Se pare ca acest joc mere foarte bine si cu placa video GeForce MX
Se pare ca acest joc mere foarte bine si cu placa video GeForce MX
si iata ca a aparut si demo-ul http://www.fifawebportal.com/
nu-i chiar asa reusit
da parca ii mai realistic un pic ![]()
seamana mai mult cu fifa 2005... imi place faptul ca se pot face mai usor dribbling-urile... in rest... ramane sa descifram ![]()
waa deja l-ati jucat???
macar sa fie facute transferurile...toate
nu sunt toate... probabil ca jocul va fi lansat cu transferurile facute pana la data de xx august cum a fost cazul si la fifa 2006
s-ar putea sa fi fost probleme cu jucatorii care s-au transferat mai tarziu si in anonimat de la Juventus
, la alte echipe mari, ieri am vazut k e ibrahimovic la inter si totusi ma uit destul de des la stiri
, da` bine astia sunt platiti sa se informeze
, am jucat si yo demo-ul si nu m-a impresionat, am dat gol de la 40 m din actiune, sper sa nu fi scapat de diagonale si sa se dea iar goluri de la jum terenului, I.A. mi s-a parut mai proasta la adversar decat la 06...k in demo-ul ala nu castigsem niciun meci, ah si m-au durut ochii de la rezolutie :roll: , poate k o sa fie mai frumos complet , sigur de fapt
E mai "stilat" FIFA 07 , insa ce-s cu ratingurile alea asa de mici la jucatori ? 8O
Acele skill-uri se schimba dupa formula de joc si dupa asezarea jucatorilor. De ex. Ronaldinho are 91.Daca il pui mijlocas central deja ii scade skill'u la 82,iar daca il pui sa joaca mijlocas stanga ii urca skill'u la 91
Rest of World features AC Lugano, Atlético Mineiro, Bahia, Boca Juniors, FC La Chaux-de-Fonds, FC Lausanne-Sport, FC Shakhtar Donetsk, Kaizer Chiefs, Olympiacos CFP, Orlando Pirates, Panathinaikos FC, PAOK Thessaloniki, River Plate, Sparta Praha :-< ...
asa ca nicio echipa romaneasca in fifa 07
Ratingurile jucatorile sunt exagerat de mici.De exemplu ,cum sa-i dai lui Cristiano Ronaldo un rating de 72?!!!!
CRISTIANO Ronaldo NU ARE RATING 72. DEPINDE PE CE POST IL FOLOSESTI TU. INCEARCA SA-L FOLOSESTI MIJLOCAS STANGA SAU CE JOACA EL DE OBICEI SA VEZI CA ARE UN RATING MULT MAI MARE.
CRISTIANO Ronaldo NU ARE RATING 72. DEPINDE PE CE POST IL FOLOSESTI TU. INCEARCA SA-L FOLOSESTI MIJLOCAS STANGA SAU CE JOACA EL DE OBICEI SA VEZI CA ARE UN RATING MULT MAI MARE.
Mda,ai dreptate.
la fifa 07 e faina chestia ca ai acolo doua rating-uri. Unul cu valoarea pe care o are jucatorul pe postul respactiv si celalalt cu valoara lui pe postul pe care e consacrat. De exemplu un fundas tare are 90 pe CB si red ca vreo 40 pe ST ![]()
Mie nu-mi place !
a aparut,l-a luat danutz azi noapte,abia astept sa ajung acs sa fac o cariera sa ma invat cu el
8)
Acu'l iau si yo ![]()
original nu
?
Evident !