ai cam ramas in urma! am castigato deja mah. si despre gorica io zic ca va pierde gorica in stil mare voi ce credetati? :lol:
ai cam ramas in urma! am castigato deja mah. si despre gorica io zic ca va pierde gorica in stil mare voi ce credetati? :lol:
Nu treabuie sa ne speriem de Gorica, asta este clar, dar nici sa-i subestimam. Cine ar fi crezut ca noi eliminam Valencia? (am dat acest exemplu pentru ca ne este drag noua)
Cred ca daca jucatorii se vor concentra vom castiga ambele manse.
Stie cineva ce fel de arbitru este acest austriac?
Sper sa nu fie ca spaniolul ala narod (Medina si nu mai stiu cum) care poate strica un meci una doua.
atentie mare la sloveni:
Villarreal, semifinalista Ligii Campionilor de anul trecut, a fost eliminatã din Intertoto de NK Maribor și a pãrãsit cupele europene
Vlad ECONOMU
Dupã ce s-au impus cu 2-1 în tur, chiar pe arena "El Madrigal", jucãtorii de la Maribor începuserã sã viseze frumos la obținerea celei mai mari performanțe din palmares.
De cealaltã parte, ibericii au pus rezultatul primei manșe a finalei din Cupa UEFA Intertoto pe seama unui accident, declarând sus și tare cã pleacã în Slovenia sã obținã calificarea. Dar cum socoteala de acasã nu se potrivește cu cea din târg, vedetele Tacchinardi, Pires, Forlan și Nihat s-au vãzut nevoite sã se întoarcã în Spania cu coada între picioare. Cu atât mai mare este umilința, cu cât ibericii au terminat partida cu trei jucãtori mai puțin pe teren, Tacchinardi, Forlan și Gonzalo fiind eliminați în ultimele zece minute ale disputei.
Turcul Nihat a reușit deschiderea scorului pe "Ljunski", cu cinci minute înainte de final, însã Zajc a restabilit egalitatea în minutul 89, într-un moment în care pentru elevii lui Pellegrini nu mai era nimic de fãcut. Impotența arãtatã în joc de vedetele "Submarinului galben" a fost taxatã de presa din Spania, care a recunoscut superioritatea slovenilor, dar și Dorința mai mare a acestora de a câștiga meciul. O searã tristã pentru cei care, cu numai douã luni în urmã, erau cu greu eliminați de Arsenal Londra din penultimul act al Ligii Campionilor.
Acest rezultat trebuie sã constituie un semnal de alarmã și pentru campioana României, Steaua București, care va întâlni în turul doi preliminar al Ligii Campionilor câștigãtoarea campionatului din Slovenia, ND Gorica. Mai ales cã Maribor a terminat sezonul trecut pe locul patru, la 19 puncte distanțã de viitoarea adversarã a roș-albaștrilor. sursa Prosport
Nu stiu cu ce lot a abordat Villareal aceasta dubla mansa dar cred ca nu aveau voie sa piarda... deci atentie mare Steaua!!!
ce naiba, sunt io singurul superoptimist in legatura cu meciul de miercuri? sunt convins ca nici macar vreun Cantalejo nu poate sa ne opreasca, impotriva slovenilor.
Faza tare e ca nimeni nu stie ce joaca, cum joaca slovenii. Frica mea vine din faptul ca sunt "sarbi" adica au facut parte din fosta federatie iugoslava si astia sunt cei mai ai dracu de pe pamant. Vor muri cu noi de gat asta e clar vor lupta pana la sfarsit insa fotbalul nu e doar lupta si sa sperm in 2 victorii.
asa e sergiu, meciul trebuie tratat foarte serios, noi intotdeauna am avut dificultati in fata jugoslavilor... ca maribor i-a scos pe villareal spune multe, dar si spaniolii is inca pe nicaieri dupa ce au ratat mai ceva ca noi finala Champions League... chestii din astea nu se uita usor...
Famous names enter the fray
Monday, 24 July 2006
The presence of former winners FK Crvena Zvezda and FC Steaua Bucuresti adds to the intrigue as the UEFA Champions League reaches the second qualifying round this week.
Full house
Serbia's finest Crvena Zvezda, European champions in 1991, will enter the competition in front of a full house at Cork City FC after all 5,000 tickets for the game sold out in six hours. The Irish club's chairman Brian Lennox said: "We're looking forward to a full house and another memorable night at Turner's Cross." Steaua, who famously defeated FC Barcelona in the 1986 showpiece and last season reached the semi-finals of the UEFA Cup, face NK Gorica in Slovenia.
B36 reward
Anticipation is also high in Moldova and Latvia as FC Sheriff and FHK Liepajas Metalurgs prepare to respectively tackle FC Spartak Moskva and FC Dynamo Kyiv. The Faroes have a representative in the second qualifying round for the first time following B36 Tórshavn's defeat of Birkirkara FC, and the islanders now travel to Istanbul to face Fenerbahçe SK. Another team to have won through from round one for the first time are Lithuania's FK Ekranas, whose reward is a tie against NK Dinamo Zagreb - the only first leg to be played on Tuesday, with the other 13 games taking place the following day.
Friday draw
Last season's runners-up in the Czech Republic, FC Mladá Boleslav will make their European debut against Norway's Vålerenga IF, while Heart of Midlothian FC are returning to the top level of club football for the first time since 1960/61 when they were beaten in the preliminary round by SL Benfica, the Portuguese club who went on to end Real Madrid CF's reign as the continent's dominant club. Even though all these ties conclude on Wednesday 2 August, all 28 teams will be in the hat on Friday for the draw for the third qualifying round.
2006/07 UEFA Champions League
Second qualifying round draw
First leg: 26 July (except *)
Second leg: 2 August
NK Gorica (SLO) v FC Steaua Bucuresti (ROM)
PFC Levski Sofia (BUL) v FC Sioni Bolnisi (GEO)
FC Zürich (SUI) v SV Salzburg (AUT)
Djurgårdens IF (SWE) v MFK Ružomberok (SVK)
Debreceni VSC (HUN) v FK Rabotnicki (MKD)
Cork City FC (IRL) v FK Crvena Zvezda (SCG)
Fenerbahçe SK (TUR) v B36 Tórshavn (FAR)
FK Mladá Boleslav (CZE) v Vålerenga IF (NOR)
FC Sheriff (MOL) v FC Spartak Moskva (RUS)
FHK Liepajas Metalurgs (LAT) v FC Dynamo Kyiv (UKR)
FH Hafnarfjördur (ISL) v Legia Warszawa (POL)
FC København (DEN) v Myllykosken Pallo-47 (FIN)
*FK Ekranas (LTU) v NK Dinamo Zagreb (CRO)
Heart of Midlothian FC (SCO) v NK Široki Brijeg (BHZ)
UEFA.com
Vara trecuta, intr-un meci amical,Steaua a invins pe ND Gorica, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Florin Lovin si Laurentiu Dinita.
Gorica se afla la al treilea titlu cucerit consecutiv.Se presupune ca au un lot omogen si valoros.
In randurile echipei ND Gorica evolueaza cei mai buni doi marcatori din campionatul sloven in editia trecuta, Miran Burgic - 24 goluri, Valter Birsa - 18 goluri.
Gorica, infiintata in 1947 sub numele de NK Vozila Gorica, poarta actuala denumire, de ND Gorica, din 1993 si are in palmares patru titluri de campioana (1996, 2004, 2005, 2006), doua Cupe (2001, 2002) si o Supercupa (1996).
Poll pe site-ul lor:
Kak¹en bo izid sreèanja HiT Gorica - Steaua Bukare¹ta ?
Zmaga HiT-a Gorice
41%
Neodloèeno
8%
Zmaga Steaue Bukare¹ta
49%
Ne vem
2%
glasov: 129
Se observa ca ni se acorda mai multe sanse.Sunt totusi destui optimisti.
FORZA Steaua !
Valter Birsa s-a transferat la Sochaux si Burgic are oferte de la Stockholm si Bolton asa ca este destramat cuplul "magic", mai mult, pe cale de disparitie ![]()
site-ul OFICIAL Steaua anunta ca Radoi nu va juca ... :cry:
"Delegatia Stelei va pleca marti spre Slovenia, 25.07.2006, cu o cursa charter de la Aeroportul "Henri Coanda" - ora 09.45. Antrenorul Cosmin Olaroiu va deplasa un lot de 20 de jucatori, din care nu fac parte Mirel Radoi si Gigel Coman, cei doi plecand luni dimineata la Bologna unde vor fi supusi unui control amanuntit la Clinica Isokinetik de catre profesorul Nanni. Marti, antrenorul Cosmin Olaroiu va sustine conferinta de presa oficiala la ora 18.30(ora locala), la stadionul din Gorica, urmand ca la ora 19.00 sa aiba loc antrenamentul oficial. Intoarcerea este prevazuta pentru 27.07, direct la Timisoara, unde echipa va ramane pana dupa meciul din prima etapa a Ligii 1, programat sambata, 29 iulie, ora 21.00."
Cu Radoi, fara Radoi, Steaua trebuie sa se califice...
Avem nevoie de concentrare si determinare.E foarte important sa inscriem cat mai multe goluri.Slovenii vor veni foarte motivati, aceasta fiind o ocazie unica pt ei de a ne lua practic locul de cap de serie in turul 3 .Trebuie sa jucam curajos si siguri pe noi.Daca vom inscrie primii acolo ne vom califica!!!
Ne calificam. In tur vom castiga cu 3-1. ![]()
1-0 in tur.
Si dupa aia un 0-0 la Bucuresti. Specialitatea casei.
Motane, in conditiile acelea vom tremura serios. Sper sa nu fie cazul si sa ii batem ceva mai clar in tur.
Si eu sper. Dar cand am facut acea afirmatie - totusi pesimista - m-am bazat pe 2 aspecte:
1. Inca nu am atins maximul de forma. Jucatorii nostri de baza nu au nici un meci oficial jucat.
2. Lipseste Radoi. Si ma tem ca Olaroiu va juca foarte prudent stiind ca e greu sa-i acopere lipsa in linia de mijloc...
Poate ma insel si da Goian hat-trick...
Am vazut ca milogii au compus un imn pentru Gigi , ei bine si eu am compus unu pentru echipa lor .......
[...]
Editat. Limbaj inadecvat. Moderatorii
Tehnicianul Stelei nu are motive sa se teama de sloveni. Anul trecut, Poli Timisoara, antrenata de Cosmin Olaroiu, a invins Gorica cu 7-1 intr-o partida amicala.
Citeste mai mult : http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=158660
Teoretic da, insa nici un meci nu seamana cu altul. Acela a fost un amical. Asa cum valoarea noastra nu e data de meciul cu Tavria, asa probabil ca nici Gorica nu este o echipa atat de slaba precum o arata acel amical.
Bogdane,ce faci ? Imi dai mie lectii ? :lol:
De pian? De canto? ![]()
Cred ca o sa le dam cel putin 2 goluri fara sa primim, tensiunea este atat de mare incat cred ca sunt mobilizati la maxim, atenti trebuie sa fim la fiecare meci dar vorba lui Gigi "Hai bah ce dreaq, daca ne temem si de Gorica.."
Daca avem emotii cu aceasta echipa atunci ce vom face in grupe inaintea unui meci Barcelona - Steaua :?: :?: :?: :?:
Partida dintre ND Gorica şi Steaua Bucureşti, din manşa întâi a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, a fost amânată cu o oră, astfel că se va disputa miercuri de la ora 22.00 şi nu de la ora 21.00, aşa cum se anunţase iniţial, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.
Potrivit sursei citate, modificarea orei de start a survenit în urma cererii formulate la UEFA de către postul de televiziune care transmite meciul.
Meciul de la Gorica va fi arbitrat de austriacul Stefan Messner.
Sursa: Prosport
daca Timisoara a batut Pe Gorica cu 7-1 ,iar Steaua a batut pe Poli cu 2-1 rezulta ca mai avem nevoie de varfuri.E o logica simpla pentru mine dupa un pumn de Xanax.