FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gorica - Steaua 0 - 2 (0 - 0)

«1456»
weeezer_2026.07.2006 21:52

ok ok, da de NICOLITZA nu zice nimeni ca n-a jucat nimic?? centrare de pe dreapta, ratata. centraRI de pe dreapta, ratate. trece pe stanga. singurul motiv pt care n-a centrat in peluza e pt ca NU EXISTA PELUZA. driblinguri reusite, procentaj probabil sun 5%, pase reusite, ok, dar la pase de >3 metri, iarasi O GROAZA date aiurea. As putea zice ca azi jocul lui Nicolita a caracterizat perfect jocul intregii echipe. Haos, alergat aiurea, de bezmetici, putine realizari...

Bogdan4Steaua26.07.2006 23:39

Repet: sa asteptam sa isi intre in ritm jucatorii. Sunt convins ca se vor mobiliza la meciul cu Poli. Inceputul e mai greu. :wink:

end-er27.07.2006 00:30

meci de inceput de sezon... am fost dezamagit total de ce au jucat in prima repriza si per ansamblu de unii jucatori, dar important e ca si-au indeplinit obiectivul - victorie fara alte complicatii (in fata unei echipe modeste) si calificare transata din meciul tur

sunt convins ca vor juca la alt potential si la alt nivel in meciurile mai importante

asteptam tragerea la sorti de vineri

si bafta la Timisoara

Virgil27.07.2006 03:38

Am dominat si am invins.Victoria nu a fost intamplatoare.Asta conteaza.

Personal doresc rezultate,nu tin neaparat la spectacol.Am avut totusi doua goluri spectaculoase,prin Dica din lovitura libera de la 16 m si Iacob cu capul la un corner.

Gorica a fost o echipa bine organizata in aparare si a iesit de cateva ori periculos la atac.

Arbitrajul,desi corect,cred ca a suferit prin aceea ca s-au dat foarte usor unele cartonase.

Consider ca suntem calificati.

BandiT27.07.2006 05:27

victorie meritata.

joc slabut...dar mai avem timp pana la meciurile din turul 3 preliminar.

la Timisoara o sa avem meci greu , aici o sa se vada adevarata fata a echipei Steaua.

returul cu gorita si meciul cu Craiova = antrenamente bune pentru. turul 3 al ligii.

Dawson27.07.2006 06:39

Pana l-a urma a iesit bine. M-a cam enervat lipsa de concentrare pe care au aratat-o ai nostri, dar sa zicem ca-i scuzabila, sa zicem ca n-au fortat pentru a-si doza cum trebuie efortull. Spre Champions League!

_yang27.07.2006 07:08

Bine ca am invins o echipa totusi mult sub toate echipele din Liga I (poate Craiova e sub ei).Cred totusi ca am fi putut mai mult dar sper ca e doar o strategie a lui Oli stiind ca-l asteapta Timisoara si mai ales Iancu...

Cred ca Iacob a fost de departe jucatorul meciului...

A scos acea lovitura libera din care a marcat Dica, si a si marcat un gol... Felicitari Iacob, ce mult ne-ai lipsit in primavara...

@ Ayrton

Incep sa cred, din ce in ce mai mult, ca Protasov a avut dreptate, Nesu e infinit mai bun ca mijlocas decat ca fundas!

Cred ca am face o echipa de "extrema stanga" si nu iar place deloc lui Gigi Becali... :lol: :lol: :lol:

Clar Nesu e mult mai bun mijlocas stanga insa greseala lui Protasov a fost ca a incercat pentru prima data aceasta mutare la un meci atat de important...

Prodigy_andrey27.07.2006 08:04

si am nimerit :D:D:D:D 2-0 las k le dam mai multe in retur ;)

Sexystelista27.07.2006 08:25

Nu a fost rau...Dar se putea si mai bine.Victoria in cazul asta conteaza foarte mult, dar cu o echipa ca cea de aseara a Stelei, in care nimeni, dar absolut nimeni nu s-a concentrat nu putem aspira sa ajungem foarte departe.Mondialul a fost omorat de echipele care jucau prea tacticizat...E adevarat la Italia a dat roade, dar noi nu avem jucatori de talia celor din nationala Italiei.De aceea la noi jocul prea tacticizat o sa ne cam omoare...Sincer, nu mi-a captat cu nimic atentia jocula asta...Ba chiar am vazut o echipa a Stelei cam sictirita.Sa speram ca vor scapa de sictir pt ca ne asteapta un sezon foarte incarcat...

In rest!Traiasca Iacob si "bulanul" lui Dica!

bodanelu27.07.2006 08:59

eu vreau sa fac o mica analiza personala a jucatorilor:

Carlos- a cam somat in poarta.

Petre Marin - NU E O SOLUTIE PT PARTEA DREAPTA. s-a vazut in prima repriza, a pierdut unele mingi usoare. E mult mai bun Balan ( Saban nu l`am vazut jucand)

Goian- in nota obisnuita, adica bine. se vede totusi ca e un fundas masiv si care se misca greu. aseara s-a vazut ca un atacant rapid trece usor de el, fortandu`l pe Goian sa faulteze.

Ghionea - un jucator care creste de ma meci la meci. foarte sigur pe el, o pasa fe geniu.

Nesu - a prins curaj in ultima vreme, urca foarte mult in atac. in aparare cam nesigur...

Nicolita - slab, sper sa`si revina

Paraschiv - si el slab. lent, recupera greu. pase doar la 3 metri

Lovin - un jucator care a crescut foarte mult. recupera foarte mult, urca in atac. pase direct pe atacanti, pe culoar. a incercat sa suteze la poarta si a facut`o destul de bine.

Bostina - se vede ca e un jucator inconstant. a jucat slab, cu un plus cand a trecut in partea centrala

Dica - un jucator care nu trebuie sa plece de la echipa noastra

Iacob - s-a achitat foarte bine de datoria sa de pivot. a intrat in combinatii destul de frumoase cu Dica si cu mijlocasi centrali

Oprita - la fel ca in toate meciurile

Cristocea - Oli i`a cerut sa joace mai defensiv, ceea ce s-a vazut ca nu prea ii place

Badea - a jucat prea putin

dbd27.07.2006 09:09

Felicitari echipei ... se vede lipsa lui Ogararu si Radoi...n-are cine sa construiasca si sa controleze jocul echipei ... deci se putea si mai bine :)

I.N.Money27.07.2006 17:31

Nu a fost un meci reusit,dar pe adevarata Steaua o sa o vedem cand joaca cu un adversar care va juca intr-adevar fotbal.

Mai bine de acel 2-0 nu se putea in fata unei echipe care "a bagat autocarul in poarta" cum se spune acum.

Momentan este un inceput de sezon bun,mai este insa destul pana echipa va atinge varful maxim de forma.

giuliano_10127.07.2006 17:34

greu de tras concluzii dupa un asemenea meci. slovenii nu ne-au oferit nici o provocare si gandindu-se probabil si la meciul greu de sambata, baietii au jucat cu frana de mana trasa. mi-a placut ca acest fapt l-a nemultumit pe Oli asta arata ca vrea si asteapta mult de la echipa. daca ne puneam mintea cu ei cred ca le dadeam vreo 5. sper sa o facem in retur si mai sper ca de anul viitor sa scapam de acest tur preliminar inutil si plicticos.

mi-au placut nesu si Lovin, au fost jucatorii care s-au implicat cel mai mult in meci. probabil pentru ca fac parte din grupul celor care nu sunt siguri de locul de titular.

Cooper28.07.2006 17:45
Felicitari echipei ... se vede lipsa lui Ogararu si Radoi...n-are cine sa construiasca si sa controleze jocul echipei ... deci se putea si mai bine :)
Sa nu fim atat de duri. E primul meci oficial al Stelei, baietii inca nu sunt conectati, vine Standard Liege, dar pana atunci ne va prinde foarte bine meciul cu Poli Timisoara (exact ce ne trebuie pentru un inceput de sezon).
ultras steaua31.07.2006 17:54
8) 8) 8) o victorie logica , diferenta este imensa intre Steaua si gorica
«1456»