FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«17172737475»
red&blue_boy22.04.2012 19:35

@ gio_stgloria :

Ok, da , ma gandeam ca faci referire la fanii Real, dar era vorba de cum s-a manifestat Ronaldo. N-a fost prea clara nici fraza ta. :)

Un gest nu prea fair, cand Mourinho a dat mana cu Guardiola, nu mai stiu, parca s-a uitat in alta parte.

Ronnie22.04.2012 19:41

Tare mi-e ca in finala Ligii ii zapaceste Barcelona pe cei de la Real cu un scor de rusine.

gio_stgloria22.04.2012 19:43
@ gio_stgloria :

Ok, da , ma gandeam ca faci referire la fanii Real, dar era vorba de cum s-a manifestat Ronaldo. N-a fost prea clara nici fraza ta. :)

Un gest nu prea fair, cand Mourinho a dat mana cu Guardiola, nu mai stiu, parca s-a uitat in alta parte.

Da, faceam referire la fanii lui Real in primul rand. Doar purtam o discutie cu tine , nu am avut intentia sa te fac in vreun fel. :beer2:

blindica22.04.2012 19:44

@red&blue_boy: intr-adevar, asa se pare. Dar tocmai ce spuneam despre Mourinho.

Iar daca nu-i asa, un simplu cadru poate pacali lumea. :rolleyes:

De exemplu:

jose-blog480.jpg

red&blue_boy22.04.2012 20:00
Da, faceam referire la fanii lui Real in primul rand. Doar purtam o discutie cu tine , nu am avut intentia sa te fac in vreun fel. :beer2:

Am inteles apoi, faceai referire la fanii Real, doar ca partea cu aroganta i-o dedicai in special lui Ronaldo.

:beer2:

@red&blue_boy: intr-adevar, asa se pare. Dar tocmai ce spuneam despre Mourinho.

Iar daca nu-i asa, un simplu cadru poate pacali lumea. :rolleyes:

In poza asta nu se uita nici unul la celalalt. :)

La meciul de aseara insa e mai mult decat un cadru, e surprins si pe video momentul.

Lari23.04.2012 21:21

Uitati, boilor, adevaru' istoric:

Clipboard02.jpg

blindica25.04.2012 11:24

Ia uite ce combinatie:

http://www.faniq.com/blog/Real-Madrids-Cri...ents-Blog-46068

Cristiano Ronaldo mai are de marcat impotriva lui Mallorca pe data 13 mai 2012 pentru a fi singurul jucator care a inscris impotriva tuturor adversarilor intr-un sezon de La Liga.

Acesta inscrisese in poarta Barcelonei, Supercupa contand ca fiind din actualul sezon, insa nu reusise sa inscrie pana acum si impotriva lui Valdes, lucru rezolvat intre timp.

Ultimul jucator care a mai inscris impotriva a 19 echipe din La Liga in acelasi sezon a fost clasicul Ronaldo Luis Nazario de Lima, insa pe atunci campionatul Spaniei avea 22 de echipe.

ebonyc25.04.2012 11:57

Problema care impune discutie nu e cine e mai bun dintre C. Ronaldo si Messi; asta se va stabili la sfarsitul carierei lor. Problema cea mai mare este de ce avem doar doi jucatori pe care ii putem compara. De ce nu se ridica nimeni la nivelul lor?

*Alecs*25.04.2012 12:12

Sunt mai multe recorduri de batut pe final de campionat:

In caz ca va castiga ultimele 4 meciuri va fi prima echipa ce atinge pragul de 100p.

Inca o victorie din cele doua deplasari si vor bate recordul la cele mai multe victorii "afara".

Inca 4 goluri in deplasare si bat recordul la cele mai multe goluri inscrise pe teren strain.

Cum a spus si blindica, daca Cr. Ronaldo inscrie cu Mallorca va fi primul jucator ce marcheaza impotriva tuturor formatiilor intr-un sezon.

Cr. Ronaldo e la 5 goluri distanta de a egala recordul de 47 de goluri al lui Dudu Georgescu.

iNsTiGaToR25.04.2012 15:56
Ronaldo a dovedit inca o data ca nu va fi niciodata la nivelul lui Messi. Zlatan a zis-o mai bine.

Ca sa-i compari pe cei 2, trebuie sa fii intr-adevar un cunoscator foarte bun al fenomenului si sa stii fotbal ca pe tabla inmultirii. Sa spui despre unul dintre ei ca nu se ridica la nivelul celuilalt....trebuie sa fii de-a dreptul idiot.

Sunt de parere ca pentru a vedea care e cel mai bun dintre ei, ar trebui ca Messi sa joace 2-3 sezoane in Anglia, si daca nu pleaca de acolo cu picioarele in galeata cu gheata atunci da, e cu siguranta peste C.Ronaldo .

Dar pana atunci, fiecare este cel mai bun pe stilul lui de joc.

cristian8628.04.2012 14:20
Ca sa-i compari pe cei 2, trebuie sa fii intr-adevar un cunoscator foarte bun al fenomenului si sa stii fotbal ca pe tabla inmultirii. Sa spui despre unul dintre ei ca nu se ridica la nivelul celuilalt....trebuie sa fii de-a dreptul idiot.

Sunt de parere ca pentru a vedea care e cel mai bun dintre ei, ar trebui ca Messi sa joace 2-3 sezoane in Anglia, si daca nu pleaca de acolo cu picioarele in galeata cu gheata atunci da, e cu siguranta peste C.Ronaldo .

Dar pana atunci, fiecare este cel mai bun pe stilul lui de joc.

In primul rand Messi nu are fizicul necesar pentru a juca in Anglia, in al doilea rand eu nu am m-am referit la calitatile fotbalistice, ci la altceva.

Dar in linii mari, in duelurile directe, Messi l-a invins pe Ronaldo.

iNsTiGaToR29.04.2012 12:57
In primul rand Messi nu are fizicul necesar pentru a juca in Anglia, in al doilea rand eu nu am m-am referit la calitatile fotbalistice, ci la altceva.

Dar in linii mari, in duelurile directe, Messi l-a invins pe Ronaldo.

Aaaa... nu are fizicul necesar sa joace in Anglia?Serios? Theo Walcott sau Aaron Lennon au cumva trasaturi de culturisti?

drvladyk29.04.2012 13:59

si eu zic acelasi lucru, nu e de Anglia, il darama astia in primele 2 meciuri, sta mai mult pe la urgenta...aia de zici tu nu sunt atat de tehnici, lu' asta nu pot sa ii ia mingea de multe ori si atunci il vor lua cu totul, la pachet

Ronnie29.04.2012 16:39
Aaaa... nu are fizicul necesar sa joace in Anglia?Serios? Theo Walcott sau Aaron Lennon au cumva trasaturi de culturisti?

Nu este o comparatie buna. Walcott si Lennon sunt jucatori de alt profil.

*Alecs*29.04.2012 17:35
si eu zic acelasi lucru, nu e de Anglia, il darama astia in primele 2 meciuri, sta mai mult pe la urgenta...aia de zici tu nu sunt atat de tehnici, lu' asta nu pot sa ii ia mingea de multe ori si atunci il vor lua cu totul, la pachet

Exista si o vorba in Anglia de fiecare data cand Messi are o performanta notabila: "But could he do it on a cold wet night in Stoke?"

Revenind la subiectul topicului, Real Madrid a invins astazi la amiaza cu 3-0 (C.Ronaldo, Benzema x 2) pe Sevilla.

Recordurile de azi:

Cristiano Ronaldo e primul jucator din 1931 incoace care a reusit sa marcheze cel putin 43 de goluri intr-unul din cele 4 mari campionate.

Ronaldo (43), Higuain (21) si Benzema (20) e primul trio din istoria campionatul spaniol format din jucatori de la acelasi club in care fiecare a marcat cel putin 20 de goluri.

Iar daca amicii din Vallecas reusesc diseara un meci mare si castiga, Cibeles o sa fie neincapatoare.

iNsTiGaToR30.04.2012 19:27

Si atunci, care ar fi mai bun? Un jucator care joaca fara probleme in orice campionat (iesind si golgeter in Premier League), sau unul care la un contact ceva mai dur zboara mai ceva ca Superman?

Asta e ultima comparatie pe care o fac.

gio_stgloria30.04.2012 20:39

Da David Silva are fizic sa joace in Anglia ? Unii ar zice ca n-are , da uitati ca joaca.

PS: Asa e Messi , multi il urasc , da el tot cel mai bun ramane. Si plus de asta nu e nici cocalar.

:whistle:

red&blue_boy03.05.2012 11:21

Campionii !!! 32 !!!

385573_10150146787819953_19034719952_164

red&blue_boy14.05.2012 04:26

32 de victorii ! 121 de goluri marcate ! 100 de puncte !!!

ebonyc14.05.2012 06:36

100 de puncte - impresionant.

blindica14.05.2012 06:42

Cristiano Ronaldo a marcat impotriva tuturor adversarilor din Primera Division din acest sezon! :beer2:

gio_stgloria14.05.2012 07:39

Daca ai redeschis subiectul Messi - Ronaldo , eu zic ca cel mai talentat e primul , la Ronaldo e rezultaul multor antrenamente. Gandeste-te doar la suturile lui. Nu vreau sa starnesc iar polemica , e doar parerea mea.

Ronnie14.05.2012 07:42
E la alt nivel decat restul, comparatia cu Messi nu o gasesc viabila mereu.

Si Andy Caroll e la alt nivel fata de restul :D

Sa redevin serios, desi nu-mi place, e interesant sa-l vedem pe Ronaldo daca se adapteaza la Barcelona si pe Messi daca se adapteaza in Premier League. Probabil ca nu vom afla niciodata insa raspunsul.

*Alecs*14.05.2012 08:22

Callejon: "Mai e un lucru de facut inainte de a se termina...vreau sa fac ceva"

Paaaybaaack time :D

"Pipita ramai"

Festivitatea

red&blue_boy14.05.2012 08:31

Eu as fi curios sa-i vad pe cei doi un sezon jucand impreuna la o echipa. Poate ma aude un arab nebun! :)

Simpatiile sunt impartite ca intotdeauna, de la Pele vs Maradona incoace etc...

Sunt insa legate si de echipele pentru care evolueaza cei doi. Ca daca juca Ronaldo la Barcelona multi fani ai acestora ar fi spus ca el e cel mai bun, invers si despre Messi.

Eu nu sunt fanul nici unuia dintre cei doi in mod deosebit, pur si simplu asa s-a intamplat. Admit ca sunt cei mai buni la ora actuala, printre cei mai buni din toate timpurile, dar nu pot sa spun ca imi plac precum un Ronaldo, Zidane, Raul, Shevchenko,Bergkamp,Kaka etc...

Insa asta nu ma impiedica sa le vad meritele uriase. Sunt senzationali, sa dai atatea goluri intr-un sezon mi se pare incredibil!!! Apoi, ce palmares poate sa aiba Messi la varsta asta! Ronaldo sa dea atatea goluri in cele mai tari campionate la ora actuala!!!

Ca stiluri mi se par destul de diferiti, Ronaldo e mai pe forta, pe viteza, se bazeaza de multe ori pe executii in forta, iar pe Messi il vad un pic mai tehnic, mai calm in joc, cu mai multa clarviziune. Desi multi il fac individualist pe Ronaldo, de multe ori asa si este, consider asta un avantaj. Adica, nu e la fel de dependent de jocul echipei precum Messi. Stie toata lumea de discutia ca Messi fara Xavi sau Iniesta nu mai e acelasi. Ori Ronaldo nu prea depinde de nimeni, daca el e in ziua buna iti da goluri si fara tiki-taka.

«17172737475»