anul asta joaca iarasi foarte bine
anul asta joaca iarasi foarte bine
Real spune "ADIO Beckham" .... poate acuma vor veni trofele la "galactici"
Real spune "ADIO Beckham" .... poate acuma vor veni trofele la "galactici"
Beckham imi pare rau ca in 2003 s-a dus la Real ... nu stiu de ce , dar atunci parca s-a terminat cariera de fotbalist a acestuia . Pai ce meciuri facea David in tricoul lui Manchester ... ramaneam cu gura cascata ... insa la Real , nu stiu ... nu s-a adaptat la acest campionat
... pacat , a ales bine unde sa se retraga , (unde face bani si unde este aproape de Hollywood) ... ![]()
Real Madrid - Betis 1-1 ( 0-0 in tur, Real eliminata din Cupa ). Un meci cu un arbitraj anti-Madrid, un 11m clar in prima repr., Robinho a fost pur si simplu secerat.
Spre final spectatorii s-au razbunat pe unul dintre asistenti aruncand in el cu sticle, dar si pe portar acesta fiind victima unui telefon mobil!
Atacantul brazilian Ronaldo a dezvăluit că abia aşteaptă să plece de la Real Madrid, în timp ce directorul sportiv al clubului, Predrag Mijatovic, a declarat că Ronaldo nu va pleca pe gratis. "Viitorul meu nu mai este la Real Madrid pentru că Fabio Capello nu mă vrea", a declarat Ronaldo pentru Gazzetta dello Sport.
Cotidianul spaniol de sport AS susţine că formaţia AC Milan este decisă să facă o ofertă de 8 milioane pentru brazilian, în timp ce Gazzetta completează spunând că brazilianul este entuziasmat de o mutare pe San Siro. "Este o plăcere să vezi că echipe ca AC Milan te doresc", a adăugat Ronaldo.
Între timp, Mijatovic a clarificat situaţia brazilianului. "Avem oferte pentru el şi vom vedea ce se întâmplă, dar vreau să fie foarte clar pentru toată lumea: faptul că îi oferim libertatea să plece nu înseamnă că va pleca pe gratis", a declarat Mijatovic pentru un post de televiziune madrilen.
Ronaldo a fost criticat în ultimii doi ani pentru forma sa fizică şi antrenorul Fabio Capello l-a cam sărit cu vederea în acest sezon. Acum, brazilianul îşi doreşte să plece înainte ca perioada de transferuri să se încheie, iar AC Milan pare cea mai probabilă destinaţie.
Inca un galactic spune "ADIO!"
mie sincer imi pare rau ca nu i s-a mai dat nici o sansa la Real lu' Ronaldo ... pentru mine , inca ramane "Il Fenomeno" , orice s-ar spune ... Ma bucur ca a plecat de acolo ... ar fi bun pentru el sa se duca la Milan pentru ca acolo ar avea posibilitatea sa joace ![]()
si iata ca incet - incet Realul se apropie de un nou titlu. Dupa ce nimeni nu le mai dadea nicio sansa, madrilenii au dovedit ca sunt galactici si au reveni acolo unde le este locul. Cu 3 etape inainte de final sunt pe primul loc, la egalitate cu Barca (dar in avantaj la meciurile directe 2-0 si 3-3) si daca nu vor mai face niciun pas gresit vor castiga campoinatul.
Orice s-ar spune Realul ramne cea mai buna, titrata si galonata echipa a lumii
Orice s-ar spune Realul ramne cea mai buna, titrata si galonata echipa a lumii
Si cea mai comerciala ...
Roberto Carlos s-a dus la Galatasaray.
Roberto Carlos s-a dus la Galatasaray.
Fenerbahce :roll:
Asa-i. M-am incurcat eu... Se intampla si la case mai mari... :mrgreen: :twisted:
Ce si-a luat-o Realul aseara de la Hannover... 3-0
Vad ca Realul joaca foarte bine. Nici acum nu pot sa-mi explic cum au reusit sa castige titlul anul trecut...
Rezultatele din meciurile amicale NU CONTEAZÃ! :laugh:
@Wally
A plecat Beckham, Realul nu va mai fi niciodatã același ![]()
ce transferuri si-a facut realu vara asta ??
ce transferuri si-a facut realu vara asta ??
Mai nimic..dar sa vedem ce vor face cu Kaka' ![]()
@you are so bad
Metzelder, Pepe, Dudek, Saviola, Christopher Schorch.
Lokomotiv Moscova-Real Madrid 2:5 (Ivanovic 4' ,Traore 21'/Guti 52' 90',Higuain 53',Saviola(pen.)62',Balboa 90')
03.08.2007
amical:Real Madrid-PSV Eindhoven 1:2 (Saviola 58'/Aisati 33' ,Zonneveld 45')
05.08.2007
observ ca Saviola s-a adaptat destul de repede la Real ... si ma bucura acest lucru , chiar dak nu sunt un fan Real (insa mie imi place de "Iepure") ... ii doresc mult succes , si sa joace titular (Higuain ma cam dezamageste ... rateaza mai ceva ca Neaga sau Zicu , si marcheaza foarte putin ... chiar , cine stie cat a dat Realul pe el?)
amical:Deportivo La Coruna-Real Madrid 2:1 (Riki 40' ,Verdu 49'/Baptista 47')
09.08.2007
Bag de seama ca toata lumea ii bate pe "campionii" Spaniei...
Supercupa Spaniei:FC Sevilla-Real Madrid 1:0 (Luis Fabiano 28'-penalty)
Supercupa Spaniei se disputa in dubla mansa ? ... ca asa era odata ... si nu am mai fost prea atent cu aceasta competitie ... deci Real mai poate juca si acasa ? .... sau Sevilla a castigat trofeul ?
"Echipa Ajax Amsterdam a acceptat sã-l cedeze pe mijlocașul Wesley Sneijder la campioana Spaniei, Real Madrid, în schimbul sumei de 27 milioane euro, a anunțat gruparea olandezã în noaptea de duminicã spre luni. 'Ajax și Real au ajuns la un acord, care prevede transferul imediat al lui Wesley Sneijder (...) pentru 27 milioane de euro', precizeazã clubul Ajax pe site-ul sãu oficial.
Negocierile dintre cele douã cluburi intraserã în impas, dupã ce clubul din Amsterdam a respins un ultimatum dat de Real, care le-a cerut olandezilor sã accepte sau sã respingã, vineri seara, o ofertã de 24 milioane euro pentru Sneijder.
Inițial, Ajax solicitase 30 milioane euro pentru transferul lui Sneijder, care devine al doilea fotbalist olandez achiziționat de Real Madrid în aceastã varã, dupã Royston Drenthe, de la formația Feyenoord Rotterdam."
prosport.ro
Cei din conducere au facut din nou o greseala, au dat afara un antrenor cu nume care incepuse sa faca o echipa de neinvins si l-au pus pe Schuster care dupa parerea mea nu va rezista mai mult de 12 etape.