@ENder si @mq_messi
Si care sunt mai exact contributiile voastre de oameni destepti de aveti neobrazarea sa pretindeti ca ceilalti sa taca din gura? Singura voastra calitate pe acest forum e de "injuratori" de serviciu. Nu aveti putinta sa duceti un dialog, capacitatea de a va "lovi" interlocutorii cu argumente si nici forta mentala de a iesi din stadiul de tarani inarmati cu furci. Oamenii decenti nu se duc pe forumurile echipelor "inamice" ca sa se certe cu fanii adversarelor - nu simt nevoia sa-si arate muschiul virtual de anonim. Ce cautati voi pe aici e scandal si nimic mai mult; echipa de fotbal oricum nu veti avea nici de la anul, asa ca probabil va veti folosi in continuare contul de pe fcsteaua pentru a-i balacari pe cei care nu-l pupa in fund pe Talpan.
Daca moderatorii si-ar mai face treaba (si vorbesc atat de choli cat si de arsenal), s-ar opri potopul asta de sudalmi pe care mapn-istii tin neaparat sa-l reverse asupra userilor normali.
Ca sa-ti demonstrez ce femeie proasta esti, verifica-ti primul post si vezi daca gasesti un "imbecililor" pe acolo. Cand te adresezi in modul ala, e normal sa primesti injurii( penibil oricum sa strigi ca o fetita dupa moderatori.. adica nu ca ar mai fi fost cazul de "semne" ca sa ne arate ce fel de om esti: UN MARE INADAPTAT, speriat probabil sa iasa din casa dupa ora 8).
Cat despre forumul asta unde, dupa spusele tale, unii suntem "intrusi", a fost la inceputurile lui un forum pentru stelistii care se duceau la meciuri.. se puneau informatii despre viitoare actiuni.. sa nu mai vorbesc de numarul mare de useri activi, din ambele peluze. La un articol cu meciul din ziua anterioare, principalele comentarii erau despre suporteri, cum s-a cantat, ce s-a intamplat, cata lume a fost nu discutii interminabile despre antrenor sau nu stiu ce jucator.
V-ati gasit in jur de 7-8 pensionari, care nu aveti efectiv o viata( de inteles la varsta voastra). Dar totusi sa am varsta unora dintre voi si principala mea ocupatie sa fie postatul pe fcsteaua, mi-as pune semne de intrebare...