Cum poate recupera Steaua sigla: Mi-o dau impreună cu stadionul. Cât a cerut Armata
Steaua poate reveni in Ghencea și iți poate recupera vechea siglă, dacă va plăti atât cât cere CSA. Suma nu a fost insă pe placul luiGigi Becali, care lasă de ințeles că negocierile cu Armata ar putea fi intrerupte.
"Au zis "vă dăm stadionul dacă luați și sigla, pe care am evaluat-o la 60.000 pe lună". Du-te, bă, de aici, că nu-ți dau nici 6 euro pe lună!
Ei așa vor, pentru că sigla, de fapt, este impactul. Evaluează ei impactul suporterilor. Păi, care suporteri? Păi impactul cu sigla e la mine, nu la ei. Ei cât au produs pe sigla asta intr-un an, au produs 1.000 de euro pe ea?
Hai să vorbim de lucruri pe inteligență, pe legi pe care le-a făcut lumea asta. Pe drept roman, pe dreptul lui Napoleon, pe dreptul lui Hristos și pe dreptate. Sigla face cât produce ea. A produs 1.000 de euro intr-un an? N-a produs. Păi, la revedere atunci", a declarat Becali pentru Digi Sport.
În acest context, patronul campioanei României nu mai este dispus să continue tratativele cu conducerea CSA.
"Păi ăștia sunt oameni cu care să te intâlnești? Au ei vreo conștiință? Ar trebui ca un ministru al Apărării să zică: "Bă, ia stați! Ce facem aici, batjocura României? Ce facem aici?".
Normal că sunt dezamăgit de discuțiile astea. Că e, că nu e Steaua. Bine, mă, nu e. Ok, e FCSB. Nu mă interesează că e Steaua, că nu e Steaua. pe mine mă interesează familia mea, fetele mele și mama mea și surorile mele. Atât", a spus Becali.
În același timp, Gigi Becali crede că situația ar putea fi rezolvată dacă autoritățile se vor implica și vor media conflictul dintre cele două părți:"Nu mai rezist, dacă nu se implică autoritățile. Ar trebui să se implice. Dacă stadionul e al statului, de ce nu e lăsat Becali acolo, să facă fotbal? Păi, ce, stadioanele sunt făcute pentru Boroi, ca să stea el și alții să bea bere și să mănânce mici?".
Sursa: Digisport