FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Barcelona

«123445»
armanovici15.10.2006 10:54

Ba nu le tinem pumnii deloc...daca s-ar putea as vrea un 4-1 in meciul Chelsea-Barcelona...scurt si la obiect.Nici nu sunt pretentios asa?

Musetel Barca :evil:

puyol15.10.2006 11:16

sa stiti ca barça nu e chiar mare echipa acuma. joaca destul de slab. ma rog, asa a inceput si anul trecut. iar despre conducere : atata timp cat nu-i lasa pe boixos nois sa intre, sunt niste prosti. sa va uitati la un meci al barçei, si in afara de un oooooooo mai prelungit si de imnul barçei care se canta deabea de prin minutul 50-60 nu prea auzi nimic. si inca o chestie care nu-mi place la barça : sunt 3 jucatori care fac legea acolo , si anume deco, etoo si Ronaldinho. barça fara oricare 2 din astia trei nu e decat o echipa de locurile 6-7

***alex***16.10.2006 12:07

Cu Hilario in poarta o sa fie 1-4 :twisted:

armanovici18.10.2006 21:20

Barca putea pleca cu cel putin 3 goluri luate...Pacat ca s-au jucat englezii cu ocaziile.

Barca a avut o singura ocazie adevarata de gol in 90 de minute si se adevereste ca 11 contra 11 Barca nu poate pune probleme lui Chelsea!

Alessandro19.10.2006 13:37

Nu vreau sa ma cert cu tine...dar ai vazut cumva alt meci?Trei goluri? :roll: Suntem totusi campioana Europei,voi o simpla echipa eliminata din optimi...cu Eto'o in teren,Chelsea nu invingea in veci!Ma mir ca nu am mai vazut un nou episod din ''Stamford Beach''!Echipa mica,antrenor de nimic...asta e Chelsea!

P.S. Ne vedem pe Camp Nou! :twisted:

armanovici20.10.2006 18:30

Poate sunt putin obiectiv, dar ocaziile lui Drogba,Essien,Sehvchenko plus bonus bara lui Robben ti-au dat fiori nu?

Putea fi lejer 3-0 prin minutul 60 la fel cum putea fi 1-1 dar nu ar fi fost corect deloc sa fie egal..Nu neaga nimeni ca Etoo este un mare fotbalist iar Barcelona nu este la fel fara el in teren dar parca mai nasol arata Chelsea in 10 ca si Barca fara Etoo si in 11 oameni...Si de la Chelsea lipsea Cech, Joe Cole, jucatori exponentiali pentru Chelsea la fel cum a lipsit Essien in dubla din optimile sez trecut.

Ar fi fair-play sa recunosti ca Chelsea a fost peste Barcelona la toate capitolele mai putin posesie si tehnica...si asta s-a vazut pe tabela, toata lumea a recunoscut asta.

E greu sa opreasca cineva Chelsea sezonul asta(da echipa care a eliminat Barca acum 2 sezoane cu tot cu Etoo si Ronaldinho)

armanovici20.10.2006 18:33

Privind acest meci am avut senzatia ca Barcelona nu a putut mai mult sa joace, nu pentru ca nu a vrut ci pentru ca nu a fost lasata…Am vazut pase geniale printre 2 aparatori adversi, am vazut faze spectacol, Barca a avut o posesie zdrobitoare dar totul se naruia in fata careului de 16 m a lui Chelsea unde aparea intotdeauna nu 1 om la dublaj ci 2 sau chiar 3 cu intrari kamikaze…iar cand Chelsea recupera mingea pe atacul spaniolilor, era aproape de fiecare data ocazie mare de gol.

Asta e Chelsea care se apropie de ce vrea Mourinho, malefica si neiertatoare…din pacate a jucat la 60% din potential, altfel era 3-0 in min 60 si poate vedeam o alta Barcelona spre final si un spectacol de genul acelui 4-2 cand catalanii au jucat de "frica umilintei"

Se adevereste ca e greu ca Barcelona sa invinga Chelsea 11 contra 11.

Si sunt convins ca in retur Chelsea nu pierde, si la cata "ura" are Mourinho pe catalani nu as exclude o victorie pe Nou Camp.

VOM VEDEA

Alessandro20.10.2006 18:43

Ramane de vazut...meciul de pe Camp Nou va fi foarte interesant!Schimband putin subiectul,amintesc ca ''El Clasico'' Real-BARCA va fi transmis in direct de catre B1TV,duminica, de la ora 22!Pentru mine(si cred,si pentru suporterii adevarat ai echipei catalane) este cel mai important meci al sezonului!O victorie ar fi extraordinara,ne-am distanta astfel la 8 p de Real! :)

cristian01420.10.2006 21:05

Multa bafta Barca ! Sa fie 4-1.

Alessandro20.10.2006 21:38

O,ar fi super! :P Totusi,orice vicorie,indiferent de scor,e pretioasa,mai ales impotriva lui Real... :wink:

cristian01420.10.2006 21:44

Pai nu suntem noi frati de tricouri cu Barca ? :lol: Sa ne razbune.

armanovici21.10.2006 10:54

Suntem frati de cruce si dulceata cu Realul...Dulceata de prune!

Hai Realul!

meshteroo21.10.2006 11:33

Azi voi tine cu Realul...desi am fost fan Barca :) ...nu mai tine cu catalanii deoarece sunt prea multe vedete acolo. Momentan, Real Madrid este echipa mai modesta. :)

Alessandro21.10.2006 19:49

''Am fost fan Barca...''"!Nu te poti numi fan Barca doar pentru ca ai tinut o perioada cu ei!Eu am tinut cu BARCA si cand era la 2 p de retrogradare... :wink:

meshteroo22.10.2006 07:47

Tu chiar esti un suporter infocat al Barcei... :)

DTP-Ludacris22.10.2006 10:21

De data asta vreau sa bata Realul pentru ca Barca si Dinho numai joaca nimic ! ... sa le dea si lor 4-1 ! :)

Alessandro22.10.2006 10:38

4-1? :lol: Dar ce,Barca nu mai joaca? :lol: Iar Barca nu sta in Ronaldinho...

just_dany_raku04.11.2006 23:45

in primul rand Forza Steaua !!!!!!!!si dupa aceea Forza Barcelona,intradevar este cea mai adevarata echipa din europa si nu numai,m-as bucura daca ar castiga Champions League si anul acesta dar cred ca o sa castige lyonul,in fine........

c.ronaldo1716.12.2006 15:53

Barca-Liverpool este de departe cel mai tare meci din UCL din aceasta Faza.

costinsteaua19.03.2007 10:46

sunt multe coincidente intre Steaua si barsa.amandoua echipele poarta echipament ros-albastru, sunt si in clasament pe locul 2,fiecare echipa are un jucator bun SCUND(la Steaua Elton si la barsa Messi)si cred ca mai sunt asemanari intre cele doua echipe,Steaua si Barcelona.probabil ca stiti ca Barcelona a fost eliminata in 8-imile cupei U.E.F.A. Champions Legue de Liverpool(Anglia)cu scorul de 2-1 in tur acasa la barsa si in retur a fost batuta Liverpool cu scorul de 1-0 pentru barsa.

Alessandro19.03.2007 17:36
@ConstinSteaua:Barca este lider in campionatul Spaniei...si are sanse mari sa cucereasca titlul pentru a treia oara consecutiv! :wink:
Raul198819.03.2007 19:56

eu nu pot sa suport barca :( dar nu stiu dece :D ii urasc :D poate ca eu sunt fan de Real Madrid :D numa asta pot sa imi inchipui

:roll:

forza Steaua ,real,Chelsea ,bremen ,liverpol si uta :lol: steagcruce2

El Nino_919.03.2007 20:07

@Raul1988

inter, juve, bayern, man utd, porto, Lyon, OM, fiorentina, parma...... :twisted: :twisted:

Raul198819.03.2007 20:37

El Nino_9

cel mai mult tin cu Steaua

dupa acea vine Real Madrid

la alealalte echipe mai vad si eu cind si cind un joc

dar cu Steaua si cu Real Madrid tin eu decat am 4 ami sau asa ceva :lol: prost ii ca eu nu locuesc in Romania si nu pot sa ma duc la meciuri eu am vazut anul trecut meciul uta contra Steaua 0 3 asta a fost prima data cand am vazut jucatori live pot sa zic ca a fost calumea problema a fost ca o ora inaintea meciului a inceput sa ploaie si eu nu am avut nimic gros pa mine

boa ce frig ma fost

eu am crezut ca inghet :lol: :D steagcruce2

am uitat sa zic ca si mie imi place de florentina :lol: :D

axl2319.03.2007 20:42

hi hi, raul, esti belea mai baiatule.

«123445»