost la Dinamo-Manchester ca erati pe stadion numai pt a fura mingile pe care le dadeau dinamovistii in tribuna.. fiindca numai atat puteau face si ei pt suporteri.. :twisted: :twisted:
Cred ca ai fost informat gresit... Nici macar mingi nu ne-au dat.
Dar atmosfera a fost foarte placuta. Si nu de multe ori ai ocazia sa joci cu o echipa de talia lui Man. Utd...
Si nu de multe ori ai ocazia sa joci cu o echipa de talia lui Man. Utd...
Bine zis, cand joci ca Dinamo in cupele europene sansele de a intalni echipe de talia lui Man. Utd. sunt extrem de mici.
O singura rugaminte: daca mai vreti in Champions League, macar pregatiti-va / antrenat-va ca lumea, sa nu mai iestiti din primul tur si sa faceti de ras fotbalul romanesc...
Cred ca ai fost informat gresit... Nici macar mingi nu ne-au dat.Dar atmosfera a fost foarte placuta. Si nu de multe ori ai ocazia sa joci cu o echipa de talia lui Man. Utd...
Frate imi plac oamenii care recunosc... Pt voi un meci cu Mnachester sau o echipa mai buna cade din zece in zece ani. Pacat ca Man Utd nu prea mananca blaturi!!!!!
Cred ca ai fost informat gresit... Nici macar mingi nu ne-au dat.Dar atmosfera a fost foarte placuta. Si nu de multe ori ai ocazia sa joci cu o echipa de talia lui Man. Utd...
Pai ei la dadeau ca atat puteau ei juca.., iar voi le baga-ti in traista
sau in geaca :lol: :lol: :twisted: ..
Ai putea fi o idee mai coerent? Nu prea am inteles ideea si nici nu cred ca e faza cu "cititul printre randuri". :lol: