FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Comentatorii de pe aNTENA 1

«13456»
***alex***30.07.2006 11:14

O noua gafa marca Baleanu, de data asta impreuna cu Dan Negru : Ii zice Baleanu lui Negru cica stii ca exista si o alta Poli Timisoara in divizia B, la care Negru o fi Poli Timisoara II! :lol: :lol:

IONUTZ-CIPRIAN30.07.2006 11:41

:evil: >>>Astia dupa mine sunt degeaba la toate capitolele,incepand de dimineata cand apare tatoasa aia,si pana seara la stirile de la ora 23,nu stiu cine urmareste postul la astia,mai naspa e ca fac dintr-un meci o varza mare de tot din care nu intelegi nimik,asa cum a fost si aseara,ba antenistilor mai lasatine cu transmisiunile voastre de 2 lei comentariul!!>>> :twisted:

soulstorm30.07.2006 12:22

"tu oancea..tu si Dan voiculescu.." nu merita posturile noastre.

silvy30.07.2006 19:28

si anul asta o sa fim campionii....sho o sa avem un parcurs cat mi lung in grupele LC

17+3 NU E EGAL CU 23 :twisted:

Cooper31.07.2006 11:36

Ar fi singura modalitate prin care le-am inchide gura (o perioada scurta de timp) celor de la rapid.TV

silvy03.08.2006 14:05

''Doi golani netalentaţi'' asa SE INTITULEAZA TITLUL DIN GAZETA SPORTURILOR.............bineinteles ca este scris de nimeni atul decat Tolontan..acest nesimtit impreuna cu ziarul mincinos jigneste suporteri si conducerea Stelei

______17+3 nu e egal cu 23___________________________

nu cumparati gsp nu intrati pe siteul lor de kkt...

cristian01411.08.2006 12:19

La meciul cu Craiova, pe la mijlocul primei reprize : "Da, si acum Bostina avanseaza in partea stanga...". :lol:

..pe cand Bostina nu stia sa lustruiasca banca de rezerve mai bine..cu dosul. :lol:

Ce sa le ceri acestor 2 comentatori imbecili care nu stiu nici macar la ce meci se uita, sau care sunt titularii.

Aceeasi greseala cu Bostina a facut-o si Gradinescu la meciul cu Liege, dar pe el il intelegem..a mai avut probleme si cu "Banica" de multe ori..probabil Andreea. :lol:

strezahuzum13.08.2006 20:43

Ma uit acum la "Procesul epavei", emisiunea de 2 lei vechi a lui Gheonoaia ... jalnic nene. Buzarin isi roteste ochii aia de peste mort incercand de zor sa gaseasca ceva rau de zis despre Steaua ( cica a vazut el nu stiu ce contact la nu stiu ce faza din UTA-Steaua ). Un stelist da un telefon tocmai din Detroit, Gheonoaia nu gaseste altceva mai bun de facut decat sa-l intrebe daca nu cumva sunt si multi rapidisti pe acolo.

Impresioneaza frecventa si precizia cu care limbile celor 2 ating direct sau indirect posteriorul milogilor de sub pod. Lingailor, vedeti sa nu va pierdeti limba sau nasul pe-acolo .....

I.N.Money13.08.2006 20:47

Venind vorba de comentatori,dar de data asta cei de la TVR,in timpul meciului Poli Timisoara-Rapid,Cosmescu sesiza problemele avute de rapidisti la Targu Jiu la meciul cu Pandurii,in acel moment colegul sau,Emil Gradinescu a inceput sa cante in mod ironic: " Suntem peste tot acasa..." :lol:

armanovici13.08.2006 20:55

aveti careva nr de telefon sa ii sun din partea noastra?

strezahuzum13.08.2006 21:06

Campania "Hai sa ridicam milogii de sub podul Grant in slavi" continua in forta la "Procesul epavei". Se bat campii ca Rapid trebuia sa primeasca penalty la 2 faze din meciul cu Timisoara .... dupa ce in prealabil s-a afirmat ca Steaua a fost "iertata" de penalty. Mah cersetorilor, de-asta va bate Sarajevo. In UEFA nu se da nimic la astfel de faze. Nu degeaba vi se zice "milogi".

PS : Mr Gheonoaia, vedeti ca ati intrat cu cap cu tot in .... nu spun ca se cenzureaza. :lol: :lol: Eu propun ca urmatoarele 10 minute sa fie declarate "minute de plans pe umarul Rapidului", pt ca oamenii neinteresati de subiect sa poata da in alta parte si sa se intoarca atunci cand terminati sedinta de milogeala.

cristian01413.08.2006 21:53
Venind vorba de comentatori,dar de data asta cei de la TVR,in timpul meciului Poli Timisoara-Rapid,Cosmescu sesiza problemele avute de rapidisti la Targu Jiu la meciul cu Pandurii,in acel moment colegul sau,Emil Gradinescu a inceput sa cante in mod ironic: " Suntem peste tot acasa..."  :lol:

Cea mai penala faza pe care am auzit-o de la Gradi ! :lol: :lol:

Dawson13.08.2006 22:57
Un stelist da un telefon tocmai din Detroit, Gheonoaia nu gaseste altceva mai bun de facut decat sa-l intrebe daca nu cumva sunt si multi rapidisti pe acolo.

Ar putea fi o problema de nuanta aici. Detroit este unul din orasele cu cea mai mare concentratie de substante niggers pe metrul patrat... :wink:

AmuntBoy13.08.2006 23:35

baleanu este de kko

ba da ce ghinion avem !! sa ia a1 multe meciuri cu noi, bine ca la meciul cu Vaslui ma doare undeva ca voi fi pe stadion sa nu mai ascult milogul asta de kkt

***alex***14.08.2006 07:10

Apropo de Gradinescu, tot in timpul meciului de la Timisoara a amintit de faza cand Sapunaru a lovit cu capul un fundas de la Jiul, apoi spunand : "Or fi intrat comisiile in vacanta?" :lol:

Virgil14.08.2006 08:17

Baleanu spunea ca sunt prezenti la meciul UTA - Steaua in jur de 15.000 de spectatori,in timp ce capacitatea maxima a stadionului e de 8000 de locuri.

waste14.08.2006 09:26

Bravo Emil! In sfarsit ai luat atitudine in direct fata de mizeria visinie.

Baleanu era penal inca de acum 10 ani, cand comenta la TVR schi, atletism si alte cele. Ridicol.

Virgil14.08.2006 14:43

@ Zama

Faci pe misteriosul ? Daca ai de spus ceva,spune ! Ce nivel ai tu mai Zama ?

Virgil14.08.2006 17:49

Am avut tot timpul senzatia ca vorbim la modul serios pe acest forum.

Daca vrei sa para gluma,pune si tu un emoticon sau fii mai putin subtil.

In plus daca iti plac atat de mult glumele,avem un topic special la sectiunea DISCUTII LIBERE.

Multumesc oricum ca m-ai lamurit.

ktalyn14.08.2006 18:36

in timpu' meciului UTA-Steaua Baleanu a zis la un moment da ceva de genu' "Carlos il faulteaza pe Carlos", e inadmisibil asa ceva eu cred ca asta vine beat sa comenteze !

:lol: !

***alex***14.08.2006 18:38

Nu e nevoie sa vina beat, atata poate el :wink:

Piece of Mind14.08.2006 19:15

Incep sa va dau dreptate in privinta comentatorilor Antenei 1...

silviudeep26.08.2006 08:16

niste dobitoci. Un comentator trebuie sa fie impartial, (la ora meciului) nu sa tina cu rapid, Dinamo, Poli sau orice adv al Stelei...

meshteroo26.08.2006 10:55

Comentatorii, sefii si Copos...m*ie la toti! :x

Antena 1 - televiziunea javrelor si ciorilor. :x

Aproape toate meciurile Stelei sunt transmise de cretinii aia.

just_dany_raku02.11.2006 23:08

hmmm doar acuma v-ati dat seama cat de rapidisti pot fi cei de la antena 1?.......va rog urmariti cu atentie in ce fel este comentat un meci al Stelei pe antena 1 si in ce fel sunt comentate meciurile rapidului,cu cata pasiune pot fi comentate meciurile acestora,ma mir ca nu si-a schmbat antena 1 si sigla in culorile rapidului sa fie totul pe fata........rusine sa le fie......Forza Steaua!!!!!!!!!!!

«13456»