Eu as fi curios sa-i vad pe cei doi un sezon jucand impreuna la o echipa. Poate ma aude un arab nebun! 
Simpatiile sunt impartite ca intotdeauna, de la Pele vs Maradona incoace etc...
Sunt insa legate si de echipele pentru care evolueaza cei doi. Ca daca juca Ronaldo la Barcelona multi fani ai acestora ar fi spus ca el e cel mai bun, invers si despre Messi.
Eu nu sunt fanul nici unuia dintre cei doi in mod deosebit, pur si simplu asa s-a intamplat. Admit ca sunt cei mai buni la ora actuala, printre cei mai buni din toate timpurile, dar nu pot sa spun ca imi plac precum un Ronaldo, Zidane, Raul, Shevchenko,Bergkamp,Kaka etc...
Insa asta nu ma impiedica sa le vad meritele uriase. Sunt senzationali, sa dai atatea goluri intr-un sezon mi se pare incredibil!!! Apoi, ce palmares poate sa aiba Messi la varsta asta! Ronaldo sa dea atatea goluri in cele mai tari campionate la ora actuala!!!
Ca stiluri mi se par destul de diferiti, Ronaldo e mai pe forta, pe viteza, se bazeaza de multe ori pe executii in forta, iar pe Messi il vad un pic mai tehnic, mai calm in joc, cu mai multa clarviziune. Desi multi il fac individualist pe Ronaldo, de multe ori asa si este, consider asta un avantaj. Adica, nu e la fel de dependent de jocul echipei precum Messi. Stie toata lumea de discutia ca Messi fara Xavi sau Iniesta nu mai e acelasi. Ori Ronaldo nu prea depinde de nimeni, daca el e in ziua buna iti da goluri si fara tiki-taka.