@Za_Best!
Henry a semnat cu Barca... Acum e oficial!
@Za_Best!
Henry a semnat cu Barca... Acum e oficial!
Barca a pierdut un titlu la mustata si totusi si-a dat seama ca trebuie sa se intareasca...pe cand Steaua(sau mai bine zis ciobanul) ramane cu acelasi lot ca si sezonu trecut(aproximativ)...
E o achizitie foarte importanta!Henry e mare,mare de tot ca jucator!Cum Samuel(Eto'o) a anuntat ca nu pleaca,probabil ca Rjkaard va juca in sfarsit cu doi atacanti(Eto'o si Henry),cu Messi pe stanga si Ronnie in dreapta,Deco si Xavi in centru...problemele sunt in aparare,Puyol accidentandu-se grav!Sper sa vina Chivu!Daca nu,Andrade...
amical:Beijing Guoan-FC Barcelona 0:3 (Giovani 7' ,Iniesta 57' ,Ronaldinho 76')
05.08.2007
amical:Yokohama Marinos-FC Barcelona 0:1 (Giovani Dos Santos 75')
07.08.2007
Giovani Dos Santos este acel nou "Messi" din Catalunia?
amical:Mission Hills-FC Barcelona 0:4 (Xavi 21' ,Eto'o 27' ,Henry 35' ,Giovani Dos Santos 69')
11.08.2007
Un nou sezon ne asteapta si cred ca avem prima sansa in a cuceri titlul!Avem o echipa extraordinara,s-au facut transferuri acolo unde trebuia(in aparare+Henry)!Dintre combatante,stiu ca poate surprind,dar eu ii vad tari anul acesta pe Valencia!De la Real a plecat Capello,deci a plecat si bulanul care i-a ocrotit tot sezonul trecut,iar Seviila nu cred ca are forta sa se bata pentru. titlu,mai ales ca e posibil sa plece Alves de la ei...
Barcelona 5 - 0 INTER MILANO Chivu e o "trompeta"
@xmaster:da,Chivu e o trompeta,iar el a ales sa joaca pentru cea mai ''trompeta'' echipa din Italia(campioana de vara)!Putem concluziona ca trompeta la trompeta trage! :biggrin: Ma bucura victoria Barcei,sper sa jucam asa si-n oficiale,nu doar in amicale... ![]()
Chivu e un jucator umflat de presa, ca multi altii de fapt. Cuplul Goian-Tamas la echipa nationala a facut un joc perfect in Olanda, unde nu am primit gol. Daca era Chivu mai era oare acelasi rezultatul?
O noua stea in formare ... Bojan Krkic
... deja pustiul asta a facut mai multe in acest sezon decat anumite "vedete" ale Barcei... impreuna cu Torres, vor face ravagii in 2 ani la nationala Spaniei (sau poate are curaj Aragonez, si-l aduce la CE din 2008).
Deja este in vederile lui Aragones Krkic!Cred ca va fi sigur la Europene! :wink: Spaniolii au avut mereu talente(numa' ca asta numai spaniol, nu este),dar n-au facut nimic la nivel de Nationala...
baieti nici dos santos nu e de neglijat...nu degeaba se zice ca e un viitor Ronaldinho...
@ Del Piero
Intr-adevar ... nu pot sa imi imaginez cum pot sa nu faca nimic la acest nivel, din moment ce au cele mai mari talente ale fotbalului ... Poate la nivel de fundasi, schioapata (numai Casillas, S.Ramos si Puyol fiind stalpi) ... insa un mijloc uimitor cu : Fabregas, Iniesta, Xavi, X.Alonso, Joaquin sau chiar Riera (unu jucator care mie imi place foarte mult)... ca sa nu zic nimic de atac : Torres, Villa, Krkic, Reyes, L.Garcia sau mari jucatori care au fost in trecut: Raul*, Morientes*, Canizares* ... sau Hierro (numai cei care imi vin acum in minte) ... poate inca sunt in cautarea antrenorului perfect, ca la nivel de jucatori ... cred ca sunt peste orice alta nationala .
@ Raulredblue
Despre Dos Santos se aude ca va parasi Barca ... cere o marire de salariu insistent (un lucru care pentru moment nu il merita actualmente).
aa..nu stiam...mc pentru informare alexynho..
Guardiola, noul antrenor al Barcelonei !
Imi place Barcelona jocul lor echipa echipamentu mai tot. Barcelona6-0 Valencia ce meci ![]()
Insa iubirea mea e Steaua
Mai aproape de realitate ar fi Real 4-1 Barca. Parerea mea e ca Barca devine Real perioada 2004/2006, chiar daca fac investitii in randul tinerilor. Ma intreb cat se injura finantatorii Barcei cand au refuzat ofertele pentru Ronaldinho, Eto'o, Deco... vreo 200 de milioane de $.. si acum daca primesc 40 de ei.. este vis
. Sper doar sa nu aiba Messi soarta lui Ronnie.. de la statutul de vedeta echipei, la cel de "terminat" (cum am mai zis, mingicarii au viata scurta in fotbal).
Messi nu este la fel ca Ronnie!Ma refer la caracter!Pe Ronnie l-au innebunit banii,femeile,discotecile...Messi nu e genul asta!Alta e temerea mea in leg cu el:accidentarile prea dese...
BaRcA ESTE O ECHIPA Extraordinara o echipa foarte buna pe ofensiva si pe defensiva au niste jucatori superi (thiery Henry ...leo Messi...et'o....gudwlionsan sau cum naiba se scrie) ![]()
eto'o si gudjohnsen ![]()
multumesc Marius ![]()
![]()
Iar isi bat astia joc de campionatul spaniol, Numancia 1-0 Barcelona, SuperDepor 2-1 Real Madrid. Ole!
O gluma proasta jocul Barcei la Numancia!Bine ca luat-o si Realul...