FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FCSTEAUA.RO TV

«1234»
no_problem02.08.2006 21:52

mai putin la TV si mai mult pe stadion.

asta cred eu ca ar trebui sa sustina acest site. o prezenta activa si pasionala a fiecaruia pe stadion, nu in fata unui ecran.

Steaua 1947 suntem NOI!

Violentsa02.08.2006 22:15

nu te supara baietel, dar la noi, cei cateva de milioane de romani de peste hotare, ne e cam greu sa ajungem chiar la FIECARE meci din campionatul intern, asadar, cu permisia ta, vom continua sa promovam aceasta idee :roll:

kramer127002.08.2006 23:22

Am urmarit in ultimele doua zile tevatura legata de transmiterea online a meciurilor Stelei. Era o idee f. buna, mai ales pentru oameni ca mine care locuiesc peste Ocean si nu au acces la transmisiile TV ale meciurilor Stelei. Din pacate n-a iesit.

In primavara asta am descoperit pe internet un sistem de vizionare a meciurilor de fotbal (dar si altor programe), care cred (sper) ca ar putea fi utilizat si stelisti pentru a putea vedea meciurile noastre. Iata aici detalii despre cum functioneaza:

http://www.football4less.com/streams/

http://www.footsat.net/index.htm

http://www.pplive.com/en/about.html

In general sunt posturi de televiziune din Asia, cele mai multe posturi locale din China, care probabil din cauza constrangerilor politice n-au altceva mai bun de transmis decat fotbal (si alte sporturi). Si transmit, nu gluma! Campionatul italian, german, englez, spaniol, Champions League, UEFA Cup, etc. Eu am vazut in primavara turul la Rapid-Steaua in UEFA cu comentariul in engleza. O mare problema cu aceste posturi este dificultatea de a afla la timp si cu exactitate ce canale ce meciuri transmit.

In plus, sunt si canale care transmit filme (HBO Asia, care transmite filme americane) sau stiri (Fox News).

Este vorba de sisteme peer-to-peer, in care utilizatorii transmit practic de la unii la altii. Inteleg ca si voi voiati sa faceti ceva similar.

O problema serioasa pentru cei aflati in America de Nord ar putea fi faptul ca meciurile Stelei au loc la ore la care oamenii se afla la serviciu si nu pot sa se uite la meciuri. Problema poate fi ocolita prin downloadarea urmatorului soft :

http://all-streaming-media.com/record-vide...ian-TV-Ants.htm

Este un recorder care poate fi programat sa inregistreze ca orice VCR. Poate inregistra pe loc sau la ora dorita si meciul poate fi vazut mai tarziu.

Sper sa gasim pana la urma o solutie.

Hai Steaua!

daffyduck03.08.2006 14:08
cat ati facut pana acum ?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

a iesit de o ciorba ?

Pozitia TVR vizavi de un astfel de proiect:

Un operator de internet nu poate transmite programele SRTv (continand meciuri, emisiuni etc) pe internet fara acordul nostru, acord materializat intr-un contract.

Orice operator de internet ce doreste sa transmita un meci care se va difuza pe unul dintre canalele SRTv va adresa o cerere scrisa catre SRTv si, in urma aprobarii oportunitatii in Comitetul Director, se va incheia un contract, in conditii ce se vor negocia cu fiecare in parte.

Fie ca SRTv are drepturi de internet pentru meciul respectiv sau operatorul si le ia direct de la detinatorul de drepturi, un contract tot trebuie incheiat cu SRTv (cu obiecte diferite, desigur).

SteauaToronto, nu te aud.

Gaby03.08.2006 15:17

Daffy, n-are sens sa te iei de SteauaToronto. Initiativa lui este laudabila. E clar ca nu avea cum sa reuseasca. Pana si operatorii de cablu trebuie sa aiba contract de retransmitere, acolo unde exista chiar concurenta antenei TV; ce sa mai vorbim de internet, unde meciurile Stelei nu sunt transmise nici macar pe site-ul TVR; era clar ca n-o sa mearga.

Totusi, SteauaToronto, meriti felicitari. DIn pacate, suporterii n-au sanse sa duca acest demers in spate. Este nevoie de bugete mari, de zeci, sute de mii, poate chiar milioane de euro. Gigi e cel care trebuie impulsionat. Mai ales in actualele conditii, cand stelistii nu mai au la dispozitie canale de obtinere a informatiei care sa fie echidistante (vezi GSP).

1on15.08.2006 12:44

Incearca sa pui meciurile inregistrate pe site la o calitate acceptabila (eu le salvez in vcd, vine cam 1 gb de meci) si sa le downloadeze cine vrea si poate.

SteauaToronto16.08.2006 01:35
cat ati facut pana acum ?  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

a iesit de o ciorba ?

Pozitia TVR vizavi de un astfel de proiect:

Un operator de internet nu poate transmite programele SRTv (continand meciuri, emisiuni etc) pe internet fara acordul nostru, acord materializat intr-un contract.

Orice operator de internet ce doreste sa transmita un meci care se va difuza pe unul dintre canalele SRTv va adresa o cerere scrisa catre SRTv si, in urma aprobarii oportunitatii in Comitetul Director, se va incheia un contract, in conditii ce se vor negocia cu fiecare in parte.

Fie ca SRTv are drepturi de internet pentru meciul respectiv sau operatorul si le ia direct de la detinatorul de drepturi, un contract tot trebuie incheiat cu SRTv (cu obiecte diferite, desigur).

SteauaToronto, nu te aud.

Raspunde la aceste intrebari plz?

Cum la caini aka "javre" s-a reusit...cum de la ei nu s-au pus atatea intrebari (si au 700 de utilizatori)?...cum la ei merge perfect (am vazut cu ochii mei)?...si cum de ei nu au intrat in belea avand acest tip de transmitere de 1 an?

Raspunde si mai vorbim! Daca te simti nu raspunde!

bodanelu16.08.2006 05:35

dar fara sa va atacati subtil nu puteti discuta? daffy si`a expus neincrederea in acest proiect, steauatoronto are incredere... discutati si voi fara atacuri subtile!

raresd27.08.2006 14:27

Mai sunt noutati despre Steaua TV? Vad ca aia de la Dinamo transmit meciurile lor in fiecare saptamina. Daca se poate la ei sunt sigur ca sar putea si la noi.

OvidiuToronto04.09.2006 06:19

Presupun ca stai in toronto. Eu o sa vin acilo in 2 saptamani.Ma gandeam sa vb si sa imi spun si mie cum ma abonez la TV-ul acesta.MS.bft

deci am o intrebare in toronto ma pot abona???

Evita post-urile consecutive. Daca ai ceva de adaugat la un mesaj anterior foloseste butonul edit. Moderatorii

armanovici10.09.2006 17:29

Pentru cei care nu vor putea urmari meciurile Stelei din UEFA Champions League, va aducem la cunostinta ca puteti sa subscrieti la serviciul video on demand de pe siteul oficial al UEFA Champions League, si veti beneficia de interviuri cu jucatorii din UCL, meciurile transmise integral plus fazele importante din fiecare meci al UEFA Champions League.

www.UEFA.com/video

Mult succes!

octavian8613.09.2006 06:51

Super, multumesc mult pt acest link. Voi putea vedea meciurile in acest fel :D. Din pacate si Anderlecht joaca la aceasta ora, va fi o decizie grea.

c.ronaldo1713.09.2006 07:13

pai la ora aia joaca si FC copenhaga si ce legatura are?

Bogdan4Steaua13.09.2006 11:02

Omul sta in Belgia si probabil ca il intereseaza si Anderlecht. :wink:

octavian8614.09.2006 06:11
Omul sta in Belgia si probabil ca il intereseaza si Anderlecht.  :wink:

Exact :wink:, am fost cu prieteni sa vedem Anderlecht... mai bine stateam acasa sa vad Steaua, singura echipa care merita urmarita.

radu aslan24.09.2006 15:16

BAI FRATILOR IN AFARA FAPTULUI CA NATIONALA TREBUIE BOICOTATA SI IGNORATA.....Becali AR TREBUI SA INTERZCA JOCURIRE ASA ZISEI NATIONALE IN TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC....SI SA I TRIMITA LA Urziceni ...SAU PE Dinamo CIMPUL DE ANTRENAMENT AL JANDARMERIEI....NEOCOMUNISTE DIN Romania

DACA ASI AVEA ADRESSA LUI Becali I ASI SCRIE DAR NU O AM.....DACA CINEVA POATE SA MA AJUTE MI AR FACE MARE PLACERE....

HAI Steaua

RADU ASLAN BRUXELLES_BELGIQUE

24 SEPTEMBRE 2006

Nu mai folosi in exces Caps Lock.

Daca nu vei respecta aceasta regula a forumului,

urmatoarele mesaje iti vor fi sterse.

Moderator

steaua rosie29.09.2006 22:41

ce sa intampla cu proiectul :?: :?: :?:

nu pot sa vad meciurile lui Steaua in CL :cry:

este o mare dezamagire :evil: :evil:

armanovici01.10.2006 11:44

www.UEFA.com/video

Faci abonament undeva pe la 4.5 euro lunar, ai acces la TOATE MECIURILE din UCL oricand dar nu live, pentru a vedea meciurile live trebuie sa platesti pt fiecare meci in parte.

Calitatea este f buna, nu sunt intreruperi, merita din plin banii!

brunishor01.10.2006 13:50

E o idee foarte buna. Prin asta nu numai ca am intra si noi "in rand" cu Europa dar cei care se ocupa de acest site au posibilitatea sa gestioneze lucrurile din punctul de vedere al unui...stelist! :D Comentariul unui fan infocat, eventual un chat real in timpul meciului de fotbal (discutiile de pe chat pot fi apoi postate pe forum in cadrul unui topic special creat), valoreaza de 50 de ori mai mult decat cele 26 de camere instalate de Pro TV pentru meciurile din Champions League!!! In ceea ce priveste partea financiara, cred ca toti sunt/em dispusi sa platim o suma care pana una alta nu iese din comun!! Doar ca, asa cum se spunea si mai sus, este foarte greu de realizat..insa nu imposibil, parerea mea...

al_led24.10.2006 15:51

Investitia intr-un post TV este bine venita.

Prin TV Steaua se face mai cunoscuta peste hotare.

Poate fi de ex. un avantaj: Steaua vrea sa cumpere un jucator strain care ar putea afla detalii de la TV (atmosfera, suporteri, meciuri)

dbd28.10.2006 09:30

foarte foarte buna initiativa ! eu am trait acele clipe de nervi cand nu vedeam meciurile fiind peste hotare

bafta

«1234»