da,va multumesc anticipat,promit ca de acum incolo o sa ma controlez,si o sa fiu mai atent la ce o sa scriu pe site.Mii de multumiri
Deci sa imi mai calculezi o data punctele la CL,etapa a 4-a,ca am luat 10 pct nu 8,si am 40 total,nu 38...mersi.Sa stiti ca sunt cu ochii pe voi...Mersi mult
Ai într-adevar 10 puncte.
S-a facut corectarea.
Moderatorii
As dori sa stiu : la cei care posteaza de 2 ori,DIFERIT,care rezultat se ia?Dar in primul rand,vreau sa stiu de ce li se da voie sa posteze de 2 ori diferit?
Tonul ireverentios a fost adus
la unul normal de catre moderatori.
Pentru calin : nominalizeaza cine
a postat de 2 ori.
Din cate stiu eu,dupa ce incepe o etapa de C.L. sau campionat,nu mai este voie sa postam,nu?atunci de ce feanfan a postat la meciurile de miercuri,si i sau calculat si punctele?marti au inceput meciurile,si inca era voie sa se posteze,nu era blocata etapa...Si asa ca fapt divers,nu ca ma laud,eu calculez punctele dupa fiecare etapa si de C.L. si de campionat,la primii 10 din clasament,si nu prea se aseamana...Si eu daca o sa gresesc,sa se spuna,si sa corecteze,vreau sa fie fairplay acest concurs.
Daca ai fi fost putin atent ai fi observat ca Feanfan nu a pus semne la meciurile disputate in prima zi.Dar asa esti tu,al dracului,iti place sa faci pe desteptul in public.
Daca tot ai scapat porumbelul,spune si unde e gresit domnule supervizor.
Urmatoarele eventuale interventii te rog sa le faci prin mesaj privat.
Sa stii ca am vazut ca nu a postat la meciurile din prima zi,marti,nu sunt orb,da daca ii concurs atunci sa fie corect,da nu am stiut ca este voie asa,si nu fac pe desteptul in public,chiar deloc.Poate faptul ca sunt asa corect o sa ma coste mai tarziu,dar asa sunt eu,desi poate am numai de pierdut...te las pe tine sa vezi unde ai gresit...Si imi pare rau,abia acum am vazut,urmatoarele interventii o sa le fac prin mesaj privat,promit.Mersi ca ai pus rezultatele finale dupa terminarea meciurilor.
Asa e,ai dreptate.Si eu sunt un om corect si imi place corectitudinea.Dar sa stii ca nu pot sta toata ziua lipit de calculator cu grija inchiderii concursului.Ma bazez pe corectitudinea celor care participa,si nu gresesc.Dovada e certa,Feanfan a avut bunul simt de a nu pune semne la meciurile disputate in prima zi.
Sa nu crezi ca stau acum sa caut greseli.Eu stiu ca am numarat corect punctele si sunt cu constiinta impacata.
Nu esti al dracului ? Poate,dar esti pisalog cum nu s-a mai pomenit pe forumul asta.Te rog sa-ti revizui atitudinea.
Si inca un lucru domnule PISALOG.Eu nu sunt moderator concursuri.O fac doar pentru ca cineva a dat bir cu fugitii si nu doresc sa avem utilizatori nemultumiti.
Bine,gata,imi cer scuze fata de feanfanSi daca cineva a dat bir cu fugitii,nu se poate inlocui?
Daca in sfârsit ai inteles ca Feanfan a procedat corect,ar trebui sa ceri scuze si moderatorului,caruia i-ai rapit timp suplimentar pentru a te face sa intelegi.
Zici ca nu esti pisalog ? Nu ma iau dupa vorbe.Faptele vorbesc si sunt evidente.Poate ca nu realizezi.
OK,am terminat.De acum numai pe pm.Nu intereseaza pe nimeni balacareala in care m-ai atras.
Concursul de pronosticuri pentru Champions League va continua cu optimile de finala sau vom trece la saisprezecimile Cupei UEFA?
Vom continua cu optimile de finala,deci 8 meciuri,si vom lua inca 8 meciuri din Cupa UEFA.Vor fi câte 16 meciuri la fiecare concurs,atâta timp cât va fi posibil.
salut virgil am si eu o problema dupa calculele mele in cl etapa 6 am 6 puncte nu 5.te rog sa ma ajuti si pe mine cu o corectura si in etapa si in clasamentul general..
multumesc anticipat..
Salut !
Reclamatia ta se confirma.
S-au facut modificarile .
Virgil, te rog sa ma ajuti si pe mine. In etapa a 6-a din Champiosn League, am 9 puncte si am fost trecut cu 8.
S-a rezolvat.
Moderator
Si la mine s-a comis o greseala, in ultima etapa de UCL am fost notat cu 5 puncte dar am acumulat 7...
Am verificat.Ai fix 6 rezultate
exacte.S-a facut modificarea.
Moderator
Deci...aceasta etapa,a II-a din retur,a fost nebuna de tot...au fost niste rezultate la care multi nici nu s-ar fi putut gandi,nu s-au luat mai mult de 5 puncte in concurs...ca asta nu a mai fost nici una,pana acum...
Am si eu inca o intrebare:la sfarsitul concursului de pronosticuri,se aduna punctele celor 2 competitii,si se desemneaza castigatorul,sau vor fi 2 castigatori,unul la campionatul intern si celalalt la C.L.?
Ai vrea tu.
Snt doua concursuri distincte,cu câstigatori distincti.
Te invit sa vizionezi top 10 la concursurile anterioare.
Link-ul il gasesti la fiecare început de concurs,sub numele echipelor.
virgil tu nu esti moderator de ce participi sa ne castigi premiu? mai lasa-te si tu o etapa ca nici eu nu am jucat-o pe prima.
)Doamne ce etape au fost in retur...am scos 9 pct, e bine...![]()
Virgil meciul Osasuna-Bordeaux a fost 0-0 in 90 de min. s-a marcat gol in prelungiri 1-0 min 119.Se i-a in calcul rezultatul la finalul celor 90 de min s-au dupa prelungiri?(in cazul in care se considera rezultatul dupa prelungiri eventual lovituri de la 11 m nu mai are rost x-ul ca pronostic).
Dan,am preluat rezultatele finale de pe site-ul UEFA.Asa am procedat întotdeauna.Ramâne cum scrie acolo.
@Virgil
Normal ar fi sa fie corect rezultatul dupa 90 de minute...(cum se intampla si la pariurile sportive).
@Dan_BKL
Are rost caci in cazul unei duble manse se poate sa fie X in al doilea meci dupa prelungiri si chiar si la loviturile de departajare.
@Virgil
Scrie si tu acolo ca e clasamentul general dupa etapa a 8-a ca ne induci in eroare... : http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...p=109328#109328
de aia m-am lasat de pronosticuri pe acest site, m-am saturat sa astept clasamentul sau sa postez pronosticurile mele inainte cu 5 min de meci
Moldovene,nu mai vorbi ca sa te afli în treaba.De când nu mai participi tu la concurs s-au schimbat multe.Rezultatele se pun imediat dupa terminarea meciurilor,clasamentele la fel.In privinta afisarii etapei care urmeaza,acest lucru se face în ziua de luni a saptamanii în care se desfasoara etapa.
Asa ca ai dat-o cu oistea în gard.Nu mai face tu pe interesantul.Critica e constructiva,te-oi fi gandit tu,dar nu mai e cazul.
Te-ai bagat ca musca în lapte.Ca sa n-o spun pe aia cu fundul calului.
@stelist24/24
Intotdeauna au fost afisate etapele cu cel putin o zi inaintea inceperii primului meci.