FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Are Carlos valoare de Steaua?

«1234»
Rossoblu09.08.2006 20:56

a gresit la meciul cu rapid din Cupa UEFA, la toate cele 4 goluri ale lui Boro, la ambele goluri din campionat cu rapid, la ambele goluri cu standard nu mai suport oricat as fi vrut sa-i iau apararea nu-l mai suport, ne ingroapa de vii, daca conducerea asta nu face nimic am putea protesta noi, isi bate pur si simplu joc de noi acest portughez...

horse3709.08.2006 20:59

cred ca au fost goluri imparabile. sa-l vedem si in meciul de la Bucuresti.

hai Carlos, arata ce poti!

Motanu D09.08.2006 21:00

Nu, in momentul de fata nu are ! Dincolo de jocul jalnic prestat de Nesu, Banel si Oprita Carlos a fost ridicol azi. Nu stiu daca cele 2 goluri erau parabile, nu sustin asta, dar modul in care a reactionat la goluri e demn de un portar de la "Onoare" .

Altfel, acum ceva timp am deschis un topic asemanator in care-l desfiintam pe Dica (si el slab azi :!: ) Acesta mi-a demonstrat ca are valoare. Sper sa faca si Carlos la fel desi... de unde nu e nici Dumnezeu nu cere !

***alex***09.08.2006 21:09

In continuare ii acord credit lui Carlos! La primul gol a fost torpila si in primul rand nici nu a fost fault! La al doilea a fost o greseala colectiva!

De parade ai uitat? Voleul acela scos si apoi un sut periculos in a doua repriza prins cu siguranta!

Hai Carlos!!!

LoveNesta09.08.2006 21:09

Nu cred..cat timp sa ii mai dam sa demonstreze ca are valoare?se supara ca presa il ataca da nu se chinuie sa faca meciuri bune sa demonstreze ca nu a venit degeaba la Steaua.

Alex1409.08.2006 21:15

Cred ca la primul gol a cam stat pe ganduri... la pretentiile pe care le avem, Carlos nu e de Steaua...

andreea_s09.08.2006 21:20

NU!!! Carlos nu are fata de Steaua! Si spun asta de cand a inceput sa joace primul meci sub culorile ros-albastre. Doamne, Oli chiar nu vede ca la fiecare meci greseste flagrant? Cand o sa se trezeasca si o sa-si dea seama ca avem nevoie de un alt portar? Cu acest portar, ma tem ca nu avem sanse sa mergem prea departe in Liga Campionilor.

flo220309.08.2006 21:26

eu cred ca nu vede bine :evil:

calin_meduzu09.08.2006 21:27

nu are valoare de Steaua.Are el reflexe de mare portar,ca orice portar de altfel,dar nu este un portar constant,a luat multe goluri din afara careului,majoritatea,si cand iti este lumea mai draga,surpriza:eurogol luat de Carlos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa fim realisti.Nu e de Steaua! :twisted:

Melku09.08.2006 21:28

Nu are fata de Steaua, sa vina Hamutovski, mult prea multe greseli, a avut parte de mult prea multa intelegere si rabdare in conditiile in care acesta NU MERITA. Sper sa luam cat mai repede un portar pentru ca e incredibil cum platim tributuri FOARTE GRELE din cauza acestui post care nu este acoperit de acest CARLOSH. (Nu, nu este NUMAI vina lui pentru golurile luate dar contributia sa este esentiala)

@flo

Asa a spus si Traian Tomescu (Dumnezeu sa il ierte) si multi stelisti au sarit de fund in sus ca cine e moshu` ala. Dar cine e Carlos asta?

Ati observat fluieraturile belgienilor la adresa lui Carlos? De ce era oare fluierat? Pentru ca era prea sigur pe el si doreau sa greseasca? :lol:

ultras steaua09.08.2006 21:35

:!: Carlos nu are fata de Steaua , este un portar nesigur am primit multe goluri care puteau fi aparate

Hassan09.08.2006 21:40

Am votat sincer, NU. Intre noi fie vorba, prefer un portar constant si la locul lui, fara reflexe exceptionale, decat acest Carlos, sarit de pe fix rau de tot (ati vazut ce reactii a avut dupa ce a primit gol? parca era un animal voia sa rupa bara in 2...nu zic sa se bucure ca si-a furat-o da totusi..) si nesigur 50% din meci.

Recunosc, la sutul lui Rapaic de la marginea careului a avut un reflex salvator...insa asta nu-i spala pacatele, din alte meciuri sau din acesta. Nu stiu daca la primul gol a fost sau nu vina zidului, insa Carlos a sarit in reluare, parca plonja pentru camere...nici macar nu a intins mainile...eu zic ca era gol parabil. Golul 2 a fost o greseala in lant (ce cauta oprita fundas dreapta?!?) ajutata si de acelasi portughez al nostru, care a sarit din nou total de forma, si pe langa minge.

Melku09.08.2006 21:47

Cred ca ne dorim un portar asa cum explica Emerich Ienei - un portar care nu reuseste sa scoata mingile imposibile dar care sa nu greseasca, Carlos e tocmai opusul acestui profil.

Rossoblu09.08.2006 21:55

voi ati vazut ca plojeanza cu 10 minute intarziere? el pareaza doar mingiile pe sus si pe mijloc, orice sut pe colt e gol, urmariti reluarile sa vedeti cum la primu gol a sarit cu 10 secunde intarziere si cum asta n-ar fi fost suficient a sarit cu ambele maini in loc sa se intinda cu 1 mana !

stelist_4_ever9009.08.2006 21:55

DA!!!!!!

Rossoblu09.08.2006 21:57

ati mai vazut vreun portar de la Steaua asa controversat? portaru trebuie sa fie constant, subtil, cum a fost Hamu la inceput cand a ajuns la noi.

nu-i de ajuns ca am pierdut o Finala UEFA din cauza lui..tot pe asta il vrem?

stelista_pe_viata09.08.2006 22:04

Vai decat Carlos...yo preferam de1000 de ori p Tudor...sau sa vina Stancioiu,Curca,Tudor inapoi numai asta nu k saracu numai portar nu e!!Un portar bun apara si in lateral nu numai mingiile aruncate sus...si plus de asta face unele greseli de imi vine sa-l bat prin TV...sincer mie imi e teama cu el in poarta ..aaa si cu Nesu ala care face niste greseli de amator pe cuvant!!!

uZy | @nDr3i09.08.2006 22:26

saracu Carlos :|...

skorpio1509.08.2006 22:29

Singurul plus pe care-l are Carlos fata de Cernea sunt degajarile relativ precise si reflexele "simple" (intinzi o mana, un picior)

Astfel de situatii au fost la Betis, la Boro si cu Standard. Cei care-l apara probabil ca se leaga de fazele astea, si de paradele din meciul cu Otelul.

Problema e ca parade nu prea mai reuseste de-atunci, inca nu se intelege bine cu coechipierii (!) si reflexele pe care le are nu sunt de ajuns!!

Degeaba salvezi un gol daca iei alte 2. Nu zic c-a fost doar vina lui, dar un portar de valoare poate sa acopere poarta, sa faca parade. Meme s-a fript aducandu-ne un portar inconstant si mai rau, cu o atitudine care lasa de dorit.. :(

Stryker09.08.2006 22:36

NU pentru primul 11, asa ca rezerva unui portar mai bun mai zic...eu chiar nu inteleg de ce nu a fost adus unul mai bun decat el, a comis-o de multe ori in momentele cheie...si din nefericire, in multe meciuri de acum in inainte vom tremura cu asta in poarta...cine stie, poate peste un an si jumatate va reveni Hamu liber de contract...

Motanu D09.08.2006 22:44

Patronul campioanei, Gigi Becali, a ținut sã comenteze dupã joc și prestația portarului Carlos. "La primul gol, cel din loviturã liberã, nu are vinã pentru cã a fost pe colțul scurt și execuția jucãtorului de la Standard a fost perfectã. Totuși, cred cã la cel de-al doilea gol a cam greșit. Putea sã facã ceva sã devieze mingea în afara porții", a declarat Gigi Becali.

Sursa: GSP

skorpio1509.08.2006 22:47

Acuma se da si Becali cunoscator de fotbal.. Daca avea habar baga mana-n buzunar si cumpara jucatori, nu biserici si palate! :evil:

I.N.Money09.08.2006 22:54

Nu putem sa dam vina pe el azi,la golul 2 priviti atent la maestrul Oprita care e langa Rapaic.

Momentan Carlos este solutia numarul 1 pentru postul de portar,nu avem alta varianta decat sa il acceptam.

bodanelu09.08.2006 22:55

acelasi lucru l`am sris si la topicul dedicat meciului:

fratilor, care tot il atacati pe Carlos, uitati`va la reluarea golurilor de 50 de ori si o sa vedeti ca nu a gresit!!!!

golul 1: lovitura libera de la 16 m, zidul al 9 m raman 7 m. rapaici a executat genial! e un gol imaparabil. zid pe coltul scurt, Carlos se pozitioneaza pe centru pt a acoperi coltul lung sau o eventuala centrare! dar mingea trece de zid foarte tare si nu stiu ce portar care vede o minge la 7 m are reflex sa o scoata!

golul 2 gresala lui oprita, care nu l`a tinut din nou pe rapaici!!!!

fratilor, golul lui para e exact ca al astora. gresala de portar sau sut genial?

stelista_pe_viata09.08.2006 23:02

@SKORPIO:ai dreptate cu Gigi da asta e ...el e acum luat de val cu politica ..si trebuie si campanie electorala ..da si Carlos nu e mare portar...pe bune...

«1234»