"Carabinierii italieni au interceptat convorbiri telefonice ale conducãtorilor AC Milan în care se fac presiuni pentru a obține delegãri favorabile de arbitri... În aprilie 2005, Leonardo Meani, unul dintre conducãtorii Milanului, l-a sunat pe fostul arbitru Pierluigi Collina pentru a se plânge de delegarea lui Massimo De Santis la partida Juventus -Inter Milano. Meani a avut o convorbire cu Gennaro Mazzei, omul care se ocupa cu delegãrile asistenților, dupã partida Siena - Milan, scor 2-1, și în care s-a plâns de asistentul Duccio Baglioni, care a anulat un gol.
"Ce prostie! Eu nu îl mai vreau! Nu l-am mai cerut! Sã nu mai greșiți, deoarece Galliani (Adriano Galliani, vicepreședintele Milanului) este furios! Vã spun sã fiți foarte atenți din acest moment și pânã la finalul campionatului...și miercuri încearcã sã-mi trimiți doi inteligenți...", a spus Meani.
De asemenea, în convorbirea cu Mazzei, Meani i-a cerut sã-l trimitã la meciurile Milanului și pe asistentul Andrea Consolo...
Cu douã zile înaintea partidei Chievo - Milan, Meani a primit un mesaj pe telefon de la Martino care îl informa cã meciul va fi condus de Gianluca Paparesta, ajutat de asistenții Silvio Gemignani și Claudio Puglisi, acesta din urmã fiind "omul de casã" al Milanului. Dupã primirea mesajului, Meani a exultat și l-a sunat pe asistentul Fa brizio Babini comunicându-i acestuia pe un ton triunfal cã lamentãrile sale au avut efectul scontat. " ProSport
Mai e ceva de comentat in corectitudinea lui Milan? erau cativa care imi explicau ce frumoasa si corecta e aceasta echipa.