FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre concursul de pronosticuri

«1234»
criminalu200509.03.2007 10:52

am vazut ca te ocupi tu cataline acum de clasamente si alte chestii legate de pronosticuri dar am o intrebare se zvonea ca vor fi combinate cl si UEFA de ce nu s-a facut asta? lipsa de timp pentru a pronostica sau pe viitor nu se va face? putem paria totusi si pentru cl?ca totusi asa se si numeste pronosticuri cl...multumesc anticipat si astept un raspuns ori de la tine ori de la virgil...

calin_meduzu09.03.2007 11:00
am vazut ca te ocupi tu cataline acum de clasamente si alte chestii legate de pronosticuri dar am o intrebare se zvonea ca vor fi combinate cl si UEFA de ce nu s-a facut asta? lipsa de timp pentru a pronostica sau pe viitor nu se va face? putem paria totusi si pentru cl?ca totusi asa se si numeste pronosticuri cl...multumesc anticipat si astept un raspuns ori de la tine ori de la virgil...

Ca sa stii,nu de alta,sunt calin nu Catalin...C.L. si UEFA vor fi combinate cat de curand posibil,poate chiar dupa returul de saptamana viitoare,ne vom consulta,si vom vedea ce vom face.

chupa02.05.2007 07:42

super tare concursurile de pronosticuri :)

blue-lion17.05.2007 09:07

La meciul Sevilla-Espanyol care va fi rezultatul final?

Dupa 90 min , 120 min sau dupa penaltyuri?

calin_meduzu18.05.2007 19:34
La meciul Sevilla-Espanyol care va fi rezultatul final?

Dupa 90 min , 120 min sau dupa penaltyuri?

Dupa penaltyuri,pentru ca asa

a fost tot sezonul asta...

Moderator.

stelist24/2429.05.2007 19:30

Salutare fratilor!:) ce mai nou pe aici?? tot pariati in ultimele minute , sau moderatorii isi fac treaba, ca de aia m-am lasat de pus pronosticuri, ca la sigur intram in primii 3 steagcruce2

Pai daca esti asa sigur,de ce

nu ai jucat in continuare?sau

ce ai vrut sa demonstrezi?si

sa stii,ca moderatorii si-au

facut treaba intotdeauna,in

limita timpului disponibil...

Moderator.

de aia am si renuntat, fiindca nu reuseam sa postez pronosticurile fiindca apareau cu doar cateva minute de inceperea etapei, dar lasa ca la anul incepem serios

«1234»