Pentru a le separa de topicul "Stirile zilei" - devenit general, deschid acest topic destinat numai știrilor strict legate de FC Steaua.

Pentru a le separa de topicul "Stirile zilei" - devenit general, deschid acest topic destinat numai știrilor strict legate de FC Steaua.
EXCLUSIV
Multumim, Daniel Oprita! Bine ai venit, Ovidiu Kurti!Fotbal Club Steaua Bucuresti anunta ca Daniel Oprita a decis sa...
Posted by FC Steaua Bucuresti on 24 Iunie 2015BOMBA!? Dinamo l-a adus in tara, Steaua il transfera!
La multi ani, "ne-a" Gigi !
Ar merita si "ne-a" Gigi o urare pe prima pagina la cate a facut pentru fcsb. E pacat ca una dintre legendele clubului sa nu aiba parte de urari cum se cuvine.
Nu stiu cum dracu se face dar stelistii liberi sunt singurii ce-si amintesc de aniversari de genul asta. L-ati notat in calendarul sfintilor de sunteti asa de obsedati de el?
Doar suntem intoxicati de "presa sportiva" ca e ziua ciobanoidului
.
Doar suntem intoxicati de "presa sportiva" ca e ziua ciobanoidului
.
Serios ? Uite ca eu n-am vazut stirea asta azi. Presupun ca daca stii dupa ce sa te uiti, gasesti.
Foarte serios. Mi-a aparut la " News Feed" pe facebook, nu am cautat deloc. Dar voi de ce va atacati asa? V-a deranjat ca m-am luat de o legenda a clubului ?
Foarte serios. Mi-a aparut la " News Feed" pe facebook, nu am cautat deloc. Dar voi de ce va atacati asa? V-a deranjat ca m-am luat de o legenda a clubului ?
Pai cu ce te-ai luat? I-ai urat la multi ani... ar trebui sa mergi la palat sa te recompenseze ca nu i-ai uitat ziua de nastere.
Dezmintire. Daniel Oprița: "Am văzut că s-a scris că m-a dat afară de Gigi Becali! Nu e deloc adevărat!"
AUR PENTRU ANDREEA CHIȚU LA JOCURILE EUROPENE DE LA BAKU! Judoka noastră a învins-o prin Yuko pe franțuzoaica...
Posted by CSA Steaua Bucuresti on 25 Iunie 2015Bigotti si Helmuth Duckadam invita fanii la City Mall Constanta!Suporterii Campioanei Romaniei vor putea admira,...
Posted by FC Steaua Bucuresti on 26 Iunie 2015Nu mai bine lasam un singur thread "Stirile zilei" in contextul in care se scrie destul de rar in ultimul timp? Nu are sens sa divizam informatiile si comentariile.
Thread-ul "Stirile zilei" a devenit un "big fat" topic cu 859 pagini și peste 17.000 de comments cu vrute și nevrute. A căuta o știre cu Steaua acolo e "acul in carul cu fân".
Am zis să-l lasăm pt cu știri diverse. În cel mai bun caz il putem muta in arhivă și rămâne doar asta "nou".
Sunt multe știri și articole interesante despre Steaua și nu poți face din toate articole și să le pui pe prima pagină.
Pentru a le evidenția și pentru userii fcsteaua am făcut ca un chioșc de informare:
- Pt știri > "Steaua - Breaking news" deschis la comms
- Pt știri articole > "Revista presei" inchis.
Notă: În versiunea veche exista "Arhiva articolelor FCS - Revista Presei"-tot inchisă și doar pt info: http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/mode/archive/domain/165 .
Pentru că nu mai este operabilă am deschis thread pe forum.
PS
În mod constant sunt online 30-60 de "guests", in fiecare moment, care nu scriu, doar citesc. Și lor se adresează.
Site-ul UEFA a făcut update. FC Steaua București apare cu noua sigla și cu istoria și palmaresul din 1947.
Link: http://www.UEFA.com/teamsandplayers/teams/club=50065/profile/index.html

Răspunsul FC Steaua catre CSA, prin avocatii Piperea, la notificarea CSA (formulata de Talpan) prin care conditiona inchirierea de schimbarea numelui.
Ca urmare a adresei nr., prin care vă exprimați niște insatisfacții confuze cu privire la denumirea subscrisei și ne solicitați să schimbăm această denumire sub
amenințarea cu refuzul de a ne permite utilizarea terenurilor de joc și de antrenament din cadrul complexului Ghencea, vă comunicăm următoarele:
1. Susținerile dvs. demonstrează fie o neseriozitate greu digerabilă, fie o percepție fantezistă efectelor deciziei nr. pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție in
dosarul nr.
1.1. Urmare a afirmațiilor dvs. stupefiante și lipsite de orice temei, ne vedem nevoiți să vă solicităm explicații. Astfel, vă rugăm să ne indicați temeiul legal și/sau fragmentul din dispozitivul deciziei nr. pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție prin care i se interzice subscrisei utilizarea denumirii obținute in mod legal.
1.2. Suntem convinși că dl. Talpan Florin va fi de-a dreptul incântat de ocazia oferită pentru a-și demonstra ideile năstrușnice, dar vă sugerăm să apelați pe viitor la serviciile unui jurist in această chestiune.
1.3. Probabil că lipsa argumentelor in susținerea ineditelor dvs. cereri reprezintă și motivul pentru care alegeți să apelați la tertipuri mai mult sau mai puțin legale, in incercarea de a constrânge echipa Steaua București să cedeze in fața presiunilor exercitate constant de dvs. pentru dobândirea unor foloase injuste.
1.3.1. Astfel, apreciem că exercitarea unor presiuni prininsinuarea/proferarea unor amenințări referitoare la interzicerea utilizării numelui, interzicerea participării la competițiile sportive interne și internaționale etc., in scopul constrângerii noastre la plata unor sume de bani către dvs., constituie o faptă de natură să atragă răspunderea dvs. penală.
1.4. Având in vedere relațiile contractuale ce au existat intre FC Steaua București SA și CSA intre 2012 și 2015, relații care pot fi definite ca o bună colaborare, precum și nenumăratele negocieri purtate cu bună-credință de subscrisa, ne exprimăm speranța că formularea utilizată in adresa trimisă, respectiv ne exprimăm acordul in ceea ce privește inițierea demersurilor in vederea incheierii unui contract ( ) sub rezerva faptului că ( ), nu este expresia unui șantaj ascuns, ci doar o alegere greșită a cuvintelor.
Ba, mai mult, vă rugăm insistent să manifestați diligență sporită in redactarea corespondenței și să evitați formulările nefericite de genul celei indicate anterior, având in vedere că inchirierea bunurilor proprietate publică nu se poate face, in condiții legale, cu impunerea unor condiționări.
Remarcăm, totuși, tonul agresiv pe care ați ințeles să il utilizați in cuprinsul adresei respective și nutrim incă o dată speranța că scopul ce a stat la baza acestei decizii nu a fost acela de a ne intimida sau de a exercita presiuni. ..."
Clubul Sportiv al Armatei "Steaua București" a câștigat șase trofee la Cupa României la talere! Sportivii noștri au...
Posted by CSA Steaua Bucuresti on 8 Iulie 2015Comandantul CSA vorbește despre relația cu echipa de fotbal: "Noi am fost serioși! Ei..."
Colonelul George Boroi prezintă pe larg partea cealaltă a poveștii: versiunea Clubului Sportiv al Armatei asupra litigiului legat de sigla Stelei.
Iată cîteva din cele mai interesante replici ale comandantului CSA:
- Există vreo cale de intoarcere la masa negocierilor?
- Există posibilitatea de continuare a folosirii siglei Steaua prin plata unei taxe de licență.
- Plănuiți să inființați o secție de fotbal la CSA?
- Nu excludem nici o variantă.
- Acum ce relație contractuală pentru folosirea stadionului aveți cu fotbalul?
- Acum sîntem in stadiul fiecare joacă pe partea lui. Nu mai avem nici o ințelegere. Deja iși iau lucrurile, pleacă.
Sursa: GSP care anunță că va publica interviul complet
Inconstanța lui Cojocaru ii obligă pe șefii Stelei să ia un portar cu experiență. Cine poate fi noul titular?
"Roș-albaștrii au arătat contra slovacilor mai multe lacune, mai ales in linia defensivă dar și in poartă. Pentru prima dată, de când a devenit titular, Valentin Cojocaru (19 ani) a fost criticat de cei din conducere pentru superficialitatea de care dă dovadă. Practic este o recunoaștere publică a caracterizării pe care i-a făcut-o Arlauskis lui Cojocaru in momentul in care lituanianul a ales să semneze cu Watford.
Cojocaru face greșeli neforțate și este superficial. A comis acea greșeală din minutul 4, când a intârziat să trimită un balon și Van Keesel a fost foarte aproape de a marca. Apoi, când slovacii aveau 2-0, a venit o minge in aer pe care putea să o prindă, după care să o repună rapid in joc. Nu, el a oprit-o pe piept.
Ori este superficial, ori ceva nu este in regulă cu el. Prin această superficialitate va avea de suferit. La un moment dat va face o greșeală care va costa echipa un gol și pe el postul de titular, pentru că Niță este un portar de calitate, a spus Duckadam după meciul cu slovacii, prezent fiind in studioul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport.
In sfârsit!
Eu am spus dinainte de al 2-lea stagiu de pregătire ca in UEFA trebuie portar, nu speranță. Stiu, au fost unii "specialiști virtuali și vocali " de altă părere ...
Chiar și Arlauskis a fost al 3-lea in Liga 1, dar a fost providențial in UEFA, până in play off. Fără el eram out din turul 2.
Conform coeficieților InStat Footbal, Mihai Mincă (CFR Cluj) are cele mai bune cifre din Liga 1 in cele 1229 de minute jucate.
Topul celor mai buni portari din Liga 1 in sezonul trecut:
1. Mincă (CFR) - 225 (1229 min)
2. Pecanha (Petrolul) - 223 (2940 min)
3. Arlauskis (FC Steaua) - 221 (2338 min)
4. Mario Felgueiras (CFR) - 216 (1611 min)
5. Marc (Dinamo) - 216 (2220 min)
6. Lung (Astra) - 212 (2941 min)
7. Bornescu (Rapid) - 204 (1334 min)
8. Grahovac (CSMS Iași)- 204 (1912 min)
9. Matache (Concordia) - 202 (1805 min)
10. Veselovsky (U Cluj) - 202 (2244 min)
E rele conducerea si nu te asculta...
S-au stabilit datele pentru dubla cu Partizan Belgrad din turul al III-lea al UEFA Champions League.

Lista completa trimisa de Radoi la UEFA: cei 25 de jucatori pentru dubla cu Partizan.
‹
"Print screen"-uri de pe site-ul UEFA
PS
Glumind, lista arata a UCL 19/21. Nu am verificat, dar cred ca Steaua are unul din cel mai tanar si neexperiment lot din intreaga ei participare in competitiile UEFA, undeva la concurenta cu lotul lui Bergodi din 2009.
Un atacant in curtea Stelei, menționat azi și de Pedrazzini la conferința de presă.
http://www.sport.ro/Liga-1/Steaua-creste-un-jucator-dinamita-pentru-atacul-de-champions-league-bijuteria-nedescoperita-din-lotul.html
Franc Bakalli e un tânăr de 18 ani pustiul venit in Romania cu o bursa de studii. Joaca fotbal la academia Stelei si s-a remarcat la Talent Cup, acolo unde pe stelisti i-a cucerit si Vlad Mihalcea. Este născut pe Apr 15, 1997, Albania.
http://www.transfermarkt.ro/franc-bakalli/profil/spieler/295621

În afară de portarul Cristi Poiană (17 ani) și albanezul Franc Bakalli (18 ani-mijlocaș/atacant, foto jos) in vizorul primei echipe sunt următorii jucători de la centrul de copii și juniori: Alex Dobre (17 ani-portar) Alexandru Nicola (18 ani-mijlocaș stânga), Constantinescu (18 ani-extremă dreapta), Petruț Vlad (18 ani-fundaș dreapta), Florin Marin (18 ani-mijlocaș central), Junior Măcriș (atacant), Onțel (17 ani-atacant) și Andrei Gavrilă (18 ani-fundaș central).
Steaua isi afla vineri adversarul din play-off-ul Europa League. Steaua este cap de serie, dar poate intâlni Southampton, Krasnodar, Molde sau Midtjylland.
Posibilii adversari ai Stelei la tragerea la sorti de vineri

sper sa mai fie eliminate cat mai multe din echipele capi de serie, si astfel primele din echipele din urna a2a vor urca in prima urna.
o echipa care va pica aproape sigur este sampdoria.
nici zurich si liberec nu stau foarte confortabil in dublele lor. ideal ar fi ca fk krasnodar sa ajunga cap de serie. de acolo in jos sunt doar echipe care par accesibile la prima vedere, cu mici exceptii gen Molde, Midtjylland, Hajduk sau poate Thun.
Sampdoria a cedat acasa cu 0-4 in mansa tur. Sarbii de la Vojvodina vor merge mai departe.