Discutii, intrebari despre aceasta inintiativa?
Discutii, intrebari despre aceasta inintiativa?
Se vor transmite si meciurile din cupele europene?
In ce mod se face plata?
1) e legala treaba? de unde e preluata transmisia?
2) ce conexiune la net trebuie sa avem?
3) meciurile v`or fi comentate?
4) alte metode de plata?
Later edit:
5) pretul pana la urma e 9 sau 10 Euro? Mai exact in RON?
Sunt toate meciurile din toate cupele posibile
!
si e 10 euro pe an!
Daca vrei sa te abonezi la FCSTEAUA.RO TV pentru pachetul intreg full acces pentru un an (10 euro) o poti face trimitand banii in urmatorul cont bancar deschis la ING BANK - Romania, RO29INGB0000999900276645 RON , RO29INGB0000999900276655 USD , RO29INGB0000999900276651 EUR;
Pretul e 10 ca 9 nu prea primesc astia la banca, chestii de rotunjire.
In fine am vazut calitatea transmisiei este foarte buna...
In rest va spun sa va grabiti sa privim cu standard primul meci
!
Mersi frumos! Raspunsurile am vazut ca le gaseam si pe prima pagina da nu m-am uitat inainte..
la intrebarile mele poti raspunde exact cum te`am intrebat?
vreau sa trimit banii prin internet, dar imi cere si acest "BIC (SWIFT)", adica bank code. ce scriu acolo??
si "IBAN" este RO29INGB0000999900276651, daca platesc in euro??
1) e legala treaba? de unde e preluata transmisia?
2) ce conexiune la net trebuie sa avem?
3) meciurile v`or fi comentate?
4) alte metode de plata?
1. Transmisia e peer to peer...nu este ilegal in Romania...
2. Conexiune la net: Cablu
3. Meciurile vor fi comentatate de comentatorii orginiali de la Antena, Prosport,etc...
4. AM dat conturile...te duci si depui...altfel nu stiu...
mersi ![]()
maine intra bani in cont!
3. Meciurile vor fi comentatate de comentatorii orginiali de la Antena, Prosport,etc...
Ma bagam si eu dar daca sunt aceeasi comentatori,o sa ma uit pe antena1.
Daca il luati pe Gabi safta sa comenteze meciurile,cred ca era mult mai bine.
Nene SteauaToronto, ne întâlnim în realitate (eventual la o berică) să-ţi dau 15 canadezi pentru treaba asta ? N-aş vrea să mă complic cu banca, şi cu eventualele taxe extra. Stau prin East York. Ce zici ?
Auziti bre?
Dar daca organizeaza saitul si o transmisie radio online? Eu m-as baga comentator si cred ca si Safta! Dati sonorul la minim si ne ascultati pe noi! 8)
Dawson
Buna idee , poate asa scapam de scarbele de comentatori de la toate posturile , special A1 si invitatii acestora gen mascariciul ala de Dan Negru
Eu vorbesc foarte serios. Se-aude George? :wink:
@steauatoronto am fost la ING sa depun bani si aparatul respectiv (SelfBank) mi`a cerut numele titularului de cont! se poate sa`l stiu ca sa depun bani?
dawson, site-ul nu dispune inca de fonduri pentru a cumpara drepturi de televizare.Va fi doar o preluare a transmisiei TV.
Dar daca tu ai destui bani sa platesti nu ne deranjeaza.
@steauatoronto am fost la ING sa depun bani si aparatul respectiv (SelfBank) mi`a cerut numele titularului de cont! se poate sa`l stiu ca sa depun bani?
xxxxxxx
dupa ce am citit cateva comentarii de pe site am inceput sa am si eu cateva dubi!
ashtept sa vad cum o sa mearga, un demo ceva, si cand totul o sa fie ok am sa virez bani!
dupa ce am citit cateva comentarii de pe site am inceput sa am si eu cateva dubi!
ashtept sa vad cum o sa mearga, un demo ceva, si cand totul o sa fie ok am sa virez bani!
Haha daca pentru 10 euro ne zgarcim asa...
Lasa ca vedeti voi cand altii o sa priveasca si voi o sa plangeti!
la mine nu e problema.. sunt in Romania, deci am unde sa vad meciurile (stadion si TV).
dar nu mi se pare normal sa dau un ban fara sa vad pe ce`l dau! mai ales cand am vazut exemplele cu tvr-ul care a incercat cam acelasi lucru...
la mine nu e problema.. sunt in Romania, deci am unde sa vad meciurile (stadion si TV).dar nu mi se pare normal sa dau un ban fara sa vad pe ce`l dau! mai ales cand am vazut exemplele cu tvr-ul care a incercat cam acelasi lucru...
Bine faci cum vrei
si atitudinea ta imi da de gandit! daca vruiai ca totul sa fie ok, cand toata lumea punea aceste semne de intrebare trebuia sa faceti si voi un test, un demo, sa intre 400 de view-ri si sa fie totul ok...
dar va si incapatanati sa nu o faceti!
oricum pana la proba contrarie mie mi se pare o mare tzeapa!
si atitudinea ta imi da de gandit! daca vruiai ca totul sa fie ok, cand toata lumea punea aceste semne de intrebare trebuia sa faceti si voi un test, un demo, sa intre 400 de view-ri si sa fie totul ok...dar va si incapatanati sa nu o faceti!
oricum pana la proba contrarie mie mi se pare o mare tzeapa!
Uita-te pe site!