FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gorica - Steaua 0 - 2 (0 - 0)

«12346»
Virgil20.07.2006 04:14
Amaratii de la Linfield au avut posibilitatea sa relanseze calificarea... au ratat un penalty ... Nu pot sa cred... Cine este aceasta Gorica?

Cine este aceasta Linfield ?

sorin_77720.07.2006 07:29

M-a amuzat dar si socat stirea din GSP.ro :

"Campioana Sloveniei si adversara Stelei, ND Gorica, are stadion de doar 3066 de locuri!"

Si au drept de joc in UEFA CL pe acest "super"STADION

3-151525904b0d00789991f_400_262_.jpg

2-151525907f8290120da58_600_401_.jpg

4-1515259108c6b88c7f59f_400_262_.jpg

Ionutdal20.07.2006 08:07

Mai bine jucam cu motoare diesel au stad mai frumos , eu spun ca o sa facem golaveraj bun dupa dubla cu desculti astia , oricum nu cred ca ar fi primit licenta pt Liga 1 doar pt UCL . Poate au pile la UEFA :lol:

focus20.07.2006 08:15

Nu mai radeti, ca o tara ca Slovenia ne-a scos din barajul pentru Mondiale.Poate nici nu au nevoie de mai multe locuri.Si pana la urma noi jucam cu ei pe teren nu in tribuna.

Ionutdal20.07.2006 08:18
Nu mai radeti, ca o tara ca Slovenia ne-a scos din barajul pentru Mondiale.Poate nici nu au nevoie de mai multe locuri.Si pana la urma noi jucam cu ei pe teren nu in tribuna.

Corect o tara ca Slovenia , dar daca am jucat cu toti drogatii si betivii de la ......... de fapt ii stie toata lumea ,cum sa te califici ??? , daca jucam cu 3 sferturi din echipa Stelei ne calificam 100 %

bijoux_bz20.07.2006 08:47

macar ei au un stadion. noi nu avem, tre sa jucam pe altul. cel mai naspa stadion din Romania: lia manoliu. 60 000 locuri si se aude mai incet ca pe Ghencea unde sunt nici jumatate. nu inteleg ce echipa de profesionisti a adus Gigi sa faca gazonul k trebuia sa fie gata de mult. trebuia sa jucam pe Ghencea si sa mareasca si tribunele. aveau destul timp in juma de an sa faca tot. dar la Steaua nu se ocupa nimeni de asa ceva. sau cine se ocupa habar nu are de treburile astea. nu exista infrastructura deloc. trebuiau niste planuri de modernizare si dezvoltare a bazei sportive; baruri, localuri si magazine prin jurul stadionului pentru suporteri. daca te duci la stadion sa-ti iei un fular n-ai de unde sau iti iei dintr-o rulota ambulanta. e cam rusinos ce se intampla pentru un club asa mare si iubit cum e Steaua.

Bogdan4Steaua20.07.2006 08:50

Se pare ca am apreciat destul de bine numarul de locuri. Si tineti cont de faptul ca slovenii nu s-au inghesuit sa vina la meci, suporterii lui Linfield dominand fondul sonor.

Dawson20.07.2006 09:09

@bijoux

Gazonul a fost lucrat de firma lui Oprisan, deci sa nu ne mai mire intarzierea... :evil: Marirea tribunelor e insa o chestie care ar dura ceva mai mult de jumatatea de an, totusi... :wink:

However, ceea ce ai spus ulterior, referitor la modernizarea complexului, este foarte foarte corect! Am mai ridicat si eu aceasta problema. Culmea e ca spatiul este extrem de generos. Dar mult iubitii nostri conducatori nu au fost in stare sa faca o campanie de transferuri ca lumea in vara Mondialelor, daramite sa pastoreasca un asemenea proiect de anvergura... :evil: Unde mai pui ca, macar teoretic, suportul financiar ar exista! 8)

Sexystelista20.07.2006 09:34

Nici nu-mi fac probleme!!Singura problema ar fi daca lui Olaroiu i s-ar nazari sa probeze cativa jucatori care in mod normal nu sunt in echipa de baza.Si nu stiu de ce dar asa cred ca o sa faca

sorin_77720.07.2006 11:41

De ce atata optimism? Pe ce te bazezi? Eu zic ca va fi un meci SUPERgreu...

Sexystelista20.07.2006 15:57

Am fost tot timpul o optimista.Nu cred ca va fi greu pt ca nu-si permit sa o dea in bara nici jucatorii, nici antrenorul, nici conducerea.Si atunci ce mai ramane de facut?Mobilizarea generala si VICTORIA!!!

toc71cc20.07.2006 16:21

Chiar nimeni nu doreste sa faca o deplasare la Gorica???se organizeaza ceva??

Toti asteptati turul doi?.... sa nu uitam ca TREBUIE sa ne incurajam echipa oriunde evolueaza.....

Eu unu cred ca e mult mai inportanta prezenta in tribune in slovenia ...

Astept sa vad cine se anunta....

jj e iarasi optimist..tare as vrea sa promita ca daca nu luam supercupa si nu ne calificam in CL va pleca la ..oile lui cu tot cu magarul stanei MM.....

***alex***21.07.2006 09:59

@toc71cc

Asta e turul doi

reddog21.07.2006 14:07
Se pare ca am apreciat destul de bine numarul de locuri. Si tineti cont de faptul ca slovenii nu s-au inghesuit sa vina la meci, suporterii lui Linfield dominand fondul sonor.

Si l-au dominat degeaba. Un meci se joaca pe teren. Nu aveti de-a face chiar cu o echipa de duzina.

Bogdan4Steaua21.07.2006 14:21

Tocmai asta e ideea. Gorica nu trebuie subestimata. Trebuie sa dea totul pe teren pentru a castiga. Nu va fi o atmosfera de infern acolo, deci nu pot exista scuze de acest gen. Cu daruire si determinare Steaua va elimina echipa slovena.

sorin_77721.07.2006 14:34

Oricum va fi un meci greu care pune multa presiune pe jucatorii Stelei... Orice pas gresit poate fi fatal... si poate sa insemne chiar un debut dezastruos in noul sezon...

Hai baieti, faceti un meci mare...!!!

DTP-Ludacris21.07.2006 15:08

Nush ce sa zic ...Va fi un meci greu ? Oare? :evil:

awp_kent21.07.2006 18:58

Sper sa nu ne puna probleme... si sa ajungem in turul trei ...si apoi in grupe... :twisted: :twisted:

weeezer_2022.07.2006 07:16

daca si cu Gorica va fi meci greu...

o sa trecem la pas de ei, vom fi calificati dupa meciul tur.

Dan_BKL23.07.2006 00:18

ar fi excelent daca am castiga la gorica dar si un egal ar fi destul de bun deoarece ne da 75-80%sanse de calificare in retur mai ales daca acest egal ar fi 1-1 sau 2-2.

Ayrton23.07.2006 00:30

:!: Mare atentie cu Gorica!

NK Maribor( echipa clasata pe locul 4, la 19pct de Gorica) a eliminat semifinalista Ligii Campionilor de anul trecut, Villareal, in Intertoto!!!

E adevarat, in conditii speciale, Villareal avand 3 eliminati! Se pare ca slovenii s-au aparat in draci si foarte exact!

Dar aceasta victorie s-ar putea sa-i ambitioneze si pe cei de la Gorica.

Dan_BKL23.07.2006 00:37

din cate stiu maribor este echipa cea mai valoroasa din slovenia.(nu sezonul asta asa in general)

pe maribor i-am mai vazut prin Cupa UEFA dar pe gorica nu.

weeezer_2023.07.2006 09:26
ar fi excelent daca am castiga la gorica dar si un egal ar fi destul de bun deoarece ne da 75-80%sanse de calificare in retur mai ales daca acest egal ar fi 1-1 sau 2-2.

hai mai Dane chiar asa am ajuns, sa zicem ca "si un egal ar fi bun"?? cu GORICA?? bai oameni buni, dati-o dracului de treaba, acum cateva luni, pe forumul asta, era mai mult optimism, inaintea dublei cu Boro, care era clar peste sloveni.. pai daca noi zicem ca ne multumim cu un egal in slovenia, in turul trei, ce-o sa zicem? "sper sa scoatem un egal, dar nici o infrangere la 2-3 goluri n-ar fi prea rea"??? bai, trezirea, o sa folosesc un cliseu, Gorica trebuie respectata dar doar atat, pt munca depusa, pentru eforturile facute, pt ce vreti voi, dar in nici un caz nu trebuie sa ne temem de ei. O sa fie cum a fost si cu Zeleznik, rezolvam meciul in prima repriza. Dati-o dreaq, dk din turul 2 preliminar (primul pt noi) zicem ca ar fi bun un egal, fie el si in deplasare... Pai daca am juca cu Barcelona? Ce am zice? "Mergem acolo sa nu luam peste 7"??? Jeez ce oameni

Bogdan4Steaua23.07.2006 11:36

"Un austriac arbitrează ND Gorica - Steaua

Austriacul Stefan Messner va arbitra meciul din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor dintre ND Gorica şi Steaua. UEFA nu a stabilit încă pe cei doi asistenţi care-l vor ajuta pe Messner, în timp ce arbitru de rezervă va fi Christian Steindl, tot din Austria.

Observator pentru arbitri este elveţianul Serge Muhmenthaler."

"Steaua a scăpat de Birsa

Steaua a scăpat de al doilea marcator al Goricei din sezonul trecut, Valter Birsa. Atacantul de numai 18 ani a semnat un contract pe patru ani cu Sochaux. Echipa din Hexagon a intenţionat să-l transfere pe ex-stelistul Andrei Cristea, însă s-a reorientat către slovenul Birsa. Valter Birsa a fost dorit şi de olandezii de la PSV Eindhoven.

Atacantul lui Gorica a reuşit 18 goluri în sezonul precedent şi, împreună cu Burgici (24 de goluri) şi Demirovici (13 goluri), şi-a adus o contribuţie importantă la cîştigarea titlului de Gorica. Cei trei au marcat 55 de goluri din totalul de 75 cîte a înscris echipa slovenă în ediţia precedentă de campionat. "

Sursa: stelisti.ro

IL_Diablo23.07.2006 13:01

Cateva cuvinte despre orasul in care vom juca miercuri in preliminariile C.L. :

"Orașul în care Steaua va debuta în noua ediție a Ligii Campionilor se numește Nova Gorica și se aflã la granița cu Italia, între Alpi și mare. Cu o populație de 42.000 de locuitori, orașul sloven are drept simbol un trandafir, care are o semnificație aparte. Înaintea primului rãzboi mondial, Gorica furniza trandafiri curții imperiale de la Viena.

Nova Gorica este un oraș nou, construit de Iosif Broz Tito dupã al doilea rãzboi mondial, în 1948. Slovenii au trebuit sã reconstruiascã orașul, deoarece vechiul Gorica a trecut de partea cealaltã a graniței și aparține acum Italiei. De altfel, granița desparte cele douã orașe, linia de frontierã trecînd chiar prin piața orașului. Un panou avertizeazã populația sã nu treacã peste linie.

Cel mai apropiat aeroport de Nova Gorica se aflã la 22 de km, pe teritoriul Italiei, la Trieste, în timp ce aeroportul din Ljubljana este la 141 de km depãrtare."

Sursa: stelisti.ro

«12346»