apropo, stie cineva cum se instaleaza corect patchu la fifa 2002 ?
2002? Care patch? RLSP ?
Offtopic ![]()
Poate sa ma ajute cineva ? Nu reusesc sa joc FIFA 2006 pt ca de fiecare data cand imi incarca un meci iese din joc si da o eroare de genu "fifa06.exe has encountered a problem and needs to close" dupa care se inchide . Stie cineva ce trebuie sa-i fac ?
ai patch pe fifa (ceva gen fifa Romania)??
Da, am patchul cu Divizia A.
Poate sa ma ajute cineva ? Nu reusesc sa joc FIFA 2006 pt ca de fiecare data cand imi incarca un meci iese din joc si da o eroare de genu "fifa06.exe has encountered a problem and needs to close" dupa care se inchide . Stie cineva ce trebuie sa-i fac ?
Trebuie sa instalezi niste drivere noi si bune pentru placa ta video (ATI/Nvidia)
s-ar putea sa nu iti mearga de la patch. si eu am avut probleme cu patch-ul la fifa 2005 si din cate am inteles de la ceva prieteni care si-au bagat patch-ul cu divizia a la fifa 2006 au avut si ei probleme de acest gen.
mie pe vremea cand aveam patch-ul de a , la 06 mi s-a stricat fifa si mi se bloca la meciurile din deplasare :)drept pt care l-am sters, dar cam 1 la 2 saptamani mai imi da si mie eroarea aia
, cred totusi k e de la calculator
Te sfatuiesc ca pe viitor sa nu instalezi niciun patch. Jocul curat nu iti va face niciodata probleme..
roger that boss
nu prea difera cu 2006 ![]()
Cand apare demo la fifa 07 ? :roll:
Ar fi minunat dar e imposibil ca sa apara Liga romaneasca in FIFA 07, dar poate ca Steaua o sa fie in 'Rest of World', dar si aici sunt mici sanse. Asta pentru ca foarte putini cumpara cd-uri originale.
si noi ce am spus?
Ar fi minunat dar e imposibil ca sa apara Liga romaneasca in FIFA 07, dar poate ca Steaua o sa fie in 'Rest of World', dar si aici sunt mici sanse. Asta pentru ca foarte putini cumpara cd-uri originale.
Mi se pare totusi nedrept avand in vedere parcursul foarte bun si chiar excelent al Stelei de 2 ani incoace.
Eu personal astept de foarte mult timp un nou joc fifa care sa o includa si pe Steaua, de la fifa 2000 incoace, cred!
Ultima oara cand am vazut o echipa romaneasca in FIFA era parca Rapidul in Fifa2003. Bleahh!
Fifa 2007 demo? are cineva?
Mi se pare totusi nedrept avand in vedere parcursul foarte bun si chiar excelent al Stelei de 2 ani incoace.
!
cumperi jocul original pentru a avea dreptul sa ceri ceva producatorilor?
daca nu,nu ai nici un drept
campionatul poloniei este pt ca acolo se cumpara jocul,nu e mentalitatea de ce sa dau bani cand il iau moca
atunci c cauta in fifa 2003 rapidu c atunci lu-au jocu original ![]()
La 2003 Rapid era la rest of world. Noi vorbim de introducerea Ligii I in joc..
bai fratilor hai sa facem un efort si sa cumparam jocul,numa asa putem atrage atentia producatorilor, chiar cam cat costa ? si in plus poti juca pe serverele lor, ea sports, nu conexiune prin direct ip. da odata tot cumpar in fifa in original! si va zic eu ca ar merita..