Din pacate daca Steaua nu prea poate sa ii opreasca sa ne transmita meciurile.
Revenim la vechea probleme a drepturilor de televiziune,in care Liga isi baga coada... :roll: .
Din pacate daca Steaua nu prea poate sa ii opreasca sa ne transmita meciurile.
Revenim la vechea probleme a drepturilor de televiziune,in care Liga isi baga coada... :roll: .
nu cred ca Steaua nu are drept de veto in privinta televiziunii care transmite meciurile ei, daca impune interdictie de televizare acelor indivizi fara scrupule. cred ca ar putea refuza a1 si lasa acest drept altor televiziuni CARE DEMONSTREAZA CA sunt OBIECTIVI IN COMENTARII. nu avem nevoie de comentatori pro-Steaua, dar preferam sa nu mai fim comentati in stilul jegosilorDin pacate daca Steaua nu prea poate sa ii opreasca sa ne transmita meciurile.Revenim la vechea probleme a drepturilor de televiziune,in care Liga isi baga coada... :roll: .
Putem sa refuzam banii pentru transmiterea meciurilor de catre A1 si gata. Si sa-i dam afara de pe stadion.
Or sa sufere suporterii dar nici asa nu se mai poate.
nu au de ce sa sufere suporterii. sunt si alte televiziuni mult mai capabile sa transmita meciurile Stelei si care au comentarii impartiale.. Si sa-i dam afara de pe stadion.Or sa sufere suporterii dar nici asa nu se mai poate.
Eu unul prefer oricand TVR
are si acoperire nationala si are si COMENTATORI. S-a mai zis , nu vrem comentatori PRP-Steaua , vrem comentatori IMPARTIALI.
Incepe Meme sa ii puna la punct la Recurs..
A inceput Recursul Etapei. A inceput si tirada lui Meme impotriva celor de la Antena1. Bravo Meme!
Bine Memeeeeeeee... a zis ****!!! :lol: :lol: :lol:
ASA MM , este cazul sa ii punem pe milogi cu botul pe labe , ar fi trbuit sa insiste mai mult cu comportamentul galeriei milogilor care au injurat Steaua tot meciul in loc sa-si incurajeze milogii din teren , si sa il suspende pe D Niculae (un gunoi de altfel) cel putin 5 etape .
Aoleo! Ultima editie a recursului etapei din acest an va fi moderata de Cosmin Baleanu si Alin Buzarin. Asteptati-va la spectacol. :wink:
Mi-a placut ca nu l-au lasat pe analfabetul ala de Gigi Corsicanu`,cum se autointituleaza,sa intre in direct.
Au o bila alba... ![]()
Bogdan @@
Dar nu te intrebi daca se mai uita cineva ? . Atunci o sa fim la UNiversitate sa sarbatorim titlul 23
Sa dea Dumnezeu! :wink:
Cred ca devin fan Meme.Le-o zise exact cum simteam. :lol: Da` faza cu .uie fu foarte tare
A venit Lucescu JR.Incepe show-ul adevarat....
Castiga si milogii titlul la sms : hahaha ah ahah aha ha . a venit IL-muce jr .
Ma apuca nervii numai cand il vad. cica suntem rasisti dc zicem ceva......Tac...Dar de-abia ma abtin!!!!NU IL SUPOOOOOOORTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!111 :evil:
Mi-a placut de Meme cand i-a zis mucho, macho astea se folosesc la tine :lol:
Legat de Antena 1, in afara de Recurs, Divertis si emisiunea de dimineata, restul programului e varza! Au cei mai penibili prezentatori de stiri, comentatori, prezentatori de emisiune... etc. Abia astept recursul cu cei doi B ![]()
sincer din toata prestatia lui MM de aseara am ramas cu un singur lucru :
"La noi la Steaua , EU ma implic in disputele murdare ale clubului , nu Oli , e treaba mea sa apar clubul de murdarii si nu a antrenorului! "
Reproducere mai mult sau mai putin exacta dar cred ca a durut si a lovit fix acolo unde trebuie
In rest putea sa fie mai incisiv , sa isi faca temele mai bine si sa atace mai vehement scandarile injurioase ale ufCRApid.
MM a facut foarte bine ca nu a insistat pe faza cu scandarile rapidiste. A spus atat cat trebuia sa spuna in legatura cu subiectul asta. Nu multi "oficiali" au curajul sa reproduca scandarile de pe stadioane la o emisiune, in direct.
Lasa ca le-a facut rau Antenei 1,chit ca era ora 23,poate intra CNA-ul pe fir sa le dea o amenda ca merita :lol: .
A inceput Recursul Etapei cu Buzarin si Baleanu. Va fi show-ul frustratilor.
Edit: Da, a inceput spectacolul. Tolontan ne spune ca Steaua a castigat pe blaturi iar Rapid este un club curat ca lacrima. :lol: :lol:
Multi tampiti vor sa iasa in fata contestand acum pe Steaua, pe mine nici nu ma intereseaza, TITLUL ESTE LA NOI (LA STELISTI). :lol:
Imediat dupa meciul cu Sportul am incetat sa mai citesc Gazeta Sporturilor si am vazut-o ca pe o optiune personala. insa de acum incolo pot sa afirm clar si raspicat: cine cumpara sau intra pe site-ul GSp aproape se descalifica din postura de suporter stelist. Stiu ca un astfel de boicot este greu, ca microbsiti suntem dependenti de ziarul de sport insa trebuie sa facem acest efort. Despre CM puteti citi pe site-uri straine, despre Steaua puteti citi pe acest site (pe aceasta cale rog admini sa puna accent foarte mare pe articole informative si pe editoriale). Fiecare zi in care nu mai cititi acest ziar este o zi in care va dovediti dragostea fata de Steaua
M-a impresionat Mitica Dragomir care nu l-a lasat pe Buzarin sa intrerupa transmisia din Ghencea cu decernarea trofeului... A fost o interventie care a facut SAH-MAT Antena 1... Voiculescule esti un om hulit de cel putin 5 mil de oameni din tara asta :lol: :lol: :lol: