FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scandalul din Italia

«1234»
IL_Diablo25.05.2006 18:57

"Carabinierii italieni au interceptat convorbiri telefonice ale conducãtorilor AC Milan în care se fac presiuni pentru a obține delegãri favorabile de arbitri... În aprilie 2005, Leonardo Meani, unul dintre conducãtorii Milanului, l-a sunat pe fostul arbitru Pierluigi Collina pentru a se plânge de delegarea lui Massimo De Santis la partida Juventus -Inter Milano. Meani a avut o convorbire cu Gennaro Mazzei, omul care se ocupa cu delegãrile asistenților, dupã partida Siena - Milan, scor 2-1, și în care s-a plâns de asistentul Duccio Baglioni, care a anulat un gol.

"Ce prostie! Eu nu îl mai vreau! Nu l-am mai cerut! Sã nu mai greșiți, deoarece Galliani (Adriano Galliani, vicepreședintele Milanului) este furios! Vã spun sã fiți foarte atenți din acest moment și pânã la finalul campionatului...și miercuri încearcã sã-mi trimiți doi inteligenți...", a spus Meani.

De asemenea, în convorbirea cu Mazzei, Meani i-a cerut sã-l trimitã la meciurile Milanului și pe asistentul Andrea Consolo...

Cu douã zile înaintea partidei Chievo - Milan, Meani a primit un mesaj pe telefon de la Martino care îl informa cã meciul va fi condus de Gianluca Paparesta, ajutat de asistenții Silvio Gemignani și Claudio Puglisi, acesta din urmã fiind "omul de casã" al Milanului. Dupã primirea mesajului, Meani a exultat și l-a sunat pe asistentul Fa brizio Babini comunicându-i acestuia pe un ton triunfal cã lamentãrile sale au avut efectul scontat. " ProSport

Mai e ceva de comentat in corectitudinea lui Milan? erau cativa care imi explicau ce frumoasa si corecta e aceasta echipa.

ultras_andrei_i15.07.2006 09:13

Juventus, Lazio și Fiorentina, în B!

Cele trei echipe vor începe în Liga secundã și cu penalizãri: 30, 7 și,respectiv, 12 puncte. AC Milan a rãmas în Serie A, dar cu un handicap de 15 puncte.

IONUTZ-CIPRIAN15.07.2006 09:20

:evil: >>>Imi pare rau de FIORENTINA,asta nu ca ar fi cei doi romani acolo,simpatizam aceasta echipa de cand juca BATISTUTA acolo,dar daca merita sa fie in aceeasi oala cu celelalte echipe,atunci nu are decat sa "fiarba" alaturi de ele pana la anul!!>>> :twisted:

alex_Ra215.07.2006 11:14

Forza Juventus ! In 5 ani o sa domnine din nou fotbalul italian

LoveNesta15.07.2006 11:26

Bine ca a ramas macar Milan in serie A.

IL_Diablo15.07.2006 15:06
Forza Juventus ! In 5 ani o sa domnine din nou fotbalul italian

Forza la ce? Forza la aranjamente din nou? Forza la arbitrii? Ai citit convorbirile dintre Moggi si sefii arbitrilor? Daca avem noroc in 5 ani juve se va desfinta.

Virgil15.07.2006 15:28

Fiti calmi.Nu depasiti limita decentei.Nu cred ca au rost incrâncenarile.

brav015.07.2006 15:49

parerea mea ca in urmatorii 2 ani Inter va face legea. juve in B (cred ca 2 sezoane, e aproape imposibil sa revina la anul), Milan depunctata. Poate Roma daca se tin tare sa mai faca ceva.

Oricum, ce e cu adevarat trist este cum au putut niste oameni, presedinti de club, sa-si bata joc de sentimentele suporterilor, ultrasilor.

Moggi: "Nu sunt trist pentru mine, ci pentru suporterii echipelor implicate" Mai bine zice ca ii este frica de suporterii echipelor implicate. Oare suporterii aia care si-au facut abonamente si coregrafii din banii lor din munca lor, cum s-or simti? Ce vina au ca se duc in B? Consider ca asta e mai trist...

weeezer_2019.07.2006 13:26

Ce chestie.. Milan a fost penalizata cu 44 de puncte tocmai ca sa nu mai prinda vreun loc de cupa europeana, dar Empoli nu si-a luat licenta pt competitiile internationale, deci Milan totusi se pare ca se va duce in C2. Eroare demna de filmele cu Stan si Bran, dupa parerea mea.

reddog21.07.2006 14:15

Doar asa putea sa se afirme si Inter in fotbalul italian. In ultimul timp ii batea Milanul pe unde ii prindea.

armanovici21.07.2006 21:22

Bine ai revenit reddog...Inter, campioni 2005-2006 la urma urmei!

Restul e istorie!

gone21.07.2006 21:29

Pai doar asa castiga si ei un titlu. Altfel nu pot. Sa ii multumeasca lui Rossi (care a fost in consilul de administratie al lui Inter si bun prieten cu Mancini).

Tifosi rossoneri

tifosi milanisti

teniamoci per mano

in questi giorni tristi

di nuovo giù al Marassi

di nuovo al Comunale

tifosi Rossoneri finite all'ospedale

IL_Diablo22.07.2006 00:04
Doar asa putea sa se afirme si Inter in fotbalul italian. In ultimul timp ii batea Milanul pe unde ii prindea.

Suporter al altei echipe :roll: se vede cat stii tu istoria fotbalului italian daca faci astfel de referiri la Inter. Pana una alta observa ca Milan este pentru a doua oara in istorie prinsa cu mata in sac. Cam asa este istoria milanului. De ce nu ma mira ca tii si cu dinam si cu Milan?

P.S. fii atent faza! cica s-au deschis niste situri pt dinamovisti. Vezi cu google. No offence.

reddog22.07.2006 01:51

No offence deloc. Tin cu Milanul de foarte mult timp si recunosc ca au fost prinsi cu "mata-n sac" cum spui tu si au platit, fata de alte echipe care au scapat...Si cu atatea puncte penalizare tot Milan va bate in confruntarea cu Interul, te superi sau nu. Mai vorbim mai tarziu...

IL_Diablo22.07.2006 02:45

Hmm ... 2348 de mesaje. Ai experienta pe site. Nu te lasi provocat asa usor. Aici e vb de echipe stricate si de echipe frumoase. Eu m-am saturat de juve si de Milan pana peste cap. Hai sa fim seriosi. Milan din nou cu aranjamente. Ce respect sau incredere sa am pentru o asemenea echipa. De juve nici nu mai zic nimic. Nici de Dinamo. :D

gone22.07.2006 07:50
Hmm ... 2348 de mesaje. Ai experienta pe site. Nu te lasi provocat asa usor. Aici e vb de echipe stricate si de echipe frumoase. Eu m-am saturat de juve si de Milan pana peste cap. Hai sa fim seriosi. Milan din nou cu aranjamente. Ce respect sau incredere sa am pentru o asemenea echipa. De juve nici nu mai zic nimic. Nici de Dinamo.  :D

Se vede ca tu nu cunosti istoria Milanului si pe cea a lui Inter. Si ca o constare: Milan e pe primul loc in clasamentul UEFA. I-au batut pe Inter pe unde i-au prins. Tu chiar crezi ca Inter era curata?

armanovici22.07.2006 08:06

Nu, eu cred ca Inter a cumparat procurorii care au dat verdictul :o :P :lol: :lol: :lol:

gone22.07.2006 08:39
Nu, eu cred ca Inter a cumparat procurorii care au dat verdictul  :o  :P  :lol:  :lol:  :lol:

Buna gluma, dar

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=94971

IL_Diablo22.07.2006 13:40

Gone, sincer, 2 intrebari se mai pot pune unui milanist. De cate ori a fost prinsa echipa Milan cu aranjamente in istoria ei si cum a fost sanctionata. Raspunde la intrebarea asta, mai citeste odata raspunsul pe care il dai, si poate te luminezi atunci. :wink:

"MILANISTA

NON CANTARE

TANTO SAI SOLO RUBARE

'81, '83

QUESTI ANNI LI RICORDI SOLO TE

LASSU' NELLA BACHECA

VICINO ALLA MITROPA

LA FOTO DI FARINA

RICORDA, RICORDA

CHE SIETE STATI IN "B"

IN SERIE "B"

reddog22.07.2006 15:33

De doua ori si a fost sanctionata, nu a scapat. Apropos, Inter e echipa? :twisted:

Sa nu vorbim pe acest topic despre echipe romanesti ca, fara suparare, daca se puneau ai nostri pe treaba , pai cam multe echipe nu mai erau acum prin Liga 1. Si, sincer, dupa anumite declaratii ale lui Jiji, nu cred ca Steaua scapa basma curata. Dar hai sa ne rezumam la scandalul din Italia. Milan si Juve sunt si vor fi mereu echipele reprezentative ale italiei. Calculeaza si tu cate trofee internationale au adunat.

Si, cum mai spunea si Gone, cine e pe locul 1 in clasamentul UEFA?

IL_Diablo22.07.2006 15:56

@dog red

Tu ignori cu desavarsirea cum au castigat aceste echipe trofeele. Si nu ar trebui pt ca e cel mai important. Restul sunt vb in vant. Si cu mine nu tin. Povesti cu palmares mirosind a blat si cu gust de aranjament. Nu tin. ce te mandresti ca e locul 1. Nu vezi ca sunt penalizati cu 44 de puncte?!? 8O Open your eyes and see the truth! :lol: Aceasta este calea catre schimbare! Renunta la culorile stricate si imbratiseaza rosu si albastru! Forza Steaua! Spre 24!

reddog22.07.2006 15:59

Banuiesc ca si in Champions League tot blaturi au facut. Si chiar si cu voi, ca doar v-au scos si din semifinale. Mai lasa-ma cu aranjamentele, si Inter a facut o gramada, doar ca nu era luata in vizor de Federatie.

Eu nu am spus ca Milan nu a aranjat n meciuri, dar daca tu spui ca Inter e curata ca lacrima, atunci mai bine nu mai scriu nimic.

gone24.07.2006 08:59
Gone, sincer, 2 intrebari se mai pot pune unui milanist. De cate ori a fost prinsa echipa Milan cu aranjamente in istoria ei si cum a fost sanctionata. Raspunde la intrebarea asta, mai citeste odata raspunsul pe care il dai, si poate te luminezi atunci. :wink:  

"MILANISTA  

NON CANTARE  

TANTO SAI SOLO RUBARE  

'81, '83  

QUESTI ANNI LI RICORDI SOLO TE  

LASSU' NELLA BACHECA  

VICINO ALLA MITROPA  

LA FOTO DI FARINA  

RICORDA, RICORDA  

CHE SIETE STATI IN "B"  

IN SERIE "B"

Daca Inter stie sa se acopere. :wink: Si o intrebare pt tine: ce meci a anrajat Milan anul trecut. Da-mi un exemplu. Eu pot sa iti spun vreo 4 ale lui Juve care erau clare si vreo 2 ale lui Inter.

Dan_BKL24.07.2006 09:02

in urma apelului facut de cele 4 echipe s-ar putea ca doar juve s-a ramana in B iar lazio si fiorentina s-a revina in serie A.

oricum daca nu se va intampla asa de fiorentina chiar imi pare rau.

in italia tin cu fiorentina de cand juca la ei Chiesa,Nuno Gomez,Batistuta,Bresan si toti acei super jucatori care faceau senzatie in Champions League prin 99-2000.

cat despre Mutu nu am nimik de spus.e o mascota a clubului.au insa un super atacant pe toni care nu merita s-a joace in Serie B.

bodanelu25.07.2006 20:26

Doar Juve în B

Curtea Federală de Apel a luat următoarele decizii astazi în cazul apelului făcut de cele 4 cluburi implicate in scandalul meciurilor trucate din Italia: Juventus a rămas retrogradată în Serie B dar penalizarea a fost redusă la 17 de puncte, Fiorentina a fost reprimită în Serie A şi penalizată cu 19 puncte, Lazio penalizată cu 11 puncte, dar reprimită în Serie A, Milan penalizată doar cu 8 puncte şi va putea participa în ediţia viitoare a Ligii Campionilor. Pentru sezonul 2005-2006, Milan, Fiorentina şi Lazio vor fi penalizate cu 30 de puncte. Totuşi Milan va putea participa în Liga Campionilor.

sursa campionate.ro via gsp.ro

«1234»