FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Vaslui 3 - 1 (1 - 1)

«1234»
Virgil13.08.2006 19:15

Etapa a IV-a le aduce ca adversara campionilor României,pe FC Vaslui.

FC Vaslui,o echipa mult slabita fata de anul trecut,datorita plecarii finantatorului Adrian Porumboiu,a antrenorului Mircea Rednic si a unor jucatori,printre care V.Badea si Panait aflati la noi,a acumulat in primele 3 etape un singur punct,a marcat 3 goluri si a primit 8.

E cat se poate de clar ca problema invingatoarei nu se poate pune;ramane doar de vazut daca Steaua isi va depasi norma de 3 goluri,servita pana acum craiovenilor si aradenilor.

Faptul ca vom juca in compania unei echipe net inferioara,prezinta avantajul ca jucatorii nostri nu vor depune prea mare efort cu 4 zile inainte de meciul hotarator cu Standard in Q3,ba mai mult decat atat,putem folosi rezervele.

Credem asadar intr-o victorie lejera,in urma careia sa adaugam inca 3 puncte zestrei de 7 puncte stranse pana acum.

Steaua

uZy | @nDr3i13.08.2006 19:56

castiga Steaua 100%

***alex***13.08.2006 19:57

Un meci pe care putem sa-l abordam cu cateva rezerve, Cernea, Baciu, Panait, Saban, Ochirosii, Badea...

Nu-mi fac probleme, sigur vom castiga!

sorin_77713.08.2006 20:23

Steaua nu are rezerve, cine intra se cheama a fi titular... Cu Vaslui vreau sa vad echipa fara Dica cum se misca! Se mai misca oare? Vreau sa vad cat conteaza Dica pentru noi...

Cernea

Saban - Ghionea - Baciu - Nesu

Nicolita - Lovin - Cristocea - Bostina

Badea - Ochirosii

Cred ca 2-0 va fi scorul, 2-0 pentru Steaua!

awp_kent13.08.2006 20:52

Bate Steaua!Vreau sa il vad pe Saban in actiune..

Forza!! :twisted: :twisted:

spre 24 steagcruce2 steag2 fularsteau2 fular-campionii

weeezer_2013.08.2006 21:09

5-0 Steaua.

I.N.Money13.08.2006 21:30

Merg pe un 2-0 ,echipa din Vaslui se afla intr-o situatie deloc roza si cu greu zic eu poate evita retrogradarea.

Nu cred ca Steaua o sa forteze prea mult in acest meci.

Melku13.08.2006 21:59

Sincer si eu as vrea sa vad cum se descurca echipa fara Dica si chiar ar trebui menajat in meciul cu Vaslui pentru ca Dica e unul din cei mai folositi jucatori si sper sa intre Badea titular sa inscrie odata, merita.

cristian01413.08.2006 21:59

3-0 ! Vreau sa jucam fara Goian, Dica si eventual Nicolita. Nu mai vreau sa se intample ca astazi la Arad, cand Goian a avut o ciocnire in careu cu un adversar si a fost inlocuit fiind accidentat la spate. Sper sa nu fie ceva grav, sa-si revina pentru ca fara cuplul central Ghionea, Goian, fara Radoi si Iacob, Steaua nu mai e Steaua. In ultimii 2 ani defensiva a contat cel mai mult dintre compartimentele echipei si fara Goian, Ghionea, Radoi si cu Ogararu la Ajax nu vad cum ne-am putea califica in UCL.

Bafta baieti !

^Cody14.08.2006 08:23

Nu stiu de ce, dar de fiecare data cand intra mingea in careul nostru, sau e prin apropriere, am emotii.... la fel si ieri, la UTA.... Oare nu ne permitem alt portar? Forza Steaua!! forzateaua

ktalyn14.08.2006 10:06

eu kiar nu am emotii in privintza lu Carlos mai ales cand degajeaza-cel mai bun la degajari- lucru de care nu eram multumit pe vremea lu M.Tudor

Cred ca Oli va juca cu Panait in locu' lu Ghionea pt ca s-ar putea sa'l bage cu s.liege poate kiar titular daca cumva Doamne fereste nu se reface Goian!

Dan_BKL14.08.2006 10:22

meciul cu vasluiul trebuie castigat neaparat.nu avem voie s-a facem vreo gafa in aceasta etapa deoarece Dinamo are sanse mari s-a nu castige acasa cu Poli asa ca am putea fi la egalitate de puncte cu ei sau poate cu 1pct in fata daca Dinamo va pierde.

ktalyn14.08.2006 10:29

de castigat castigam sigur pan' la urma crek tot 3 le dam si astora 8)

Alessandro14.08.2006 10:39

Meci usor, in principiu...ar fi frumos sa vedem mai multe rezerve pe gazon...iar unii dintre titulari sa fie menajati(Dica,Goian s.a.)

alex4steaua14.08.2006 10:43

Sper sa foloseasca cat mai multe rezerve pentru ca este un meci destul de usor eu zic 0-2 pt Steaua cu rezervele . Oricum important este sa fie odihniti Goian (daca se reface) folosit Panait ( de nu se reface Goian) odihniti Dica , Nicolita si de se mai pot altii ...

ully14.08.2006 11:25

hai să fim serioşi vasluiu e o echipă slabă rău de tot cel puţin pt Steaua e!!! fularsteaua2 e logic, normal şi firesc să-i bată!!! :lol: nu-i asta problema :wink: ci meciul cu standar dar yo-s optimistă :D şi cred c-o să-i bată pt că Steaua face minuni exact atunci când te aştepţi mai puţin!!!! am încredere că-i bate!!!! spre cl steagcruce2 steag2 forzateaua

Grinch14.08.2006 11:51

Eu zic ca ar fi bine ca Oli sa il lase si pe Ghionea pe banca pentru ca el nu joaca cu belgienii . Dica ar trebui si el rezerva pentru ca echipa sa mai joace si fara el in rest nu vad de ce nu ar intra toti sambata cu FC Vaslui . Nu poate fi vorba de oboseala e inceput de sezon . FORZA Steaua !

ktalyn14.08.2006 12:14

snt de acord cu tine aici, cu vasluiu ar trebui bagat Panait care are sanse mari sa joace cu belgienii si n-are jocuri in picioare.

dica10 steagcruce2 steaua_ro spre cl

sorin_77714.08.2006 13:14
..... Nu poate fi vorba de oboseala e inceput de sezon . FORZA Steaua !

Corect,

si la felul cum roteste Oli jucatorii la fiecare meci eu cred ca nu este vorba de oboseala, mai este si inceput de sezon, ideea este sa ii tina in priza pe toti... Acum ne lovim de acest aspect. Cred ca Dica trebuie menajat... NEAPARAT!!!!

IL_Diablo14.08.2006 13:27

Ii batem fara drept de apel. Mi-ar placea sa marcheze Badea, Saban si Ochirosii. 3-0 pt campioni! Spre C.L.! steagcruce2 steagsahmic

sorin_77714.08.2006 13:28

Toti 3 ar avea sanse de reusita cu Vaslui... Ar putea marca cei trei asa cum zici tu... :)

Grinch14.08.2006 13:47

Anul trecut Vaslui era o echipa la fel de penibila ca si acum...cel putin asa o catalogam noi si a fost 2-2 . In fotbal nu se stie , ideea e sa luam cele 3 puncte si sa incercam sa nu luam gol cu cei 2 fundasi centrali care cred eu ca o sa intre pe teren Baciu si Panait .

Memelu14.08.2006 14:10

Meci f. greu.

Apropos, la Constanta cind aveti, ca si Farul, ca si UTA, a cistigat lejer la Vaslui?

ktalyn14.08.2006 18:25

Vasluiu e o echipa mult mai slaba ca anul trecut, nu avem cum sa ne incurcam cu echipa asta, dupa parerea mea e prima care va retrograda!

steaua_ro steagcruce2 spre24 steagro steag2 steagsahmic

ztucin14.08.2006 19:02

Nici nu ma gandesc la meciul asta nu are rost 2-0 la pauza!!

Gandurile mele sunt pentru 23 august. Suntem singura echipa care meritam UCL . FORZA Steaua

off: Cum pot sa pun avatar ,sa ma ajute cineva !!

MULTUMESC!

«1234»