Va rog sa purtati aici toate discutiile pe aceasta tema. Folositi celelalte thread-uri doar pentru a posta pronosticuri, sugestii si reclamatii.
Va rog sa purtati aici toate discutiile pe aceasta tema. Folositi celelalte thread-uri doar pentru a posta pronosticuri, sugestii si reclamatii.
Buna idee...!!! steagro
Si ca sa incepem, ce ziceti, bate UTA in groapa? Ca mie tare imi suna a surpriza meciul asta :twisted: Doar lipsa de experienta (a UT-ei) ma retine sa pun un 2 la meci, am pus 1 x.
Meci de 1,X in opinia mea. 3 argumente:
1. UTA nu are (inca) atitudinea specifica echipelor mari. Asa ca destui jucatori vor juca cu o oarecare teama.
2. Dinamo nu e Rapid ca sa dea la picioare, sa injure si sa ia rosii din nimic. Atat cat pot incearca sa joace fotbal. Cel putin asa arata Dinamo dupa venirea lui Rednic. Ca joaca bine sau rau e alta discutie.
3. Atacul lui Dinamo poate face diferenta in conditiile in care UTA are o aparare naiva. Sa nu uitam ca le-am dat 3 goluri pe gafe imense de aparare.
Meci de 2 solist sau pentru cei mai fricosi X2 dintr-un singur motiv : [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e antrenor la Arad !
@_yang
Singura problema e ca Fiara nu joaca... Oricat de mult i-ar motiva Laca, pana la urma de cei 11 depinde rezultatul...
Eu zic ca i-a motivat destul de bine in meciul cu Rapid deci o poate face si in groapa !
Totusi Dinamo NU E Rapid. Milogii au jucat nervos ca de obicei. Plus ca jocul nu le merge deloc.
Dinamo in schimb va juca altfel cu UTA. Nu vor incepe sa se lamenteze ca altii ca adversarul vrea prea mult victoria.
Punctul slab al lui Dinamo e apararea. Blay e cam haotic, poate sa o comita oricand, iar Moti, Radu Stefan (care-i numele si care-i prenumele lu' asta ?!) si Pulhac mai au de invatat meserie (vezi meciul cu nemtii de la tineret). Daca UTA va sti sa speculeze orice eroare si sa-i preseze pe acestia atunci au sanse mari sa bata Dinamo.
Raman insa la parerea mea ca UTA are destui fotbalisti naivi, lipsiti de experienta, care pot comite erori decisive in astfel de meciuri.
@Motanu D
Ai si tu dreptatea ta... dar nu poti sa-mi spui ca nu speri intr-un rezultat bun in groapa al UT-ei !!!
Cred ca ai vazut pronosticul meu ! :wink:
@Motanu D
Ai si tu dreptatea ta... dar nu poti sa-mi spui ca nu speri intr-un rezultat bun in groapa al UT-ei !!!
Normal ca toti ne dorim sa bata UTA in groapa (la scor :twisted: )... Dar trebuie sa fim cat de cat realisti... :twisted:
PS: daca primul meci s-ar fi jucat la Arad sunt sigura ca dinamii s-ar fi intors de acolo dezamagiti :twisted:
Glumiti desigur.
Cred ca ai vazut pronosticul meu ! :wink:
Nu-l vazusem ... da' acum l-am vazut !
da un concurs cu meciuri din Champions League ? se aude ceva :?
Buna idee ...
da un concurs cu meciuri din Champions League ? se aude ceva :?
Am mai zis, se va face.
Odata cu prima "etapa" din grupe va aparea un thread.
c ziceti de meciu gloria - Craiova ! eu am mers pe x2!!! ...
Meciul asta nu pare foarte in regula. De fapt cand Gloria e implicata te poti astepta la lucruri necurate.
Craiova totusi nu are valoare, asa ca un 1X pare plauzibil.
Fratilor meciul asta se joaca pe sistemul : eu la mine tu la tine ! E 1 solist oricand ... in afara de ultimele etape cand echipa din deplasare are nevoi de puncte !!!
Pana una-alta, Farul tot cu blaturi o tine :twisted: , ba cu noi, ba cu moldovenii...
Trebuia dealtfel sa ma astept, dupa ce au fost acuzati si amendati pe nedrept, infrangerea de azi era mai mult decat previzibila.
clasamentul dupa etala VI?
rezultatele din CL se aduna la cele din Liga I sau se face un concurs separat?
@bodanelu:
1. Pentru CL voi face concurs separat.
2. Rezultatele le postez in scurt timp. Am cateva restante si prea putin timp sa ma ocup si de concurs. Totusi in scurt timp se rezolva.
te inteleg, stiu cum e sa ai restante ![]()
Virgil trisheaza :lol:
calin_meduzu
motane,din cate am calculat eu,ar trebui sa fiu singur pe locul 7,pentru ca 37 + 3 =40,nu 41,asa stiu eu,daca vad eu bine,iar daca am gresit eu imi cer scuze :lol:
S-a rezolvat ![]()