Si Barca are si un lot bun; nu stiu ce se intampla de vreo 2-3 ani
In campionat toate echipele mari pierd mereu puncte cu cele mici.Ni se-ntampla si noua des.Nu e vorba de lot,mai intervine si mafia pariurilor sportive
Barcelona inca nu este la capacitate maxima, dar cred si sper ca Guardiola anul acesta va castiga Primera si a treia CL.![]()
![]()
FC Barcelona Atletico Madrid
4' [1 - 0] R. Marquez
6' [2 - 0] S. Eto'o (pen.)
8' [3 - 0] L. Messi
13' [3 - 1] M. Rodriguez
18' [4 - 1] S. Eto'o
28' [5 - 1] E. Gudjohnsen
73' [6 - 1] T. Henry
Unul dintre cele mai bune meciuri pe care le-am vazut anul asta. Fotbal total, scor de tenis, atmosfera impresionanta.
Messi - speachless.
Barca a jucat fabulos...nu prea ii batem noi pe Atletico,insa cand ii batem,ii macelarim.Messi e mult peste obositu' ala de Ronaldo...
Barca a jucat fabulos...nu prea ii batem noi pe Atletico,insa cand ii batem,ii macelarim.Messi e mult peste obositu' ala de Ronaldo...
Degeaba! Tot Real-ul o sa fie nr. 1 :">.
Mah,tu tii cu Real,cu Inter,cele mai antipatice echipe,mai ramanea sa tii si cu dinamu,si tacamul era complet!
Mah,tu tii cu Real,cu Inter,cele mai antipatice echipe,mai ramanea sa tii si cu dinamu,si tacamul era complet!
Ce nu iti place la Real Madrid?
Tot!Sunt fan Barca...
Tot!Sunt fan Barca...
Te entuziasmezi aiurea dupa meciul asta cand cunosti foarte bine faptul ca in ultimii ani, atletico a fost doar un sparring - partner pt Barcelona.
P.S. Da fair-play-u, unde e fair-play-u?
Messi e mult peste obositu' ala de Ronaldo...
Complet de acord
Dupa mine daca Messi continua la nivelul asta inca vreo 10 ani (foarte greu, nu imposibil) n-o sa mai fie dilema Pélé sau Maradona, pentru ca Leo va fi peste amandoi. Mai ales daca tinem cont si de perioada in care a jucat fiecare.
Tot!Sunt fan Barca...Te entuziasmezi aiurea dupa meciul asta cand cunosti foarte bine faptul ca in ultimii ani, atletico a fost doar un sparring - partner pt Barcelona.
Aici te inseli. Tocmai Atletico a fost o nuca foarte tare pentru Barcelona in ultimii ani. Barça veneau dupa o serie buna de victorii si antipaticii astia de la Atletico incurcau sau chiar bateau.
Nu aveai cum sa nu te entuziasmezi dupa un meci ca ala de aseara. A fost o lectie de fotbal, din toate punctele de vedere.
Dupa mine daca Messi continua la nivelul asta inca vreo 10 ani (foarte greu, nu imposibil) n-o sa mai fie dilema Pélé sau Maradona, pentru ca Leo va fi peste amandoi. Mai ales daca tinem cont si de perioada in care a jucat fiecare.
De cand avea 17 ani am zis,daca pustiu' asta va fi ferit de accidentari,va deveni fara dubiu cel mai bun jucator din lume.Este incredibil felul in care controleaza mingea,nu am m-ai vazut un jucator cu o asemenea abilitate de a manui mingea.Si ma bucur ca incepe sa inscrie,sa-si ia rolul in primire pe care il are acum...de lider al FC Barcelona.E mare lucru sa fii asta la 21 de ani...
A mai remarcat cineva ca din XI-le de start al barcelonei din meciul cu atletico, 7 sunt produsi ai clubului ? Valdés, Piqué, Puyol, Busquets, Xavi, Iniesta si Messi ... asta spune multe despre organizarea si valoarea centrelor de copii si juniori de la ei ...
@Stryker
Si mai sunt Bojan si Jorquera dintre rezerve(desi si Bojan e titular de multe ori)
ma intreb la Steaua cand o sa fie asa ceva , ca jumatate de echipa sa provina de la propria pepiniera , si bineinteles si sa fie de valoare , sa avem rezultate?
A mai remarcat cineva ca din XI-le de start al barcelonei din meciul cu atletico, 7 sunt produsi ai clubului ? Valdés, Piqué, Puyol, Busquets, Xavi, Iniesta si Messi ... asta spune multe despre organizarea si valoarea centrelor de copii si juniori de la ei ...
De fapt, asta spune ca tendinta in fotbalul mondial e sa cumperi juniori extraordinari de talentati pe care sa-i antrenezi. Uita-te la aia 7 si spune-mi cati sunt catalani.
De fapt, asta spune ca tendinta in fotbalul mondial e sa cumperi juniori extraordinari de talentati pe care sa-i antrenezi. Uita-te la aia 7 si spune-mi cati sunt catalani.
4. Din pacate tot Real Madrid va cuceri campionatul, iar in CL nu vor trece de optimi daca vor intalni o echipa italiana.
Da, dar catalanii au un departament de scouting extraordinar de gasesc asemenea talente. Si investesc mult in acesti juniori, gasindu-le locuri de munca pentru parinti sau platind sume destul de mari de bani pentru a-i aconta. Au bagat bani intr-un Messi care avea 1 metru 20 cand l-au luat; i-au platit tratamente de crestere si uite ca acum se vad roadele
De cateva meciuri,le umplem plasa adversarilor.Ce n-as da sa vad o finala Barca-Juve! ![]()
A noua victorie consecutiva, inca un meci spectaculos. Se pare ca Guardiola reuseste sa tina vestiarul unit, lucru confirmat in presa de Messi, Xavi si Bojan.
@DelPiero10
Si s-o castige Barça. :biggrin:
![]()
Sunt impartit aici.Dar fie,2-1 pentru Barca,gol Del Piero pt Juve... ![]()
De cateva meciuri,le umplem plasa adversarilor.Ce n-as da sa vad o finala Barca-Juve!![]()
aici chiar nu stiu cu cine sa tin , dar parca as merge pe juve , de mic simpatizez cu italienii si parca m'ar bucura mai mult o victorie a lor , mai ales ca nu au mai castigat de mult UCL
De cateva meciuri,le umplem plasa adversarilor.Ce n-as da sa vad o finala Barca-Juve!![]()
Juve in finala?:laugh: Ce glume ai in tine