Vasluiu e o echipa mult mai slaba ca anul trecut, nu avem cum sa ne incurcam cu echipa asta, dupa parerea mea e prima care va retrograda
Craiova va retrograda prima!!! Asta e clar...
Vasluiu e o echipa mult mai slaba ca anul trecut, nu avem cum sa ne incurcam cu echipa asta, dupa parerea mea e prima care va retrograda
Craiova va retrograda prima!!! Asta e clar...
aici te contrazic 8) vedem la final.... pariu pe ce vrei tu!!!!!!
sunt curios sa vad daca in meciul cu Vaslui noiile achizitii merita sa fie la Steaua. Sa`i vedem in actiune si sper sa`i bage pe unii dintre ei Oli. Ii batem cu rezervele sigur. Miercuri pe stadion sa urlaaaaaaaam!!!
Nu se pune problema ca Steaua sa piarda acest meci, singurul lucru de care mi-e frica este sa nu cumva sa se mai accidenteze vreun jucator. Pentru ca din pacate, iata, Goian nu va putea juca in meciul retur cu Standard.
Forza Steaua!
![]()
![]()
![]()
esti sigura sau te iei dupa presa andreea???
Vasluiu aceasta echipa dupa parerea mea nu prea are ce cauta in Liga I. victoria din campionatu trecut a fost foarte clara.... 8) asa ca cel putin 3-0 nar cum sa nu fie!!!
steagcruce2
Cum a mai zis cineva crek e prima echipa care va retrograda anul` asta. Asa ca SPRE UEFA CHAMPIONS LEGUE spre cl sprecl2
cred ca Vaslui nu va fi un meci greu.... am putea sa incercam debutul lui Panait, Ochirosii( ca titular), si altzi.... in Liga 1,,,, cred ca le vom da un 0-4 ca anul trecut
Meciul pe care Steaua il va disputa impotriva echipei FC Vaslui va fi arbitrat de Lucian Dan. Asistentii sai sunt Zoltan Szekely, Traian Marchiş si Teodor Craciunescu.
sursa: gsp
sper sa nu fie erori de arbitraj si daca totusi vor fi ele sa nu fie majore! oricum daca le dam 3-4 nu mai conteaza o greseala de arbitraj!
spre cl steaua_ro dica10 steagsimplu steagsahmic steag1 steagcruce2
spre24 ![]()
sprecl2 steagro
Normal ..Steaua-Vaslui 4-0 .. ![]()
esti sigura sau te iei dupa presa andreea???
Sigur ca din presa am aflat, insa dc iar e o strategie a Stelei eu m-as bucura extraordinar de mult. Pentru ca eventuala lipsa a lui Goian de pe teren ne-ar ingreuna situatia pt meciul cu Standard.
Goian joaca cu Standard
Goian joaca cu Standard
Stiam..Da' care e legatura cu Vaslui?De ce nu postezi unde trebuie?
@Ana-Maria
A raspuns postului anterior... vezi legatura? :twisted:
@Ana-Maria
A raspuns postului anterior... vezi legatura? :twisted:
Am vazut,intr-un final. N-am vrut sa fiu rautacioasa cu el,da' multi posteaza si deschid posturi aiurea.. Scuze,scuze... :wink:
Off topic:
@Ana-Maria
Vezi ca si tu tocmai ai incalcat regulamentul :lol:
ON TOPIC: Sper sa ii vad titulari in meciul asta pe Saban si Ochirosii. Daca nu acum, atunci cand? :roll:
Si as prefera sa nu joace Dica...
OFF TOPIC: Regulile sunt facute pentru a fi incalcate... ![]()
ON TOPIC: Nicio emotie,insa sa nu spargem norma de goluri,ca na,tre' sa pastram cateva si pentru Standard :lol:
Ba emotii exista. Cine credea ca intr-un meci aparent banal se va rupe Iacob?
Parca nici eu n-as vrea sa-l vad pe Dica in teren..
cine stie cat e biletul la peluza cu Vaslui ?
--------------------Cernea---------------
Saban------Baciu-----------Panait----Nesu
--------------------Lovin----------------
------------------Cristocea--------------
Nicolita-------------------------Ochirosii
-----------Badea-----------Oprita---------
Si in felul acesta ii batem cu 3-0 :twisted: 8)
..sper sa joace si Ochirosii.are nevoie de meciuri usoare pentru a capata incredere si experienta,ca apoi sa faca fata meciurilor cu miza ![]()
batem!!..si iar batem!!
Nici nu ma gandesc la meciul asta nu are rost 2-0 la pauza!!Gandurile mele sunt pentru 23 august. Suntem singura echipa care meritam UCL . FORZA Steaua
off: Cum pot sa pun avatar ,sa ma ajute cineva !!
MULTUMESC!
ai dreptate Vaslui nu scapa fara 3 sau 4 goluri ![]()
Steaua - standard 2-0 goluri Dica & Iacob
spre cl steagcruce2 dica10 ![]()
canta maria scooter de 2 ori la meciul cu standard ![]()
@ady frate pe ce lume traiesti?
Vineri 18 august 2006, incepand cu ora 10, FC Steaua va pune in vanzare biletele pentru partida cu FC Vaslui. Tichetele vor putea fi achizitionate de la casele stadionului Steaua si de la casele stadionului National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".
Program caselor de bilete este urmatorul:
Vineri 18 august
Stadionul Steaua
10.00 – 18.00
Stadionul National
11.00 – 18.00
Sambata 19 august
Stadionul Steaua
10.00 – 16.00
Stadionul National
11.00 – 19.00
Preturi bilete: