FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1676869707175»
red&blue_boy21.11.2011 18:56

Sa-ti fie rusine , Dinu Patriciu ! :)

Maye22.11.2011 14:33
@Maye

Alt unghi mai prost nu gaseai ?

Pai nu. Nu e hent?

red&blue_boy26.11.2011 22:41
vlad27.11.2011 06:22

Anul acesta Real va castiga campionatul. A invatat din greselile anilor trecuti.

red&blue_boy04.12.2011 07:40
red&blue_boy10.12.2011 22:46

Real e buna, cea mai buna, dar nu cand joaca cu Barcelona...

red&blue_boy18.12.2011 07:12
blindica07.01.2012 13:20

Real Madrid v Malaga 3-2 ( Copa del Rey )

red&blue_boy07.01.2012 22:57
Daniel-Ionut09.01.2012 13:52

Ataaaat, si 5 puncte fata de Barcelona :hooray: dar mi-e cam frica de returul cu Malaga din cupa.

chodi do piče18.01.2012 22:51

Peluza Sud e de vina ca a pierdut Real din nou cu Barcelona!

Poate ca e nevoie de un soc la echipa. :))

blindica18.01.2012 23:52

Sferturi Copa del Rey - Mansa tur - Santiago Bernabeu

Real Madrid v Barcelona FC 1-2

(11'Ronaldo / 49'Puyol,77'Abidal)

De data asta nu mai aveam asteptari de la Real Madrid,chiar si la golul lui Ronaldo aducandu-mi aminte de meciul din Decembrie 2011,Primera Division.Nu stiu ce si-a propus Mourinho,dar nu asa se castiga cu Barcelona.De fapt,sunt cam putini in ultima vreme cei care mai pot povesti cum se castiga cu Barcelona.Mourinho ar fi unul dintre aceia,dar nu asa.

Sunt cativa jucatori care nu se ridica la nivelul dorit de Real Madrid.Din punctul meu de vedere,doi portughezi : Coentrao si Pepe.Mai ales Pepe. Am mai scris p-aici,Pepe este un jeg pe harta fotbalului.Stiind ca-s din acelasi neam cu antrenorul,isi fac de cap ( vezi gesturile asupra lui Messi,nerespectarea sarcinilor la fazele fixe ). Mare pacat ca Sahin nu este nici macar in lot pentru ca acest Pepe sa calce in fiecare ''El Clasico''. :thumbdown:

**Click AICI- Statistica meciului**

red&blue_boy19.01.2012 05:23

Nimic nou.Nici nu stiu de ce mai joaca astia, se stie dinainte castigatoarea...

Prestatie rusinoasa din partea Realului. Cand aveau mingea, parca se speriau, ce sa faca cu ea. Daca joci cu 3 oameni la inchidere, care nu sprijina mai deloc atacul...

Pepe n-o fi de Real, dar oricum nu prea are ce cauta la mijloc. A simulat o lovitura in fata, l-a calcat pe Messi pe mana...

Coentrao nu isi justifica suma enorma de transfer...

vlad19.01.2012 06:42

Vicente del Bosque era Da Vinci la Real. Mourinho isi bate joc de istoria Realului prin tacticile adoptate. O echipa care da 5 goluri pe meci se retrage ca o echipa mica in fata Barcei. Betis si Espanyol au avut mai mult curaj decat Real si s-a vazut in rezultate.

Fotbalul nu poate fi pacalit doar cu trucuri si turca. Imi pare rau pentru cei care simpatizeaza cu Madrid dar asta-i adevarul.

red&blue_boy19.01.2012 07:28
Fotbalul nu poate fi pacalit doar cu trucuri si turca. Imi pare rau pentru cei care simpatizeaza cu Madrid dar asta-i adevarul.

Asa e.

Cand am vazut cu cine incepe Mourinho la mijloc, am stiut ce va urma. Nici golul lui Ronaldo nu m-a facut sa cred altceva.

Nici Barcelona nu mai joaca ca odinioara, dar barem se vede ce intentie au, sa atace, cand aveau mingea stiau ce sa faca cu ea. La Real parca era o tragedie cand aveau posesia...

chodi do piče19.01.2012 10:20

Nu ma intereseaza ce a facut, ce face sau ce va face acest Mourinho ca antrenor. Pentru mine el va ramane vesnic cel care a distrus cariera unui mare jucator, Kaka. Bine, are si brazilianul partea lui de vina, el gresind, dupa parerea mea, cand a ales sa plece de la Milan, plus acele accidentari, dar cel care l-a ingropat definitiv este antrenorul portughez.

red&blue_boy19.01.2012 10:40

Are si Mourinho vina lui, dar si Kaka a gresit plecand de la Milan.Din ce-am inteles, Milan l-ar fi lasat sa plece si din cauza accidentarilor, stiau ca o sa fie tot mai dese, asa ca s-au multumit cu o suma frumoasa pe el.

Sunt destui jucatori care s-au terminat la alte echipe.Primul ce imi vine in minte e Shevchenko,dupa transferul la Chelsea.A ajuns mai rau decat Kaka.Sau Mendieta, dupa ce-a plecat de la Valencia.Iar cel mai recent exemplu e Torres...

Mem019.01.2012 18:54

curios este faptul ca Real nu joaca nimic contra Barcei,ca si Ronaldo care marcheaza doar in poarta lui Pinto; cu Valdes titular,Realul nu ar fi marcat.

Daniel-Ionut19.01.2012 19:24
Mourinho isi bate joc de istoria Realului prin tacticile adoptate. O echipa care da 5 goluri pe meci se retrage ca o echipa mica in fata Barcei. Betis si Espanyol au avut mai mult curaj decat Real si s-a vazut in rezultate.

Fotbalul nu poate fi pacalit doar cu trucuri si turca.

Ai mare dreptate, perfect de acord.

cheloo9819.01.2012 19:34

Real Madrid nu poate castiga niciodata in fata Barcelonei daca joaca cu 6 fundasi si tine pe banca jucatori ca Ozil.E pacat ca vor lua campionatul fara sa bata Barca.

blindica19.01.2012 22:53

Pentru statistica,Real Madrid castigase 22 de meciuri din ultimele 23 in toate intrecerile,unica infrangere fiind cu Barcelona,pe Bernabeu. Probabil ca in weekend Real Madrid va face instructie cu Bilbao.

Mem019.01.2012 23:37
Real Madrid nu poate castiga niciodata in fata Barcelonei daca joaca cu 6 fundasi si tine pe banca jucatori ca Ozil.E pacat ca vor lua campionatul fara sa bata Barca.

eu zic ca nu il vor lua,pana la urma se vor impiedica si de echipele mici,la Mallorca au fost la un pas;

*Alecs*20.01.2012 10:11

Despre Pepe stiu ca nu e intreg la cap de cand l-a luat la suturi pe jucatorul ala de la Getafe cazut la pamant :))

red&blue_boy20.01.2012 15:29

:))

red&blue_boy25.01.2012 21:58

La pauza, Barcelona-Real 2-0.Doua goluri marcate in finalul primei reprize. Pacat de Real, chiar n-au jucat rau, au jucat altceva decat in tur, au si ratat cateva ocazii bune, mai clare decat a avut Barcelona...Ce bara a avut Ozil!!!

«1676869707175»