Bravo steagsimplu steaua_ro steagcruce2 steag2 steag1 steagsahmic Sunt iarasi pe primul loc...
Pacat ca ma aseman cu Dinamo in acest moment ![]()
Bravo steagsimplu steaua_ro steagcruce2 steag2 steag1 steagsahmic Sunt iarasi pe primul loc...
Pacat ca ma aseman cu Dinamo in acest moment ![]()
te intrec eu ![]()
Probabil... ca nu !!! :lol:
Parca vad ca va intrece Virgil pe amandoi... ![]()
calin_meduzu
Va tot laudati amandoi,_yang si bodanelu care sunteti pe primul loc,dar daca va uitati mai bine,eu am urcat de pe locul 50 in etapa a 2-a,pana pe locul 5,dupa 9 etape,si in prima etapa nici nu am participat,ca eram peste voi 2 sa stiti,si inca mai este mult pana la sfarsitul campionatului,asa ca nu va mai laudati,ca o sa va depaseasca si virgil si cataboss,si cine stie,poate si eu... :lol: ![]()
bine bine si vrei o recompensa? ![]()
aasta e... care e mai inspirat sa castige ![]()
@bodanelu
Coreect ! Da' m-as bucura sa nu fie meduza...
@virgil nu credeai in echipa noastra de ai pus 1 la meciul nostru de azi?
@_yang nu prea ai fost inspirat etapa asta ![]()
Am observat si nu numai aici ... ! ![]()
![]()
![]()
nasol daca e vorba si de partea financiara.. eu m-am lasat de sportul asta ![]()
Ultima etapa chiar a fost una destul de previzibila zic eu, doar doua rezulate cred ca erau mai greu de nimerit: victoria craiovei, si egalul CFR-ului, in rest toate erau destul de clare.
Aici am nimerit 7/9 dar din nefericire pentru mine, nu am fost la fel de inspirat si la cele din strainatate...
@virgil nu credeai in echipa noastra de ai pus 1 la meciul nostru de azi?
Cam asa ceva.Am gresit ?
@bodanelu
Nu e weekendul interesant daca nu bagi macar un bilet...
@Virgil
DA !
@_yang pariam pe net, pana am pierdut ceva bani frumosi. m-am lasat!
@Virgil DA!
Eu nu joc sume foarte mari : cam 100000 (vechi) pe weekend asa ca n-are rost sa ma plang... mai ales ca am mai si castigat de cateva ori !
calin_meduzu
motane,parca ziceai ca o sa fie clasamentul la zi,s-a terminat etapa a 10-a,si inca nu a aparut clasamentul,asta-i treaba...? :?
calin_meduzu
si totusi,pe cand un clasament dupa etapa a 10-a?ca se termina si etapa a 11-a,si iarasi vor fi probleme... :x
motaneeeeee te rugam vrem si noi dupa 3 saptamani clasamentul la etapa 10
hai ma cu etapa de cl
ce naiba ma un moderator sa ne vada si pe noi....... sa deschida pagina aia sa pronosticam ca sa zic asa.....
Pandurii - Poli T 1
Gloria - Dinamo 2
National - Craiova 1
Poli Iasi - Rapid 2
Otelul - Steaua 2
Ceahlaul - UTA X
Ce noroc ati avut ca n-am avut acces la un calc ieri...
Sper c-o sa-mi iei in considerare pronosticurile astea ... Daca nu asta e...macar am incercat !
frate yang si eu am lipsa prima etapa.... asta e vorba ta... motane nu crea un precedent.....si te rugam vrem si noi clasamentele Liga 1 etapa 10,11 si 12 poate mai repede.... sa nu uita si de cl... mersi anticipat
bah lumeeeeeeeeeee,am urcat pe locul 2 cu alti 2 participanti.Motane vezi ca nu ai cum sa-l iei in calcul pe _yang,asta e regula,si fa si tu clasamentele alea,ca ai promis ca vor fi la zi...la care zi?te rog eu in numele tuturor sa te tii de promisiune,ca nu se mai poate asa...Oricum sunt foarte bucuros,am urcat pe 2 de pe 50 si ceva,si cu o etapa in minus...VIrgil,ce zici stai si tu o etapa...?
.Si Steaua ne-a dezamagit pe toti azi,cu mare parere de rau,nu se mai poate asa,trebuie luate masuri severe cu toata echipa...
La ritmul in care urci in clasament,ar trebui sa mai stai tu o etapa. ![]()
Poate doua !
calin_meduzu[/color]
daca va rog,imi spuneti si mie de ce mai am inca ban,si nu pot posta nimic pe forum?ca deja au trecut alea 2 zile,si eu tot nu pot face nimic,daca se poate sa imi explicati VIRGIL sau MOTANU D,sa stiu ma mai chinui sa intru cu nicku' calin_meduzu...MULTUMESC