MM ne baga in seama doar daca e in conflict cu GSP.In rest cred ca se uita doar asa de divertisment.
MM ne baga in seama doar daca e in conflict cu GSP.In rest cred ca se uita doar asa de divertisment.
Eu cred ca aici gresesti...Iti spun eu sigur... :wink:
@ sorin_777nu uita ce goluri a luat Carlos in toate meciurile care le-a jucat...si Cernea si Carlos sunt penali, iti place mai mult de Carlos ca are un aer asa de macho ?chiar nu recunosti ca avem nevoie de portar urgent?
Cred ca deja aberezi... Cum poti sa ma intrebi una ca asta. Daca purtai o discutie cu o fata mai intelegeam sa o intrebi asta, dar am 29 de ani si am jucat si eu o perioada fotbal, de la 17 la 20 de ani la nivelul diviziei C (cred ca sunt multi ca mine care au lasat fotbalul pentru o facultate)... cred ca ma pricep cat de cat la fotbal... Si eu am recunoscut ca Steaua nu are un portar de nivelul ei. Este pacat, este nevoie urgenta de unul dar NU VA VENI NIMENI ATATA TIMP CAT VA FI Carlos LA NOI. Si pentru Carlos iti dai seama dar nu mai sunt oferte, pentru ca cei drept au fost si din Spania chiar.
PS: imi place foarte mult de Curca, iar dupa meciul Farului de la Rapid, cand practic Curca ne-a facut campioni se vehicula ca vine in Ghencea, dar nu a fost sa fie... Am regretat mult timp ca pana la urma a fost doar o gluma proasta aceea stire.
la primul gol n-a fost greseala lui Carlos. priviti reluarea, Lovin a sarit si s-a ferit de minge, plus ca executia a fost foarte buna.
la al doilea cred ca putea apara, sutul a fost slab, chiar daca a fost cu pamantul, a plonjat prea tarziu, asa cum face de obicei.
lol...ai si tu dreptate dar sunt nervos pt ca ar exista variante dar nu le vede nimeni...
Incepi sa iti revi...o intrebare, portarul lui Standard unde era la golurile noastre??? primul gol e din acelasi unghi cu golul lui Rapalici...al 2lea gol e ca cel din meciul cu dinamoo a lui Crisocea...oare numai Carlos gafeaza???Imi aduc aminte de un meci Barça-Milan, cu Rivaldo in mare forma, a dat 2 goluri in acelasi loc din 2 lovituri libere la fel ca cea executata de Rapalici...nu mai stiu cine era in poarta la Milan...
Era legendarul Sebastiano Rossi,daca te referi la acel meci cand a fost 3-3.
Barca il avea pe Dutruel in poarta,un fel de Moss al zilelor noastre,stiu ca luase niste goluri de tot rasul.
e clar ...20 de oameni dp situ asta poarta ochelari, altfel nu-mi explic dupa tot ce ne-a facut acest carlitos cum puteti sa mai aveti incredere in el
Si un om are la avatar sigla Ultras si din cate am vazut pana acum nu faci parte din nici o grupare!
Esti disperat de aseara o ti intr-una : Carlos afara, aveti incredere in Carlos?, sa vina Curca, Hamu, Tudor! Esti cumva Razvan Ioan boanchis sau ruda cu el?? Numai ala abereaza mai mult ca tine!! Esti mare antrenor cumva sau un mare portar? Du-te si ia-ti licenta sau propune-te la Steaua!
Maine ne trezim ca organizezi miting si poimaine te duci si ii dai una in cap lui Carlos!
Forza Carlos!!!
n-ai nici o treaba cu fenomenu, am deschis un thread despre valoarea lui Carlos , despre ce-ai vrea sa vorbesc aici? despre chilotii sau ce freza si-a mai facut nush ce jucator? daca eram eu singurul care ar fi crezut as fi inteles si m-as fi dus la culcare dar uita-te la rezultatul pollu-lui si mai vb-im dupa aia...
In primul rand nu esti prieten cu mine!
Consider ca portarul nostru Carlos poate fi criticat, dar nu jignit!
Mai copii puteti sa va certati asa pana poimarti ca tot nu rezolvati nimic.
Rossoblu, e clar, tu nu-l suferi pe Carlos, ti-ai pus la semnatura miniprofilul lui Curca in semn de protest, te-am inteles!
Ce nu pricep e ca nu poti tolera alte pareri.
Sunt suporteri care-l vor retrogradat sau spanzurat (din care se pare ca faci parte), altii care-l sustin vehement si nu-i recunosc nici o gafa si restul care stiu ca e mediocru dar nu-i dau in cap, pastrand un anumit nivel de incredere.
***alex*** are dreptate, las-o mai moale ca oricum nu vei reusi sa-i faci pe toti sa gandeasca ca tine.
Pastrati-va energia pana pe 23, atunci vom avea ce discuta indiferent de rezultat.