FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scandalul din Italia

«1234»
crafft20.05.2006 10:34

In sfarsit Juve cu harfistul Mutu(antitalent),un fel de Dinamo,a cazut si fiorentina la fel cu tot cu Lobont(micacyoara)din pacate se pare ca si Lazio au facut jokuri murdare,ce parere aveti,mafia din Romania este mult mai puternica si nu vor cade niciodata.

alinush8920.05.2006 11:08
In sfarsit Juve cu harfistul Mutu(antitalent),un fel de Dinamo,a cazut si fiorentina la fel cu tot cu Lobont(micacyoara)din pacate se pare ca si Lazio au facut jokuri murdare,ce parere aveti,mafia din Romania este mult mai puternica si nu vor cade niciodata.

Eventual...mafia nu va cadea :wink: ...in legatura cu scandalul din italia,pana la urma le-a retrogradat si pe Juve si pe Fiorentina??? pana acum nu am auzit nimic sigur,s-a anuntat ceva?Ma rog....imi pare rau mai mult pentru Fiorentina decat pentru Juve,pentru ca sunt mincinoase titlurile cstigate in ultimii ani,ci si finala din 2004,cre mai mult ca sigur a fost obtinuta cua jutorul arbitrilor,dak si in Champions League plateau arbitrii :!:

Kustino20.05.2006 11:56

Ce legatura are topicul deschis de tine cu suporterii Stelei?

IL_Diablo20.05.2006 13:47

Afara cu Juventus! O echipa de hoti si pungasi! De acum INTER poate va fi lasata sa castige campionatul. Cel putin doua titluri trebuie retrase mizerabilei juve si date lui Internazionale. Merda Juventus! Forza INTER! :twisted:

spre_2420.05.2006 13:49

da afara cu juventus...sus cu Barcelona...ros-albastri mereu suntem la bine si la greu ros-albastri vom fii chiar si atunci cand vom muri ! (am inventat acum pe loc):) o sa inregistrez la microfon si poate o vom canta..:)

DTP-Ludacris20.05.2006 13:55

Corect ar fi ca Juve sa fie retrogradata si sa i fie retrase titlurile dar...nu cred ca se va intampla..e ceva putred ca mijloc :lol:

axl2320.05.2006 13:57

corect ar fi sa fie desfiintata ca echipa, ar fi un exemplu bun pentru toti blatistii!

spre_2420.05.2006 13:58

exact sa fie desfiintata..cel mai bun ex pt cei ca ei !

I.N.Money20.05.2006 16:00

Nu sunt fan Juve,dar daca echipa este desfintata s-ar putea sa inceapa o noua revolutie in Italia.. :)

Asa ca mai bine sunt penalizati si gata.

***alex***20.05.2006 16:01
o sa inregistrez la microfon si poate o vom canta..:)

Poate o vom canta cine? Baietel esti penibil...

cristian01420.05.2006 18:05

Cei vinovati sa plateasca.De la primul conducator, pana la ultimul jucator.

Juventus sa fie retrogradata, sa-i fie retrase titlurile, iar celelalte echipe implicate in scandal sa fie penalizate cu pierderea locurilor in Europa.

alinush8920.05.2006 18:55

He he....voi credetzi ca doar cei de la Juve sau Lazio sunt vinovati....oameni buni..este o intreaga caracatita,incepand de la cel mai mare organ de fotbal pana la bucatarul echipei.cum credetzi ca au putut plati arbitrii in Champions League....ancheta este departe de a fi finalizata,si adevarul complet nu se va afla niciodata,pentru ca sunt interese ca el sa nu se afle,Juve sau Lazio nu sunt singurele ekipe din europa care fac blaturi...sunt si alte ekipe la fel de mari care sunt angrenate intr-un joc asemanator,adevarul complet nu va iesi niciodata la suprafata

armanovici20.05.2006 21:25
Ce legatura are topicul deschis de tine cu suporterii Stelei?

Nu are nici o legatura...trebuie mutat la sectiunea discutii libere!

armanovici20.05.2006 22:08

Scandalul de corupție din Italia, declanșat acum douã sãptãmîni, a ajuns și la urechile FIFA. Președintele Sepp Blatter s-a plîns cã imaginea fotbalului mondial a suferit o loviturã teribilã.

"Ee o nebunie. Cel mai mare scandal din istorie. Sînt foarte preocupat, pentru cã aș fi înțeles sã se întîmple într-un mic stat african, în Madagascar. Dar nu în Italia, unde fotbalul este religie. Cum a fost posibil ca oficialii cluburilor sã-și punã arbitrii? De ce Federația a asistat așa pasivã?", a zis Blatter. El și-a amintit cã în 1971, cînd era conducãtor la Neuchatel Xamax, a refuzat de mai multe ori arbitrii delegați: "Mã temeam cã ne-ar fi dezavantajat".

ªeful forului mondial a respins soluția întreruperii Serie A în sezonul viitor, cerutã de unii președinți de cluburi. "Cum sã oprești fotbalul? Ar însemna moartea sportului nostru cel mai important, cel mai popular și cel mai iubit de oameni. Intervenim doar dacã va fi necesar".

Inter nu e curatã!

Ultimele interceptãri telefonice au adus în scandal încã un club de top, ce pozase pînã acum în victima lui Moggi. ªi Inter își alegea arbitri la jocurile din Liga Campionilor! În 2004, președintele Giacinto Facchetti a discutat de douã ori cu Pierluigi Pairetto, vicepreședintele Comisiei UEFA, ce îl anunța cã l-a delegat pe Urs Maier la partida din grupe, de la Valencia.

Juve taie salariile

Dupã ce întregul Consiliu de Administrație a demisionat, noii șefi de la Juventus au de gînd sã micșoreze salariile jucãtorilor. "Trebuie sã curãțãm fotbalul, sã ne punem în valoare tinerii, introducînd un prag maxim pentru salarii și concentrîndu-ne pe latura educaționalã a fotbalului", a declarat John Elkann. Vicepreședintele torinez a confirmat cã antrenorul Fabio Capello rãmîne, chiar dacã Juve va fi retrogradatã. Altfel, numãrul partidelor suspectate de blat a ajuns la 72, douã dintre etapele ediției 2004-2005 (13 și 24) fiind integral aranjate de Moggi.

Sursa GSP

brav020.05.2006 22:39

asa merita! sa joace in Serie B si sa faca acolo dragoste! asa merita toti care pacalesc fotbalul. ei in campionatu ala erau un fel de Dinamo al nostru. de fiorentina ce sa mai zic... aia e a mafiotilor.pot da la pariu ca nu o sa i se intample nimic.

am inteles ca Inter sa castige campionatu. daca juve e retro si Milan depunctata (marturisesc ca nu cunosc foarte bine clasamentu) dar saracii interisti s-or bucura pt titlu asta? sa se bucure ca toata viata au trait in umbra milanului...

Stryker20.05.2006 23:23

Cel mai tare ar fi sa nu-l lase pe Mutu sa plece pe motiv ca au nevoie de el in serie B :twisted: :twisted: :twisted:

Motanu D21.05.2006 05:27

Pai acolo ii e locul lui Mutu. In Serie B. :twisted: :twisted: :twisted:

Hotshut21.05.2006 07:55

Dat fiind faptul ca avem oarecum un precedent in anii '80 ,cand Milan si lazio au fost retrogradate pt un SINGUR meci din finalul campionatului,"marea" echipa alb-neagra trebuie trimisa in serie c1,altfel se va creea un precedent periculos pt toate campionatele din Europa.Apoi Inter nu o sa fie campioana deoarece si ei au destule bile negre,dupa parerea mea cea mai idioata echipa din seria a,traind de 13 ani in umbra marelui Milan.Cat priveste Fiorentina si Lazio,chiar nu ma intereseaza pt simplu fapt ca sunt echipe de mijloc.In Italia mereu au fost 3 echipe Milan,juve si inter,restu sunt doar parteneri de intrecere,dar acum s-a dovedit cum a castigat Mutu& co titlurile trecute.Merda juve ,merda inter.

Milan,Milan Milan

sergiu_titan21.05.2006 11:00

"Interul a stat in umbra marelui Milan???" din pacate consider ca unii se ocupau cu fotbalul si spectacolul altii cu rezultate mai mult sau mai putin meritate. Poate pentru unii nu este o asa mare bucurie sa vada un meci al milanului cat un meci al Interului. Intradevar doua echipe mari in Italia juve si Milan, au jucat si o finala de C.L impreuna cred... si a fost un spectacol total o bucurie pentu oki si suflet ceva gen finala F.A Cup west ham - Liverpool

P.S pt mine ar fi o mare bucurie sa vad derby la promovare juve Milan

IL_Diablo21.05.2006 13:23
am inteles ca Inter sa castige campionatu. daca juve e retro si Milan depunctata (marturisesc ca nu cunosc foarte bine clasamentu) dar saracii interisti s-or bucura pt titlu asta? sa se bucure ca toata viata au trait in umbra milanului...

:evil: Au trait in umbra milanului? Nu stiu asta. Poate e asa, tinand cont ca presedintele milanului este si presedintele Ligii de fotbal din Italia. Si da, si Berlusconi e un tip "foarte curat". Chiar politic ii dardaie fundu ca dupa ce a pierdut alegerile il mananca puscaria. Da, noi interistii am trait in umbra lui Juve si Milan... dar motivele le STII prea bine! In B cu juve si Milan! Merda! :twisted:

Ale, ale, ale, ale INTER sempre!!!

Hotshut21.05.2006 16:29

Pai daca zici ca Milan a furat cum se explica cei 9 ani fara victorie ai lui inter in fata Diavolului.Chiar asa toate meciurile directe sa fi fost blatuite?????!!!Cum se explica ultimi 4 ani ai lui Milan in CL,unde cel mai prost rezultat a fost semifinala????!!!Toate au fost balturi??"Noi realizzamo i vostri sogni"- Noi va realizam visele Dal 1908 la seconda squadra di Milano.Asa ca rezultatele europene spun totul.Cupa Italiei singurul trofeu pe care il veti castiga de acum inainte.

I.N.Money21.05.2006 16:38

Momentan situatia lui AC Milan nu este prea grava,exista decat o singura discutie pe caseta a unui conducator de al lor cu un arbitru asistent,de dinaintea unui meci impotriva lui Chievo.

In schimb celelalte echipe se afla intr-o situatie critica.

AcMilan1421.05.2006 18:08

Milan este cea mai frumoasa echipa din it. Nu am furat, ba din contra am si fost dezavantajati de arbitraj in unele meciuri. Spunea cineva ca inter se ocupa cu fotbalul. O gluma foarte buna!!!!! Milan JOACA mai spectaculos ca inter! sa nu uite inter cum a obtinut ultima victorie cu ajutorul arbitrului messina si aia obtinuta in min 93. NOI SUNTEM CLAR PESTE INTER!!!aia de la inter sunt peinibili rade toata lumea de ei! pe inter nici macar suporteri nu o mai sustin :))). Juve merita retrogradata a furat ca in codru. Echipa de pe locul 2 merita titlul!!!! si aia care este!? AUD!? AUD!? voi astia care tin cu inter 12 puncte distanta =)) va mai aduceti aminte de acel 0-6?

albanezul21.05.2006 18:38

ia uite cum vbeshte omu asta..nu AM furat..de parca el sta in italia..si e ultras al lui ac Milan.bai baietica..trezeshte-te.si nu cred ca isi avea locul aici..asemenea topic..poate la discutii ros-albastre..nu la discutii despre suporteri..parerea mea.

IL_Diablo23.05.2006 23:00
"Noi realizzamo i vostri sogni"- Noi va realizam visele Dal 1908 la seconda squadra di Milano.

Forza INTER!

"Milano siamo noi , Milano Siamo noi, Milano siamo noi!, SOLO NOI!"

"NERAZZURRO E'QUALCOSA CHE NASCE DENTRO DI ME, NEROBLU SONO I COLORI CHE AMIAMO

NOI NON CI FERMERETE MICA VOI

BASTARDI!"

"MILANISTA

NON CANTARE

TANTO SAI SOLO RUBARE

'81, '83

QUESTI ANNI LI RICORDI SOLO TE

LASSU' NELLA BACHECA

VICINO ALLA MITROPA

LA FOTO DI FARINA

RICORDA, RICORDA

CHE SIETE STATI IN "B"

IN SERIE "B"

Stiu Milan e o echipa foarte corecta cu o istorie la fel de corecta. Doar ca au trecut prin B pt ca au blatuit. Si e posibil s ajunga din nou acolo. :twisted:

NOI SUNTEM CLAR PESTE INTER!!!aia de la inter sunt peinibili rade toata lumea de ei! pe inter nici macar suporteri nu o mai sustin :))). Juve merita retrogradata a furat ca in codru. Echipa de pe locul 2 merita titlul!!!! si aia care este!? AUD!? AUD!? voi astia care tin cu inter 12 puncte distanta =))  va mai aduceti aminte de acel 0-6?

"MA MILANISTA

CHE CAZZO CANTI

NELLA TUA MENTE I RICORDI NON SON TANTI

CI RICORDATE

IL 6-0

MA VI SCORDATE SERIE B E TOTONERO

PERCIO' RICORDA

NELLA TUA TESTA

QUAND'ERI IN B TUTTA LA NORD FACEVA FESTA

TIFOSO PIRLA

MA CHI MINACCI

PIU' CHE UNA CURVA SIETE UN GRUPPO DI PAGLIACCI