Mourinho, less talk, more action !
Mai degraba incearca de pe acum sa isi pregateasca inca un sezon pierdut in fata Barcelonei.
Mourinho, less talk, more action !
Mai degraba incearca de pe acum sa isi pregateasca inca un sezon pierdut in fata Barcelonei.
Hamit Altintop a venit vara asta la Real dupa ce si-a rupt contractul cu Bayern. Desi are 29 de ani, Mourinho a decis sa ii faca un contract pe patru sezoane la Madrid. Turcul nascut la Gelsenkirchen a aflat abia dupa ce a semnat contractul cu Real ca accidentarea sa e serioasa si i-a rugat pe Mourinho si Florentino Perez sa nu-l plateasca pana pe 15 octombrie cand revine pe teren. Cei doi au discutat si au decis sa-i respecte decizia, astfel ca Altintop nu a incasat nimic din contractul semnat cu Real Madrid.
Cazul le aminteste spaniolilor de cel al lui Fernando Redondo de la Milan. Mijlocasul a plecat de la Real Madrid insa s-a accidentat imediat dupa transfer. Acesta a cerut sa nu fie platit de italieni in perioada de absenta de pe teren.
Cristiano Ronaldo a sarbatorit a 100-a prezenta in tricoul alb prin 2 pase de gol in victoria 4-1 cu Betis. Pipita Higuain inscrie din nou hattrick, reusind sa revina la forma din ultimile 2 sezoane si jumatate.
Senzational acest Cristiano Ronaldo. Pur si simplu senzational.
Realul sta intr-un singur jucator : Cristiano Ronaldo. Fara el , echipa ar fi 0 barat !
Barcelona are un colectiv , o echipa , unitate de grup. Asta face diferenta intre cele 2 mari puteri ale fotbalului mondial !
E anul lui Real asta. ![]()
Realul sta intr-un singur jucator : Cristiano Ronaldo. Fara el , echipa ar fi 0 barat !
Nici tu nu te crezi ce spui.
hahahah..buna asta...si Barcelona fara Messi cum ar arata ?
Barcelona joaca combinativ , joc de echipa , spectacol. Real arunca mingea la Ronaldo , iar de aici vine sutul spre poarta. Sa ii vezi ca fac si ei o faza de fotbal adevarat sau mai mult de 10-15 pase , niciodata !
Barca fara Messi ? E la fel de buna , pentru ca exista Xavi,Fabregas,Thiago,Iniesta plus D.Alves care e un fundas super ofensiv. Barca joaca fara un varf autentic , practica un fotbal spectaculos , la firul ierbii , ti-e mai mare dragul sa te uiti si sa ii aplauzi indiferent de rezultatul final.
Penalty clar la ultima faza.
Piept.

Mingea l-a lovit clar in piept pe jucatorul madrilen.
Nu am revazut faza, dar aseara in direct, mi s-a parut ca a fost in mana. Daca l-a lovit in piept, e si mai bine ![]()
Asa e, in direct a parut c-a fost penalty. Apoi , pe reluari , nu mai pare.
O spun si eu ca suporter neutru (
) nici urma de penalti.
Hent. Furaciune.
Revin.
Piept, clar.
Revin.
Piept, clar.
M-am sucit in acest caz. E facatura , Mariuse?
Enigma "Pumnul lui Basescu"?
Enigma "Pumnul lui Basescu"?
Da... pixelul albastru! Ce amintiri!
@Maye
Alt unghi mai prost nu gaseai ?