ai dreptate Vaslui nu scapa fara 3 sau 4 goluri![]()
Steaua - standard 2-0 goluri Dica & Iacob
spre cl steagcruce2 dica10
![]()
canta maria scooter de 2 ori la meciul cu standard
CARE Iacob???????????
ai dreptate Vaslui nu scapa fara 3 sau 4 goluri![]()
Steaua - standard 2-0 goluri Dica & Iacob
spre cl steagcruce2 dica10
![]()
canta maria scooter de 2 ori la meciul cu standard
CARE Iacob???????????
Potrivit site-ului oficial, ora de inceput a partidei Steaua-Vaslui, contand pentru etapa a 4-a a Ligii I, s-a modificat. Astfel, meciul programat initial sa inceapa sambata la ora 19, va incepe la ora 20. Partida va fi condusa de Lucian Dan la centru, asistat de Zoltan Szekely si Traian Marchis.
Cred ca va fi cel putin 2-0 pt Steaua. Mie imi e teama de Carlos, care desi scoate multe suturi periculoase pe poarta fara emotii, se arunca destul de tarziu la cele indepartate...Ori ezita, ori nu le vede bine...habar-n-am.
Meciul cu vasluiul e destul de important pentru ca tre sa jucam bine, sa invingem destul de usor si jucatorii sa prinda elan si un moral bun pentru meciul cu standard! Pe ei pe mama lor
[/img]
Cred ca Steaua va castiga destul de usor cu Vasluiul. Important e ca baietii sa dea tot ce au mai bun miercuri.
multescu a zis ca vasluiu poa' sa scoata 1 pct in Bucuresti, lucru care e f greu dereazlizat, da' dupa ce'am vazut faru-Urziceni in fotbal orice e posibil, crek batem la 2 goluri!!!
steaua_ro spre cl spre cl steaua_ro
Da doamne sa nu se accidenteze nimeni !! De se accidenteaza inca cineva vom avea probleme cu standard
.
Am inceput cu gandul la Standard, dar ca o echipa mare ne-am revenit. Imi pare rau de Badea, a facut 2 faulturi stupide si astfel in meciul cu Farul, vom juca cu Dica si Oprita.
Bravo Carlos pentru reflexul de mare portar din a doua repriza!
Totul e bine cand se sfarseste cu bine.Dupa un inceput apatic,Steaua continua cum era mai rau si in minutul 22 primeste gol.0 - 1 si gandurile ne fug spre acel 2 - 2 din sezonul trecut.
Steaua incepe sa ia jocul in serios si ataca,ataca,ataca.Presiunea asupra portii vasluiene este evidenta,dar apararea acestora in frunte cu portarul Haisan,respinge totul.
Nemultumirea si emotiile celor din tribune iau sfarsit odata cu golul lui Badea din min.45+2.Steaua - Vaslui 1 - 1.
Dupa pauza Steaua continua asaltul spre poarta lui Haisan si in minutul 50,Cristocea obtine primul penalty.Executa Dica si ros albatrii conduc pentru prima data in acest meci : 2 - 1.
La scurt timp dupa golul 2,Badea primeste al doilea galben si este eliminat.
In minutul 67,acelasi Cristocea,este faultat in pozitie de 1 la 1 cu portarul,iar arbitrul dicteaza penalty si scoate doar cartonasul galben din buzunar.
Cu aceeasi maiestrie ca si la primul gol,"Di Canio" pecetluieste scorul final : 3 - 1.
Remarc in mod special pe Carlos,Cristocea si Dica.
Cu aceste 3 puncte Steaua o devanseaza,cel putin pana maine seara pe Dinamo,trecand pe locul 2 al clasamentului.
Nemultumirea si emotiile celor din tribune iau sfarsit odata cu golul lui Badea din min.92.Steaua - Vaslui 1 - 1.
Vroia sa zica 45+2 ![]()
A fost un inceput cu emotii,dar baietii au stiut cand sa apese pe acceleratie,si am castigat fara probleme.
Remarc si eu in mod deosebit trei oameni,care nu trebuie sa lipseasca de pe teren miercuri :Dica,Cristocea si Badea.
dica10 spre cl steagcruce2
Pai da... minutul 92! Meciul nu a inceput la 7? :lol:
Sa dea Badea un gol in minutul 92 in meciul Cu Standard si e perfect. 1-0 vreau, nu mai mult.
Cristocea FOR PRESIDENT!
Am inceput prost si pt ca jucatorii nu s-au concentrat. Se gandeau la meciul de joi. Cand au vazut ca se ingroase gluma au inceput sa munceasca. E a 2 a oara in acest sezon cand intoarcem un rezultat. E clar ca baietii sunt mai puternici mental decat in trecut cand greu reuseam asa ceva.
@ gone noi jucam miercuri ora 20:30 daca ai uitat ... joi joaca doar looserii ![]()
Ora tarzie o fi de vina.
Nu uita ca si noi am jucat joia anul trecut. Anul asta sper sa jucam numai marti si miercuri seara.
Sa dea Badea un gol in minutul 92 in meciul Cu Standard si e perfect. 1-0 vreau, nu mai mult.
eu vreau 0-0 sau 1-1.Nu ma intereseaza scorul doar CALIFICAREA IN UEFA Champions League.
Forza Steaua Forza Steaua
[/color]
steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2
steag2 steag2 steag2 steag2
Remarc in mod special pe Carlos,Cristocea si Dica.
Nu stiu cu ce te-o impresionat Dica care numa a batut penaltiurile mai mult a fost invizibil tot jocul ...
Cu ce m-a impresionat Dica ? Simplu. Cu executiile perfecte ale celor 2 penalty-uri.Care au insemnat tot atatea goluri.
@darkalex
daca imi aduc aminte bine acum un sezon sau 2 Totti
rata penalty dupa penalty gandeste`te ce ar fi insemnat sa rateze cele doua penaltyuri...eu unu nici nu vreau sa imi imaginez :roll:
De regula in ziua de azi nu se rateaza penaltiuri da oricum Bravo Dica sa fi golgheterul ligii 1 si sa nu te dea Becali BAFTA in continuare sa dai gol cu standard
.
Cu un penalty ratat s-a pierdut un campionat mondial.Trezeguet stie de ce.
valoarea lu' Dica nu se pune la indoiala si-n meciu asta a jucat f bine a dat pase bune a dem de multe ori !
sper s'o tina tot asa si sa dea gol si cu standard si sa trecem si bineinteles sa continue cu executiile care au devenit marca inregistrata!!!
tre sa-i remarc pe Cristocea si pe Carlos pt parada buna cand putea fi 2-2!
in acelasi timp ma bucur pt Badea ca a reusit primu' gol!
Doamne'ajuta miercuri!!!!!